Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 206
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 260
Касита, голямо клише ще кажа,  но ще го кажа.  Ти не си учителка за държавата,  в която работиш като такава.  Simple SmileТъй де, не си мисли, че Онзи те е благословил като ти е дал показалка и химикал.  Wink

Обиди ли ме или ми направи комплимент?  Rolling Eyes

Рамацоти, на бас, че го е казала пред всичките родители. Нека Мерида да потвърди.  Peace

Бай дъ уей, Чек, сега можеше да съм във Фалкона и да ми треперят прашките.

# 1 261
Може учителката и на други 5 майки да е казала, че техните деца са най-добри Wink
Нещо подобно. Grinning  Дала е на 13 деца от класа тест от СБНУ.  Дала им е 35 мин за работа.  Моето дете се е справило за 20 и има макс. брой от 50 точки.  Следват я 3 деца с 49 и т.н.  Хваля я, защото го е заслужила. Heart Eyes А и всеки, който е запознат с историята ни, ще разбере защо съм толкова горда с нея.   Peace

# 1 262
Комплимент, Касита, но и ме е яд.

Мерида, нормално е да си горда, но както е казала Касита,  така не се прави.

# 1 263
Имаш право да си горда, както и останалите майки с техните деца!
Дай Боже повече умни деца Hug и щастливи майки Grinning

# 1 264
Аз ентусиазирано се опитвам да следя темата.
Явно доста изпускам. Ако пиша понякога, май не е на място, че рядко получавам отговор.
Снимки не съм виждала.
Янтра, разучете колкото се може по-добре договора, който трябва да се подпише между общината и СС. Има доста подводни камъни, както разбирам. Онази тема...Полезна е все пак. Не съм намерила друго място, където да се поставят въпроси и да се търсят отговори.

# 1 265
Мерида, не съм кучка, не искам да ти помрачавам радостта, не ви зная историята, затова ще ти кажа отново- браво на детето ти.

Но на долния ред ще се плесна по главата  ooooh! и ще си кажа "Мамка му и прасе, си ти, Касито, че се чувстваш тъпо за чуждите грешки".

Чек, мерси.  Blush Много мило.

# 1 266
  • София
При нас изглежда е забранено, защото за четири години една дума не съм чула за конкретно дете, добра или лоша. Само, когато се разговаря с класната насаме, тогава споделя. Иначе на родителските срещи - класът това, класът онова. Винаги говори обобщено.

Браво на детенцето, Мерида Hug

Шаги Joy Нищо кой знае какво не е станало. По-добре с неприбрал се колесник, отколкото с непоказал се hahaha Ама нали е Той Flutter

# 1 267
Ееееех ,ако и едно време имаше учителки, като тези в темата  Hug

Алейша, ти рядко пишеш и докато ти отговорим ти си забягнала  Laughing

# 1 268
Касита- госпожата ни е много добра. Peace  За първи път си позволява да говори с имена.  За всеки намери да каже по нещо хубаво.  А, когато критикуваше, говореше общо, без конкретно да споменава ученик.
 Не знаех, че и ти си учителка.  Какво преподаваш?  Hug

# 1 269
Предучилищен педагог съм, Мерида.

# 1 270
При нас изглежда е забранено, защото за четири години една дума не съм чула за конкретно дете, добра или лоша. Само, когато се разговаря с класната насаме, тогава споделя. Иначе на родителските срещи - класът това, класът онова. Винаги говори обобщено.

Аз хабер си нямам нито от класа, нито от учителите. Абсолютно никого не познавам, освен един главен асистент (помага за всичко на всички), и то го знам само защото бях една от трите майки отишли на първия учебен ден. Всичко, което знам са резултатите от тестовете и това, че детето ми се връща усмихнато след осем часа в училището.  Друго не ми трябва.

# 1 271
  • Euskal Herria
Мерида, имаш право да се гордееш с детето си. Нека повече такива поводи да ви дава!
Но в случая подкрепям Касита.
Скрит текст:
Наша колежка се беше изправила на едно тържество за 8-ми март и обявила "А сега най-умното дете в групата ще каже едно стихотворение". Е, представете си реакцията на останалите родители. Може и наистина детето да е най-умното, но не това е начинът да се изтъкне.
Да докладвам, че съм тук за нощната смяна.  Mr. Green

# 1 272
Утре и аз съм на родителска среща.
Усещам, че сигурно ще съм единствената задаваща въпроси и то несвързани със занималнята.
Сякаш родителите не ги интересува нищо друго освен какво ще ядат децата им на обяд....и как ако може да ги взимат в 18ч. и като ги  приберат, направо в леглата да ги слагат.
Ако не беше добрият клас като цяло и приятелите на дъщерята....този срок да съм я преместила в друго училище, или най-малкото друг клас.

В събота ще ходи на състезание по математика, провежда се от Съюза на математиците в града. Днес и дадох 2бр. от предишни години за решаване...направи по 3грешки, като 1от тях и двата пъти беше поради бързане. Утре продължаваме.

# 1 273
Ходих до Икеа и нищо не си купих. Трябва да си премеря температурата.
На пухкавата й излиза последният кучешки зъб. Каза, че я боли. До утре ще е излязъл.  Така и не разбрах кога й пораснаха.
Ще гледам филм и ще спя.

# 1 274
  • София
Янтра, разучете колкото се може по-добре договора, който трябва да се подпише между общината и СС.

Договорите с бенефициерите по оперативните програми са бланкови. По-скоро ще се разбереш с някой монополист да ти премахне клауза от общите условия, отколкото с административен орган да пипне нещо в "образеца" Laughing Така че и да се запознава, и да не се запознава, все тая. Ще й кажат - или подписваш, или прав ти път.

Янтра, колебая се какво да ти кажа, душа. Дълбоко вярвам в идеята и някой ден нещата ще се случват и тук. Но като знам какво е състоянието на административния капацитет в момента, като гледам, че обществените поръчки по смр-тата ще се възлагат от общините, като човек, работил по оперативна програма още от предприсъединителния период - т.е. сърбал попарата в цялата й красота...не знам дали ако ти кажа да не се занимавате и да си го направите със собствени средства, няма да ти направя истинска приятелска услуга Confused Честно. Може всичко да мине идеално, обаче може и на такива пачи яйца да се насадите...Виждала см го безброй пъти, за съжаление. Малко е до късмет работата, а не бива такива важни неща да опират до късмет.

Общи условия

Активация на акаунт