Звездни компромати- 234 част

• 69 997
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Вероятно и сред цялата зала се е чувал ревът на детето, но никой не смее да им каже нищо. За какво вярно я влачат...

# 226
А дали не са й замръзнали краката на Ким в тия сандалети Mr. Green

# 227
При вида на моделите и на хората в публиката и аз бих се разревала! И аз не разбирам това мъкнене на детето. Като виждам, че не му е приятно ми няма да ходя. Сакън Кимката да не изтърве някое събитие!

# 228
  • София
Бе тя нека си ходи, ама има бавачки, баби, колко там лели също. Да остави детето на спокойствие. Имам чувството, че Норт и е новия любим аксесоар.

# 229
А дали не са й замръзнали краката на Ким в тия сандалети Mr. Green
И аз това си помислих като изгледах клипа. Вали сняг, а нашата Ким със сандали  ooooh!
Вероятно и сред цялата зала се е чувал ревът на детето, но никой не смее да им каже нищо. За какво вярно я влачат...

Сигурно се е чувал. Кание се опитва да я успокой, а Кимката си гледа ревюто.  Mr. Green Добре, разбирам - иска да посети всички ревюта от седмицата на модата в Ню Йорк, но защо с детето.  Започнало е да се коментира, че разнася Норт като аксесоар - ето:

# 230
  • София
На мен Ким ми изглежда някак нарочно загледана в  ревюто.Прави се сякаш нищо няма.Даже на някои снимки и хората около тях сякаш се правят, че не чуват рева на детето и гледат съсредоточено в пространството  Laughing

# 231
Лео си е сменил вкуса към жените ли?  newsm78  Хубава двойка биха били всъщност с Риана.

За мен, те са толкова различни.. И заедно и по отделно разликата по между им е огромна.  Simple Smile Тя ми и динамична, а той..някак си бавен.. И средите им са различни..  Simple Smile

Остави бавен, ами голям женкар този Лео, бе... Голям мерак, голямо нещо. По нова година се търкаляше с една сюрия манекенки някъде по плажовете с вечно лято. Ся пък сменил вкуса. Опасен е.

# 232
  • In The Middle Of Nowhere
Лео не е ли вече с Тони Гарн?

# 233
# 234
# 235
обикновено на майка и ме оприличават Simple Smile

# 236
# 237
Чак вчера разбрах, че Красен Кралев и Виктория Петрова били гаджета и живеели заедно.  smile3556

# 238
Охоо, тук още преди няколко дена се пусна тази новина.  Laughing Клюките първо при нас,  после по будките.  Party

# 239
Да де, но защото последно беше сгодена за наш приятел (от повече от две години), а новини никакви не дойдоха от нея посока, та се изненадох. Но признавам, че с Красен са си лика-прилика в някои отношения.

Общи условия

Активация на акаунт