Звездни компромати- 233 част

• 39 075
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Не е бенка тук, увеличи снимката и виж колко голямо пространство е окосмено.
http://40.media.tumblr.com/06ea04d5d08b00c8ecd8e276539b5a58/tumb … 1qzy531o1_500.jpg

Да, това одеве го помислих за сянка  Blush.

Много добре изглежда Кейт, за начина на живот който води. Има си бръчици, то си е нормално, де, още повече, че кожата и е тънка, а те се сбръчкват по-отрано.

# 286
  Да, тя е от добре изглеждащите сред всички останали, или просто такива снимки са качили, аз съм я виждала далеч в по-окаяно състояние по други случайни снимки.

# 287
Докато ви чета и хвърлям половин око на ТВто. Гледам "От месопрестъплението" по КиноНова и дават за някаква супер космата жена.  hahaha

# 288
# 289
# 290
Ума Търман на последната снимка, която е правена по-отдалче изобщо нямаше да я позная. Какво си е правила пък тя?  ooooh!

# 291
Също смятам, че малцина биха изглеждали наистина добре, снимани от толкова близко, с толкова увеличена снимка и под такава светлина. Но, да, успокояващо е да видиш, че и те са хора, с човешки кожи и с всички присъщи "несъвършенства".
Изненадвала съм се каква разлика имат на някои снимки в близък план и без фотошоп.
При това, това са тъй наречени звезди, хора с възможности и цели армии обслужващ персонал, който да се грижи за тях - не се и съмнявам, че почти всеки обикновен човек само си мисли, че ще изглежда по-добре, сниман по този начин.

# 292
Ума Търман нищо не си е правила, просто е без грим.

# 293
Iva Ekimova
1 hr · Edited ·
ето за това аз си имам д-р -. Тя никога няма да ми позволи да направя глупост, която да ме доведе до тук, освен това ще стимулира кожата ми с  - авангардното лечение колаген, докато не заприличам на 18 годишна, точно като Irina Florin. Красива съм и изглеждам млада, благодаря ви д-р - !

Това по повод Ума Търман и нейните метаморфози в лицето. 

# 294
Бе... нека не благодари толкова горещо. 18 годишна в някой следващ живот.  Mr. Green

# 295
  • Велико Търново
Имам чувството, че при Ума проблема не е в грима/или липсата му - изглежда ми странно различна, както се "окепази" Рене Зелуегър Confused

# 296
Вие какво очаквате от жена, която си самоподарява годежен пръстен?!  Tired

# 297
# 298
  • в Кошера
Ума Търман нищо не си е правила, просто е без грим.

Носът й ми се вижда стеснен в долната част, косата й е ужасно сплескана, а гримът - трагедия. Та всичко това в комбинация е причина за този й вид.  ooooh! Stop

# 299
Боже, какво доживях - да пускат клип на Марчето по Box tv. Устата и изглежда отвратително, сякаш долната устна е допълнително напомпана  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт