КРУИЗИ /тема 5/

• 77 191
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Днес получих newsletter с намаления за април и май, някой ако си търси круиз за тези месеци може да погледне в сайтовете на големите бг фирми, имаше интересни неща. Хубав уикенд на всички!

# 406
  • София
И на вас прекрасно време, попътен вятър и незабравими мигове.

Надявам се да са такива !!!    bouquet

С чиста съвест мога да кажа, че сме готови с програмата за пътуването за кратко време...
Последните детайли ще се уточняват по пътя…
Тръгване от София, след престой в Лондон, дълъг полет до Невада/Лас Вегас/. Една седмица Невада, Калифорния, Аризона/включва и други полети/.
От Лос Анджелис, през Мексико, пристигане във Флорида.
Почивка на Маями Бийч, отпътуване за Ню Йорк с кораб, престой.
Следва, кораб към Бермудските острови, престой и посока Азорски острови, престой.
И отново Европа, Португалия/Лисабон/, околности.
През Гибралтар, Испания, Франция и накрая отново Италия.
Това е в кратък план, детайлите са прекалено много и се уточняват.

Желая на всички вас, прекрасна пролет и невероятни пътувания.  Hug

При възможност, ще има включвания, ако не, здраве…

# 407
  • София
Записвам се да ви следя в новата тема  Hug дано и ние отидем на първия си круиз тази година  Heart Eyes

# 408
Здравейте! Току-що се завръщаме от първия ни круиз със Сплендида по Средиземноморието. Беше незабравимо преживяване!
Искам да кажа едно огроооомно БЛАГОДАРЯ на всички, пишещи в тази тема, за инфото, съветите и насоките, които получих! Помощта ви е неоценима! Благодарение на всички вас успях да планирам и организирам всичко перфектно!
И като в "Предай нататък" - на разположение съм на всички, които имат питанки, притеснения или каквото и да е друго, което им е ясно. Само ще моля да ми изпращате съобщения, тъй като времето ми е леко ограничено и може да пропусна питанка.  Laughing
Маршрутът ни беше Рим, Палермо, Валета, Барселона, Марсилия и Генуа. С каквото мога - ще помогна, и то с удоволствие!
БЛАГОДАРЯ на всички, които ми помогнаха да организирам подаръка за съпруга ми - независимо дали съм ги питала лично, или даже не са разбрали, че са ми помогнали   Hug

# 409
  • при моите любими
Здравейте, търся нещо интересни и изгодно за началото на септември. Не съм на ти с круизните сайтове и ако някой е попаднал на нещо, моля за линк  Praynig  Peace  Hug

# 410
  • sofia
zzzeen , много емоции си натрупала очевидно, което ме радва, а ние утре потегляме и днес вече ме тресе щастието и нали знаете онова чувство от непознатото и любопитството и жажда за нови преживявания

# 411
lyuba84 Лек път на вас и ще чакаме разказ, до нашия круиз има доста време и не ме е обхванало вълнението още...

cydonia Отвори първа страница, там ще намериш линкове към големите български агенции, започвай да ги преглеждаш една след друга и ще видиш какви са офертите, но в момента има намаления предимно за април-май.

zzzeen Пожелавам още много круизи   bouquet

# 412
lyuba84 ,попътен вятър и страхотни преживявания Sunglasses
zzzeen ,първа ще се възползвам за въпроси относно Барселона,ще се радвам да разкажеш за всичко Hug
Ние вече платихме круиза,имаме код за онлайн чекинг,да попитам вие кога го направихте ?

# 413
  • София
Ние сме готови и тръгваме…
За довиждане, една страхотна цена за вас, на този круиз:
Скрит текст:
Mon   Apr   20   Savona, Italy      9:00pm
Tue   Apr   21   Monte Carlo, Monaco   7:00am   5:00pm
Wed   Apr   22   Barcelona, Spain   1:00pm   
Thu   Apr   23   Barcelona, Spain      2:00pm
Fri   Apr   24   At Sea      
Sat   Apr   25   Trapani, Sicily, Italy   8:00am   6:00pm
Sun   Apr   26   Valletta, Malta   9:00am   9:00pm
Mon   Apr   27   At Sea      
Tue   Apr   28   Salerno, Italy   7:00am   11:59pm
Wed   Apr   29   At Sea      
Thu   Apr   30   Florence / Pisa (Livorno), Italy   7:00am   11:00pm
Fri   May   1   Savona, Italy   8:00am

340 евро/11 дни/, като в тази цена е включен полет Лондон-Савона-Лондон ??

Здравейте, търся нещо интересни и изгодно за началото на септември. Не съм на ти с круизните сайтове и ако някой е попаднал на нещо, моля за линк  Praynig  Peace  Hug

cydonia
В момента излизат много добри оферти за септември, октомври и ноември. С кратко време за резервации.
Цените започват от 249 евро за 7 дена/без такси/.

Примерно, този круиз е на тази цена:

Тръгване има от много пристанища...много възможности.

Весели празници и страхотни пътешествия на всички.
До скоро, от някъде по света  Hug

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 21:17 от Bled

# 414
Привет и в тази тема, момичета! Гледаме круиз на Carnival за Нова година. Става въпрос за Карибски круиз с посрещане на Нова година на кораба. Имате ли някакви впечатления за тази компания/кораб или пък за круиз в този период на годината? Корабът е Carnival Liberty.

# 415
  • София
Привет и в тази тема, момичета! Гледаме круиз на Carnival за Нова година. Става въпрос за Карибски круиз с посрещане на Нова година на кораба. Имате ли някакви впечатления за тази компания/кораб или пък за круиз в този период на годината? Корабът е Carnival Liberty.

Ползвали сме компанията Carnival за карибски круиз. Много хубаво изкарахме, буквайте смело!

# 416

Ползвали сме компанията Carnival за карибски круиз. Много хубаво изкарахме, буквайте смело!

Много благодаря за бързия отговор!   bouquet

# 417
  • sofia
Ние днес се качихме на Армония, много ми харесва. Чисто нов, голям и вкусна храна. Има доста млади хора, руснаци, украинци и македонци

# 418
Здравейте...върнахме се тези дни от круиз от Барселона до Канарските острови с кораб Norwegian spirit. Миналата година бяхме на круиз с МСЦ Лирика и искам да споделя, че сега останахме доста по-доволни. Не само дестинацията, но и самият кораб е на по-високо ниво от към храна, развлечения - това е free style круиз. Ако някой има въпроси, насреща съм.

# 419
  • София
Здравейте...върнахме се тези дни от круиз от Барселона до Канарските острови с кораб Norwegian spirit. Миналата година бяхме на круиз с МСЦ Лирика и искам да споделя, че сега останахме доста по-доволни. Не само дестинацията, но и самият кораб е на по-високо ниво от към храна, развлечения - това е free style круиз. Ако някой има въпроси, насреща съм.

Чета тук в буклета, който са ни изпратили за подготовка за круиза, че ще имаме Бяло парти. Явно го правят на Норуиджън корабите. Що за парти и да си нося ли бяла рокля, или само бяла блузка ще е достатъчна? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт