Звездни компромати- 234 част

• 69 942
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Нали се обясняваше, че задникът и не е изкуствен, а е наблъскан с естествени материали, аз освен за мазнини, не се сещам какво друго може да е.

Добре де,колко кофи сланина са й наляли?Предполагам материала е от нейното тяло(за да има съвместимост?),но откъде са ги източили толкова много... Thinking Не съм наясно,но определено ми е грозно.
Иначе в лице е чудесна,особено с новата прическа.

# 496
Нали се обясняваше, че задникът и не е изкуствен, а е наблъскан с естествени материали, аз освен за мазнини, не се сещам какво друго може да е.

Добре де,колко кофи сланина са й наляли?Предполагам материала е от нейното тяло(за да има съвместимост?),но откъде са ги източили толкова много... Thinking Не съм наясно,но определено ми е грозно.
Иначе в лице е чудесна,особено с новата прическа.

Честно казано и на мен ми е странно, уж било взимано от бедрата и корема, но на снимките, които са преди да и порасне така задникът, тя е доста слаба.

# 497
Една 'позабравена' красотка
Скрит текст:

Какво става напоследък с нея , някой знае ли ?
Нали се разделиха с Енрике  Rolling Eyes ?
Харесвах ги като двойка и по отделно тоже  Peace

Когато уж изтече инфото, че са разделили тя пусна в Инста негова снимка как гледа с антуража си латинограмитата. http://i.instagram.com/annakournikova/
Тяхната е най-мътна, явно няма достатъчно добри папараци в Маями с мощни обективи.  Twisted Evil

# 498
  • Варна
За нестандартното тяло на Ким се чудя друго. Облича се в дизайнерски дрехи. Как по дяволите й стават?
Дизайнерите шият за нея лично каквото си хареса, по нейните размери ли?

Мики Рурк ми прилича на един българин, на другия бряг, с обезобразена уста от силикон, възрастен. Не му помня името.

Синди Крауфорд с напредване на годините, все повече ми заприличва на мъж  Embarassed
Като млада не беше така.

# 499
Мики Рурк ми прилича на един българин, на другия бряг, с обезобразена уста от силикон, възрастен. Не му помня имеto.
Ицо Петрофф?

https://www.google.bg/search?q=%D0%B8%D1%86%D0%BE+%D0%BF%D0%B5%D … =1366&bih=667

# 500
Ким К. освен имплантите, мисля, че понякога си слага и допълнително въглавнички за по-голям ефект. В рамките на няколо дни задницата и видимо се смалява и увеличава. По бикини е по-различно. На сватбата също не беше с най-огромния си дирник.

# 501
# 502

Сигурна съм, че копира Николета  Naughty Виж каква стана след като беше в България  Mr. Green Още по зле - силикони, Плейн, сега очакваме връзка с футболист  Mr. Green

# 503
# 504
# 505
Кой е момъкът в ляво от НЛ?

# 506
Защо Андреа винаги изглежда толкова трагично отегчена и изморена ?

# 507
  • Бургас

Май е новото гадже на сър Евгени. Андрея изглежда пошло както винаги и само как се е варосала под очите  ooooh! Не разбраха тези тъпи кифли, че не може хем да се печеш на солариум, хем да използваш най-светлия коректор.

# 508
  • Пловдив
ooooh! И аз не мога да повярвам за нея - цял сериал изледах за да гледам що за фалшиви актьори ставаше въпрос  Shocked

// 10 дена ме нямаше и има 2 теми за четене  #Crazy

# 509

Общи условия

Активация на акаунт