На море в Турция - тема 36

• 89 684
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
някой намира ли инфо за новите пързалки в Палома клуб султан, трябваше да се готови до март

# 301
  • Бургас
някой намира ли инфо за новите пързалки в Палома клуб султан, трябваше да се готови до март

Защо не направиш запитване до самия хотел. Аз миналото лято бях писала на мейла на Аурум-а в Дидим точно по повод пързалките им /тогава беше нов хотел и нямаше актуални снимки в нета/. Отговориха ми бързо и даже ми изпратиха снимки.

# 302
  • София
на сайта няма все още реални снимки, пише че ще са готови март 2015 г.
питам ако някой от инфотуровете са ходили и са видяли до какво състояние е строителството
нали в темата пишат и представители на агенциите  Wink

# 303
  • София
сега намерих страничката им във ФБ и пише че новия мини клуб се очаква през април 2015  Wink
но за водните пързалки няма никакво инфо

# 304
Здравейте!Кой хотел ще ми препоръчате за началото на юни за семейство с две деца 10 годишни за 3500 със самолет в Белек?Предварително благодаря!

# 305
  • София
Моля Ви дайте ми отзиви за туроператора Лъки Холидей? Че не ми остана време, трябва да резервирам. Ние сме със собствен транспорт.

# 306
това са новите пързалки

http://www.palomahotels.com/en/paloma-club-sultan/latest-news

# 307
това са новите пързалки

http://www.palomahotels.com/en/paloma-club-sultan/latest-news
има и видео:

https://vimeo.com/119740725

# 308
  • София
това го видях, търся реални истински снимки  Wink на вече готовите пързалки
като проект и замисъл съм ги видяла и затова и резервирахме, дано скоро са готови  Simple Smile

# 309
Кой хотел ще ми препоръчате за началото на юни за семейство с две деца 10 годишни за 3500 със самолет в Белек?Предварително благодаря!

Искам хотела да е на пясъчен плаж, да има зелена територия, добра анимация, разнообразна храна, водни пързалки и да се вместя в 3000 лв със самолет.Ще пътуваме аз и съпруга ми и двете ми деца на 8 и 10 години.Приемам идеи за хотел!Благодаря предварително!

Здравейте, съфорумци,

Обадете се на някой от туроператорите и им задайте тези въпроси. Когато те Ви предложат хотели, покриващи Вашите изисквания, върнете се във форума, прочетете отзивите от 1-ва страница за препоръчаните Ви хотели и ако все още не можете да направите избор, питайте между кои хотели се колебаете. По така зададените от Вас въпроси, някой от нас трябва да влезе в контакт с Вас, да Ви заразпитва какво по-точно искате - зеленина, спокойствие, анимация, пясък, за колко дни и куп други подробности, след това да се свържем с ТА, да Ви намерим хотел, да Ви го предложим, Вие да ни заразпитвате за хотела ... Не щадете туроператорите - на тях това им е работата - да консултират клиентите си. Ние можем да Ви помогнем с избора, ако имате някакви колебания, но не очаквайте ние да изберем вместо Вас.

# 310
qq50, поздравления за отличния пост.много точни думи.  : newsm10

# 311
Като  гледам файда от ранните записвания никаква. Особено за майските  празници. Срока вече е до 31.03.  Може би за по търсените хотели има значение и то за летния период.  А това  за местата в автобуса ,че по предни дават,като си записан в ранните  е "дрън дрън ".

# 312
Ами не знам за майските празници, но цената на нашата почивка, която ще е втората половина на юни в момента е с точно 200лв, повече от миналия месец когато направих резервация.
Миналата година цената от момента на записване до последния момент се покачи с около 500лв

# 313
  • Пловдив
И нашата не е мръднала за тази дата все си е тази  Shocked
Явно това е тактика за фирмите ,за да са сигурни ,че всички места са вързани .
Еми квото е ,вече сме дали първата вноска .
Очакваме и слънчево и топло време на 04 .09 в Мармарис .

# 314
Ами никоя оферта не е мръднала. Но живот и здраве за следвашите години и аз ще се откажа от ранни записвания. Ние и сега няма да сме на първите места, но не знам дали е за добро. Миналата година бях на първата седалка до екскурзоводката и през цялото време надничах през тераската да гледам километража на шофора, че ,комай, бързичко караше. По едно време посред нощ, когато всички спяха а аз се кокорех и зяпах километража, човекът ми предложи ако искам да го сменя, че да си почине  Joy

Общи условия

Активация на акаунт