Звездни компромати- 234 част

• 69 936
  • 744
  •   1
Отговори
# 615

Тази толкова ли е горда с тялото си, та все полугола се разхожда?

# 616
Е, от това вляво, за да стане това вдясно бая е играл ножа.
Скрит текст:

# 617
  • София
А, далеч съм от мисълта, че не е пипана, ама чак грозновата да е била... Освен това далеч не е толкова сериозна намесата, че да се каже, че е неразпознаваема. И последните години е много по-слаба, особено в лицето.

# 618
Това е единствената, да кажем грозна снимка, която аз съм виждала на Деми Мур. На всички останали, които съм разглеждала си изглежда съвсем прилично. Дори и тук освен зъбите и леко бузестото лице не виждам особена разлика.

# 619
Деми Мур и на младини си е била симпатична, аз освен в смяната на зъбите други разлики не намирам...и това, че е много по-слаба сега видоизменя малко или много физиономията..
тук да е на 20

# 620
Деми-то Мур е започнала с операциите от има няма 15 годишна сигурно. Как да я видите грозна?  Mr. Green 100% е изгорила всичките си снимки от младините.  Twisted Evil

Тук е 17 годишна - амиии не е първа хубост пък!  Twisted Evil

А щерките са взели най-лошите черти на мама и тати от преди операциите. Да не се пипат, че ще стане по-зле!  Confused

ЕДИТ: На горната снимка е с първия си съпруг Фреди Мур, чието име(фамилия) е запазила и до днес.

# 621
Аз разлика не виждам-просто е доста бледа+неподходящ грим.

# 622
И аз не виждам особена разлика, знам че е страдала от кривогледство което е видно на последната показаната снимка и е коригирала по-късно,... но не виждам особена разлика сега и преди... Аз и сега не я намирам за кой знае каква красавица...

# 623
Няма пък! Грозна е! Троп с крак!  Crossing Arms Mr. Green

# 624
Аз досега не съм видяла някой грозен човек с пластични операции да се превърне в красавец... обикновено са все обезобразени след поредица от операции..изключвам леките корекции на нос и нещо дребно..но останалото не помага кой знае колко да ги разкраси ако нямат дадености...

# 625
  • Tам през Атлантическия океан
John Travolta днес става на 61   Grinning

Тук , страхотни са и двамата с Ума  Heart Eyes

# 626
Аз досега не съм видяла някой грозен човек с пластични операции да се превърне в красавец... обикновено са все обезобразени след поредица от операции..изключвам леките корекции на нос и нещо дребно..но останалото не помага кой знае колко да ги разкраси ако нямат дадености...
Олеся Малинская 
1

# 627
Най-голяма промяна има при китайките, които се оперират. От чудовища ги правят куклички.  Peace

# 628
Олеся Малинская 
1

И какво?... на първата снимка не я намирам за много по-различна, хубаво момиче, но не е гримирана добре, като увеличих снимката я намирам даже за по-красива от на останалите 2, където е с уголемени устни  Naughty

# 629
Олеся Малинская 
1

Да, тук е така, но промяната е цялостна, тя няма нищо общо със себе си. Като я гледам на първата снимка, в челюстта напомня на щерките на Брус и Деми, така че ако решат да се пипнат и те, резултатът може и да не е плачевен  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт