Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 268
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 75
Щото после ще плачем лятото пак, ако сега са жегите.

Много знаеш ти какво е жега.  Mr. Green

# 76
дружески поздрав, да се отваря само от хора с чувство за хумор и по повод излишните фейсбук приятели:

Скрит текст:

# 77
  • София
Е, и аз си обичам лятото и пролетта, но като цяло мисля, че всяко нещо с времето си. Харесвам това, че у нас има четири сезона и мисля, че това е оптимално за моя лично организъм. Мъжа ми и той като мъжа на Чек, едно време умираше за зима, после изкара три поредни години зимите командирован на топло и на четвъртата като си остана тук, щеше да пукне от студ Laughing Та, всичко е до нагласа и климатизация. Аз съм с нагласата, че харесвам разнообразен климат и от студа ми писва само ако зафука по три месеца сняг и поледица. Иначе така - от време на време, редувано с относително топло, ми е есктра.

# 78
Щото после ще плачем лятото пак, ако сега са жегите.

Много знаеш ти какво е жега.  Mr. Green

Laughing

Като каза, че мъжът ти обичал сняг, но сега не ще и да чуе, се сетих за свекър ми. Май има хора, които се нагаждат на промените и им е по-добре. Свекър ми например като си ходи в родината и казва, че не се издържа. То верно, е там е топло, ама той, дето е роден там ако не издържа, то кой. Мъжът ми като ходи там преди години и ми се обади от летището. Каза, че е 32 градуса, през нощта в 12  Mr. Green  и то в най-хладкия сезон.

# 79
Обаче и тази година смятам да продължа тенденцията - ще нося много цветно и това е!
Аз винаги влизам с намерението за нещо цветно и най-много до шала да разнообразя. Меря, обличам и накрая мъжа ми - абе ти нямаш такъв тип дрехи само това как ще го комбинираш и накрая си вземам пак нещо, подобно на което имам поне още 3 в гардероба. Много му се дразня така. Исках да си взема пелерина, т.к. като шофирам и обикновено ходя без яке, а това слизане качване и прочее смятам че се изстива и той започна: "Е сега тая пелерина, тя те прави още по-едра, не ти е добре", много избеснявам винаги като ме раздума за пелерината. Аз колко по-едри жени съм виждала с пелерини, чак пък толкова да не ми стои... ама нямам все още де.

# 80
blackcat6 , то аз предимно черно купувам, но миналото лято носех и червено, светло синьо и то на клинове. Но като цяло все съм се почернила. Ще се променя.
ООоооооооо, я си купи перелина! Ще си я носиш без него!

Моят за дрехи изобщо не ми се бърка, нито за обувки, но на обувките ми се подиграва. Най-вече на мокасините, били като цървулки и на обувките за офиса, които са остри Simple Smile

# 81
Изгледах "Ничия земя" и настръхнах. Единият се разкайваше и съжаляваше, другият напротив - нагло и арогантно поведение и за убийство 8 години му дали, малко ми се струват...

И мен много ме впечатли това . Това второто момче , което не съжаляваше за убийството на комшията си направо ме разтърси из основи.  Какво ли трябва да си преживял до 16-тата си година за да станеш абсолютно хладнокръвен убиец .  Ужас , ужас!!!

# 82
Да се запиша при тези, които вече са си планирали летните почивки. Свърших тази работа тъкмо. Никак не ми е в стила, но какво да се прави, ако пак чакам до последния момент, ще трябват много компромиси.
пп: Лили, да не забравиш да ни пишеш какво те тормози днес!

# 83
Не е само до преживяно....има си хора социопати, такива са от деца.
Преди години гледах филм, в който 6-7г. момченце тормозеше 3годишния си брат. Накрая го уби абсолютно хладнокръвно, изкара че е инцидент и т.н. Обвиниха бащата за убийството, защото той намери сина си. В хода на разследването, един следовател не "светна" да разпита и брата.
Каза, че през живота си не е виждал по-хладнокръвно убийство и абсолютна липса на вина, угризения и т.н. Беше ме разтърсил този филм.
Ако се сетя за заглавия ще пусна.

Реших да си пусна една програма за домашни тренировки. Е, не...при положение, че по 1-2часа играя народни танци с по 1-2мин.почивка тук, там...тук не можах 10мин да издържа. Баси кардиото и чудото. Simple Smile Ще го мъча пак...

# 84
То имаше един игрален филм с Маколи Кълкин, игрален. Той беше такова дете.

# 85
Нино, и аз много пъти съм си мислела да си взема и да не се занимавам с него, ама той като ми каже, че не ми стои добре, бързо се отказвам. Все си мисля, че като изляза всички ще ме гледат и ще си мислят "На тая как й стои пелерината" Crazy

Този втория като излезе, кой знае още колко хора ще убие. Дано не прозвучи грубо, но според мен за такива трябва друг тип присъда.

# 86
Не е само до преживяно....има си хора социопати, такива са от деца.

Именно. Имах един съсед, който е израснал в много добра семейна среда, родителите му лекари, той единствено дете. Освен че докара баща си до самоубийство, преди няколко месеца уби жена си посред бял ден пред очите на други хора, после се оказа, че убил и баба си, която го гледаше като писано яйце. Такъв изрод и във филм не съм виждала.

# 87
А според мен не трябва да се допуска деца да стават престъпници, а после да живеят и да бъдат третирани като такива. Със сигурност има психопати, за които няма спасение, но в повечето случаи има начин нещастията да се предотвратяват. Може да звучи ужасно, но на някои хора не трябва да им е разрешено да отглеждат сосбтвените си деца, защото ги погубват.

# 88
Според мен момчето, което се разкайваше, Янечек, е могло да бъде спасено от тази си съдба. Не знам, поне аз така ги видях нещата.

# 89
Един от най-любимите ми филми "We need to talk about Kevin" е с именно такава история. Детето просто се ражда такова, нормални родители и сестра му е нормална, а то от малко е социопатче.

Общи условия

Активация на акаунт