Сполучливи имитации на маркови парфюми - 7

• 158 891
  • 725
  •   1
Отговори
# 375

Най-добрата версия на класическото Chloe е на D&P- изключително трайна и близка до оригинала. Но мисля, че в твоя град нямаше, ако не се бъркам.

А от това, което си взела и аз съм ползвала Aqua Missoni, мисля че ще останеш доволна от нея.  Simple Smile

Ще ни споделиш. 
Разбира се!  Wink
А,имаме магазин на   D&P,непременно ще пробвам бюджетното Chloe.

# 376

Най-добрата версия на класическото Chloe е на D&P- изключително трайна и близка до оригинала. Но мисля, че в твоя град нямаше, ако не се бъркам.

А от това, което си взела и аз съм ползвала Aqua Missoni, мисля че ще останеш доволна от нея.  Simple Smile

Ще ни споделиш. 
Разбира се!  Wink
А,имаме магазин на   D&P,непременно ще пробвам бюджетното Chloe.

Пробвай задължително Chloe-то на D&P, няма да съжаляваш.

И преди съм споделяла, че това е любимият парфюм на едната ми снаха. Ползваше го години наред в оригинал, откакто ѝ подарих версията на D&P спря да купува оригинала. Разликата в аромата почти не се долавя, а трайността категорично е като на оригиналния.

Няма позната или приятелка, която да си го е взела и да е останала недоволна. Трайността му е наистина страхотна.

# 377
Привет момичета!
Днес разносих Нарцисото и да си изкажа впечатленията.
Много мускусен, много. Рози-не знам дали ги усещам, може би малко, не съм сигурна. Леко пудрен/аз  харесвам пудренит/,приятен, ежедневен аромат. Става за всеки повод според мен.Добро попадение.
Траен е доста-тук съм приятно изненадана. Сутрин се пръскам в 7 и до 3 часа още се усеща, през целия ден всъщност си го усещам.
Това определено не е това, което търсих, не е моя парфюм, не е нещо особено, но е нежен, нито тежък, нито много лек, интересен е, не е лош, харесвам го.
Ланвин-Еклат го помирисах, но не ми допадна или по-скоро не можех да преценя, защото там не ми пръскаха на ръката ами само в едни капачки и с памучета. Може би трябваше да нахалствам и да избирам повече/жената беше непредразположена, нито те съветва, не говореше, няква много странна/, но не исках да ми се смесват виризвите и Нарцисото го взем на сляпо малко.

Отивай за Лолита другата седмица, мисля че тя ще ти допадне повече от Нарцисото...

И те чакаме да споделиш.  Wink

# 378
И преди съм споделяла, че това е любимият парфюм на едната ми снаха. Ползваше го години наред в оригинал, откакто ѝ подарих версията на D&P спря да купува оригинала. Разликата в аромата почти не се долавя, а трайността категорично е като на оригиналния.
Няма позната или приятелка, която да си го е взела и да е останала недоволна. Трайността му е наистина страхотна.
Огромни благодарности за идеята!Спести ми много парички,а репликата на  D&P е почти буквална!
Още от самото начало ме блъсна нахалната медена роза,каквато я помня от оригинала.Дадох си един ден време да видя как ще се развие и колко ще издържи.Перфектна,утре си я прибирам!Много ти благодаря!  bouquet

На другата ръка съм с Шанс на Шанел и познатия бръснарски цитрусов одеколон,както чувствам оригинала.
Май D&P ще ми харесат повече от Рефан.Имат физиономия,развитие и трайност,докато рефанските води са приятни,но по-леки и сякаш всички си приличат.Разбира се,има разлика и в цената-50 мл.Рефан е 12, D&P е 21 лв.В момента има доста добри реплики намалени заради спиране от производство,има и 30-ици на някои хубави марки,деодоранти по 6 лв.Определено ще ги тествам по-нататък.

# 379
Огромни благодарности за идеята!Спести ми много парички,а репликата на  D&P е почти буквална!
Още от самото начало ме блъсна нахалната медена роза,каквато я помня от оригинала.Дадох си един ден време да видя как ще се развие и колко ще издържи.Перфектна,утре си я прибирам!Много ти благодаря!  bouquet

На другата ръка съм с Шанс на Шанел и познатия бръснарски цитрусов одеколон,както чувствам оригинала.
Май D&P ще ми харесат повече от Рефан.Имат физиономия,развитие и трайност,докато рефанските води са приятни,но по-леки и сякаш всички си приличат.Разбира се,има разлика и в цената-50 мл.Рефан е 12, D&P е 21 лв.В момента има доста добри реплики намалени заради спиране от производство,има и 30-ици на някои хубави марки,деодоранти по 6 лв.Определено ще ги тествам по-нататък.

Радвам се, че си одобрила Chloe-то, ако го вземеш и го ''разносиш'' няколко дни, както си трябва, ще разбереш още по-добре за какво иде реч.  Simple Smile

Моля те, ако си купиш Chance- Chanel да ни споделиш как го усещаш като трайност и наситеност.
Аз го тествах веднъж в D&P...стори ми се малко по-ненаситен от оригинала...

Съветвам те да пробваш и други ми фаворит на D&P- Zen-Sisheido- и аз, и други сме писали назад в темите много за него. Това е парфюмът за последните две години, за който съм получила най-много комплименти.

А относно D&P, Рефан и други...Винаги съм казвала, че за мен D&P е марката с най-добри имитации в момента в БГ (нямам впечатления единствено от Парфен). Да, най-скъпите имитации са техните 21лв.-50мл, Bargelo и Jodex са следващите по-евтини от скъпите  50мл за 19лв.

Парфюмите на D&P са много близки до оригиналите (не всички), почти всички имат развитие и повечето от тях са с много добра наситеност. И доколкото знам в Турсия, където има много марки за имитации именно D&P  е водещата.

Но и Рефан си имат плюсове...Например Euphoria и Escape- Calvin Кlein- версиите на Рефан са светлинни годни по-добри и по-трайни от версиите на D&P.

# 380
Съжалявам,но няма да бъда полезна с Шанс,защото не го харесвам и спомените ми от оригинала са повърхностни.Просто ми беше любопитно как D&P са пресъздали Шанел,усетих приликата,но само толкова,най-общо.
Зен ще го пробвам още днес,благодаря за идеята.Всъщност,мога само да определя как го чувствам,тъй като не познавам оригинала.
До репликите на Рефан на Euphoria и Escape- Calvin Кlein също няма да стигна,защото не ги харесвам и като цяло не ми допадат парфюмите на марката.По-точно Вече не ми допадат,преди години ми харесваха,особено Eternity зимни,летни издания,всякакви...

След като блестящо ми решихте въпроса с Клоето  bouquet,остана един,за който съм много "гладна".
Знаете ли за реплика на Estee Lauder / Pure White Linen?Продавачката в D&P каза,че е възможно да го произведат при интерес,но засега го нямат.

# 381
Съжалявам,но няма да бъда полезна с Шанс,защото не го харесвам и спомените ми от оригинала са повърхностни.Просто ми беше любопитно как D&P са пресъздали Шанел,усетих приликата,но само толкова,най-общо.
Зен ще го пробвам още днес,благодаря за идеята.Всъщност,мога само да определя как го чувствам,тъй като не познавам оригинала.
До репликите на Рефан на Euphoria и Escape- Calvin Кlein също няма да стигна,защото не ги харесвам и като цяло не ми допадат парфюмите на марката.По-точно Вече не ми допадат,преди години ми харесваха,особено Eternity зимни,летни издания,всякакви...

След като блестящо ми решихте въпроса с Клоето  bouquet,остана един,за който съм много "гладна".
Знаете ли за реплика на Estee Lauder / Pure White Linen?Продавачката в D&P каза,че е възможно да го произведат при интерес,но засега го нямат.

Ще чакаме отзиви след след посещението ти  Д§П.

А за Euphoria и Еscape- просто дадох пример, че има неща версии на Рефан, които са по-добри от на D&P.

Zen  е точно като оригинала, въпросът е как ще го усетиш- тествай. И той е от графата специфични и немасов парфюм, но някакси се възпириема лесно, не е от тежките, на които аз съм фенка.

Парфюма, за който пишат на Estee Lauder, почти съм убедена, че го няма изимитиран.

# 382
Росица П, никой не пренебрегва продуктите на Рефан. Аз самата съм им голям фен и многократно съм споделяла тук отзиви за техни парфюми.

Става дума, че според мен (и не само) не са най-добрите имитации, предлагани на български пазар, но си имат своите много, много добри попадения.

Естествено е, че Рефан е най-купуваната и предпочитана марка за имитации, защото е най-достъпна като цена, а и вече Рефан има навсякъде.

# 383
  • Истанбул
В списъка на ДП под код W3 e WHİTE LİNEN,но се съмнявам да го има в БГ.То май и тук го няма  newsm78 Отдавна не съм влизала в нашия квартален магазин,то навремето наистина ДП бяха фаворити и не отричам имат много добри имитационни и трайни парфюми,но аз харесвам и Сансиро и Баргелло.Наскоро отворих да помириша един Сансиро ,обаче беше купен преди около 3 години и се оказа ,че парфюмът се е развалил-миришеше на чубрица. Mr. GreenСега моя фаворит са ето тези-имат страшно много парфюми и са много добре изимитирани.Жалко ,че нямат реален магазин ,а трябва да се поръчват по нета.

http://www.parfumevi.com.tr/Data/EditorFiles/slidevitrin/slide2.jpg

# 384
haksev, станаха ми интересни тези similar. От къде се поръчват?

# 385
  • Истанбул
Поръчват се по нета.Не съм виждала техен магазин.http://www.parfumevi.com.tr/K9,acik-parfum.htm

# 386
  • Deutschland
Сутринтa поръчaх нa приятелкa дa ми вземе молекулите от Рефaн, тa стaнa еднa обърквaция. Продaвaчкaтa нямaлa молекули, нямaлa есенциятa нa Нaрцизо, предложилa 034, който според нея бил La vie est belle, a пък в кaтaлогa е Версaче...ужaс. Тa приятелкaтa ми звъннa от мaгaзинa и викa кaжи нaпосоки някой. Викaм Ескaдa:))) Имaло един, aмa миришел нa бонбони. Квото е, взимaй. Тa чaкaм дa ми го донесе, но незнaм кaкво дa очaквaм и кой точно ще дa е този бонбонест:))))

# 387
Втори ден съм със Зен на Шисейдо или Buddha на  Д§П.
Не познавам оригинала,но ми мирише много познато.Усещам лека прилика с Шанса на Шанел и с К.Клайн Truth,но зелените парфюми не са ми любими и не съм компетентна.Трайността му върху кожата ми е средна,скромен шлейф,седи близо до кожата.Много зелено,пачули,бамбук,треви,билки,чак подкиселява.В момента съм на вълна рози,фрезии,а Зен-а е стъблата на букета Simple Smile Може би когато стане топло и цветята започнат да задушават,ще е точно неговото време да разхлажда и освежава.
Продавачката каза,че е сред най-популярните реплики и клиентите я намират много близка до оригинала.

# 388
  • Пловдив
LilaC, понеже почти постоянно съм на вълна фрезии - просто да споделя най добрите според мен  Simple Smile
Много близка до оригинала и доста трайна при мен е версията на Зодиак на Gucci Rush 2. Другите ми любими фрезии е версията на Баргело на Dior Addict 2 - много близък до оригинала и при мен дори по траен от него  Grinning.
И макар да не си падам по рози - ама никак - има едни рози , които силно ме впечатлиха Pleasures Estée Lauder на  Зодиак. Не знам колко е близо до оригинала - не го познавам , но е много мека и нежна роза - на мен ми допадна.
И последно - фрезия, която не съм си купила все още, но много ме впечатли е версията на D&P на Miracle Lancome .
Ако откриеш още някоя фрезия ще се радвам да споделиш. Поне на мен фрезиите никога не са ми в повече  Grinning.

# 389
Дами, издирвам сполучлива имитация на Insolence на Герлен. Предложения?

Общи условия

Активация на акаунт