Лидл ::59::

• 73 637
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря BilyB и на останалите.
За пижамите и на мен притеснението ми е за сушене в Сушилня, да не стане детска Simple Smile.
Детските дрехи, които бяха преди няколко седмици за възраст 3-6г. също имаха разлика в един комплект. Конкретно панталоните ми се разминават по 2-3 см, и малко се скъсиха след пране на 30С и сушене на щадяща програма, по етикет са за сушилня.

# 646
Meggle, ти ли питаше преди за шлиферите, ако да -и на теб ли не се харесаха, чак се чувствам виновна-казах, че си го харесвам моя, а сега гледам, че няма хубави отзиви, да не съм подвела някой, направо имам чувството, че не са еднакви, ще отида да проверя, чак се заинтригувах Rolling Eyes Thinking Embarassed Simple Smile

# 647
  • Бургас
BilyB,а долницата на комплекта  става ли на колена-да се развлича?

# 648
  • София
привет момичета,

някъде в София да сте видяли бройки от детските комплекти - плик с калъфка?

# 649
ха панталонките и при нас се различават, защо така , после като се събуди малката ще  видя да и ги сложа ако не ще ги върна.

# 650
BilyB,а долницата на комплекта  става ли на колена-да се развлича?
Не, не е мръднал.  Аз по цял ден съм на колене или по земята и играем с малката, и до сега нямам никакви забележки. Постоянно го пера, не е избелял дори.Само в началото имах проблеми с власинките. Доволна съм много, със сигурност ще си взема още един в понеделник Wink.

# 651
  • София
Комплектите не стават на колена и не се развличат Peace
Svedi питах, да, но казах че няма да си купувам защото най-малкия номер ще ми е голям, така че изобщо не гледах за тях. Laughing
Топчетата не ми харесаха, самия черен шоколад си се усеща и не е хубав и изобщо нямат нищо общо с малтезерс. Peace

# 652
Топчетата с шоколад ,които са толкова коментирани тук имат ли какао  самите топчета . Ако са бели отвътре ще е добре - не обичаме бисквити или блатове съдържащи какао.

# 653
  • ту тук, ту там
Бели са вътре, вафлени! Много ми харесват на мен, много! Въпрос на вкус все пак!  Peace

# 654
  • София
Сигурно защото ги сравнявам с Малтезерс и съм с висока летва  Laughing Не е точно вафла, по-скоро между вафла и царевична пръчица, няма какао. Peace

# 655
Благодаря Елени   bouquet

# 656
  • Бургас
Благодаря BilyB и meggle!Този път ще си взема и аз.
Как е положението с чаршафите и спалните комплекти?Дали ще има до събота. Rolling Eyes

# 657
Момчешките якета ги загледах и аз - виждат ми се, че има полар  вътре, поне около яката. Дали цялата подплата е с поларче се чудя.. Thinking Crossing Arms
Имам подобно, купувано от Германия, сега го погледнах. Поларът върви до 10 см от подмишницата, надолу и в ръкавите си е подплата. Дано си ме разбрала! Simple Smile
Иначе много си го харесвам. Леко, топло,пази от дъжд и вятър!
Благодаря... Hugзначи са им като зимните якета, и те бяха с полар до около подмишниците..
Такива тънки само с шушляк отвътре имаме две, значи ще пропусна..

# 658
Тези якета ги пускаха и преди -сега са намалени . И на мен ми се виждат тънки ,но не се знае как изолира самият плат  . Има доста якета ,които изглеждат тънки на вид ,а си топлят добре и обратно.
  Може някой купил от предишната промоция да сподели .
  Вчера купих намален от този млечен продукт тип извара и дъщеря ми много го харесва / прилича точно на изварата ,която правя с прясно и кисело мляко. /
Имаше останали още няколко пакета от старата партида шоко мидички и взех от тях.
Брашното тип 650 е със срок на годност 27/07/2015 -  може да проверите вашата от коя партида е ,така ще се разбере кое е влажното брашно .
Или може проблема да се дължи на съхранение в самият магазин .

# 659
Тези якенца сигурно са готини, просто ние с малкия сме доста зиморничави, и затова не ми вдъхват доверие..
Такива две шушлякови /ветровки им викам аз/, имаме, но не ги носим-предпочитам един суитчър с тънка ватичка да му облека..

Ох, нямам търпение за фъстъченото масло..ммм Heart Eyes Поне 4 буркана ще грабна.

Общи условия

Активация на акаунт