Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 423
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 975
  • Euskal Herria
Ух, бръмна ми главата, докато изнамеря и събера всички снимки в една папка. Сега трябва да отсея и да кача.

# 976
  • В Космоса
Аз забравих да изтрия моите навреме и сега ми е терсене, въпреки, че не фигурирам на тях.  Rolling Eyes

# 977
Хайде, Яна! Чакаме снимки   bouquet

Защо се притесняваш, Акаша?

# 978
  • Euskal Herria
Е, аз затова сега подбирам - ще бъдат само от градовете, в които сме били, без хора. Т. е. няма да има никой от моето семейство на тях. За да мога да ги оставя за публично разглеждане. А се оказаха наистина много снимките - само от Сарагоса са над 1500, направени за 5 дни  smile3555.

# 979
Ъъъъ 1500 за 5 дни? Ти си шампион  Shocked

# 980
  • В Космоса
Ми не знам и аз. Просто чувство.

# 981
  • Euskal Herria
Ами от фирмата пратиха моят мъж на обучение там, та помъкна и мен. И докато той целодневно се учеше, аз обикалях из Сарагоса. Разкошен град! Там присъствах на тяхна меса - с хор и музика на орган в катедралата. Просто шапката ми падна - улучихме празниците преди Великден, толкова тържествено, така си бяха направили службите... В друга църква също слушах такава музика - през целия ден възрастен мъж свиреше. Наистина си струваше изживяването!

Акаша, помоли тогава някой модератор да ги махне. Аз качвам моите снимки в сайт за споделяне, за публичен достъп. Така че знам, че ще се гледат.

# 982
Всичките ми снимки седят в заключените теми! Пука ми, та ми дреме,че някой ме видял  Laughing

# 983
Няма с кого да се напсуваш тука.  Laughing

# 984
Добро утро, скъпи мои, днес ще е чудесен ден, така го наричам:) Верно Жаки още дриска, но не е нещо специално, свежа е играе, пие вода и от време на време се наака:) Цвети, радвам се, че си се посмяла с нашата драма с цялата царевица:) Мрънка цяла нощ, може второто зъбче да тръгва.
Жади, ти го роди жив и здрав юнака, а ако толкова настояваш ще се изясня и с корона, имам една розова на Барби:)
Писма на хартия не пазя, иначе в трети клас ни баха избрали по едно другарче да си пишем, на мен ми се падна едно момиче от село до Смолян, оказа се дъщерята на шефа на Виевската група:) Скоро я видях, че е певица в същия състав. Беше ми пратила и снимка с малко акордеонче:)
Това дето го разказа Шаги е много страшно, аз каквато съм паника, щях да откача.
Само мъжът ми ме преследваше така месеци на ред:) Седеше в колата пред блока и ме дебнеше от храстите, дали наистина съм с приятелка. Голяма любов, от негова страна, аз хич не го харесвах, ама после как се завъртя колелото, номерата ми излязоха през носа, аз гонех, той бягаше:) Две години си мерехме ината и чалъмите, ех, какви години бяха! Луди- млади:) Но пък се оказа, че два остри камъка мелят брашно, хем ситно- ситно:)

П.с. Тоз среднощен гостенин кой очаква да псува и защо, дали не обърка темата Wink

# 985
Добро утро  Hug Нещо съм се повредила, понеже се будя без аларма /когато се събудя - тогава/, помислих, че съмва и станах - а то 5 часа  ooooh! В 6.30 в тъмна доба бях пила кафе, разходила кучето и цъфнала на работа /обикновено към 9 идвам/.
Жаки, при вас сигурно е обед вече, дъщеря ми е в Тайланд и снощи говорихме в 6ч, при нея беше 11 вечерта и лягаше да спи.

# 986
Ая, 12.20 на обяд е:) Дано дъщеря ти прекара стархотно! Нали и ти щеше да пътуваш, отказа ли се?
Толкова е топло и така силно грее слънцето, а ние си стоим с дрислата в хотела и учим буквички:)

# 987
Аз ще пътувам чак месец май, последно е решила да ходим няколко дни в Пи Пи айлънд /въпреки, че според мен там е достатъчно еднодневна екскурзия/  и няколко дни в Пукет. Отсега потривам ръце за масажи, винаги когато е в Тайланд дъщеря ми ходи на масаж, маникюр и педикюр, че било много евтино.

# 988
  • София
Ку-ку Wink
Добро утро! Снощи сте се държали прилично, само 74 нови отговора, които дори изчетох Laughing

За снимките, уф, много съм трудна там...Ето сега от ските ви бях обещала да пусна, все забравям. И в готварския като пусна рецепта, все ме хокат, че никога няма снимки. Несериозница Laughing

# 989
Добро утро,  снощи само четох, от телефона не мога да пиша толкова скоростно. Wink

Общи условия

Активация на акаунт