„Завръщане”/ Sila /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 7

• 116 302
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
майката на съла е направо Жана Дарк на Мардин-как я пусна на среща с Мъж #Crazy #Crazy
чужд....съпругата на Агата........направо е за Нобел....сигурно биха я убили с камъни ако разберат....ама забравиха че то там и камъните имат очи и уши....да му се невиди....
почвам да я харесвам Бедар....много ми се издигна в очите....цепи мрака на мидятското общество направо мамчето...а пък със съветите за женските хитрини...направо изби рибата Joy Joy Joy
Скрит текст:
мъжо вика ти затва ги гледаш тея сериали, да се учиш на разни хитрини, как да командваш  Joy Joy

Тъй де - към съветите на мама като добавим липсата на опит и видяхме резултата.
Тя Бедар доста истини казва, но спокойствието, с което ги  приема за правилни е убийствено - нормално било в брака да има кавги и БОЙ. ooooh!

# 136
  • Разград

# 137
Простете и млада ,зелена е свикнала на разкош и угаждане попаднала в Диарбекира
аз на нейно място щях да си скоча от най-високото на конака, а нямаше да търпя всичко това.
глупости кого залъгвам нямаше да стана от постелята на агата

Нерваче, Peace, това го класирам като пост на вечерта, особенно за постелята на агата. Embarassed Joy Joy Не че някой ме пита кой е, но когато прочетох дребния шрифт, реших да споделя.

# 138
То не само Съла, всички го сънуваме тук  Grinning Аз дори мисля вече да отивам това да правя Simple Smile) Лека нощ момичета, до утре Simple Smile
аз и да легна сън не ме хваща, ще си пусна пак момента, когато обезумява от ревност, а после и част от 11 епизод да се усмири малко, а относно цигарата и кърпата на главата-все едно дубайски шейх гледам, ама много, много по -хубав

# 139
Цитат
Понеже знам какво ще стане, сега ги гледах по-спокойно и дори ми стана смешно когато тя го попита с недоумение дали пак ще спи в стаята им и той отговори, че само е дошъл да си вземе дрехите и няма намерение да остава, тя при затварянето на вратата от негова страна захвърли нещо по вратата от яд, че той не остава. Посмях се от сърце на детинското у нея и сърдитостта у него.
Много  умеят турците да показват тези любовни разминавания и играта на инати.
newsm10 Димана, мислим еднакво- и аз така смятам.

Не видях някой да коментира Джелил баба - та той много мил стана изведнъж с щерката си, след като разбра, че е богата наследница - чак я пощипна по бузката- ей какво ли не правят парите - даже от Джелил грижовен баща.

# 140
Цитат
Понеже знам какво ще стане, сега ги гледах по-спокойно и дори ми стана смешно когато тя го попита с недоумение дали пак ще спи в стаята им и той отговори, че само е дошъл да си вземе дрехите и няма намерение да остава, тя при затварянето на вратата от негова страна захвърли нещо по вратата от яд, че той не остава. Посмях се от сърце на детинското у нея и сърдитостта у него.
Много  умеят турците да показват тези любовни разминавания и играта на инати.
newsm10 Димана, мислим еднакво- и аз така смятам.

Не видях някой да коментира Джелил баба - та той много мил стана изведнъж с щерката си, след като разбра, че е богата наследница - чак я пощипна по бузката- ей какво ли не правят парите - даже от Джелил грижовен баща.

Джелил и Азад са си лика прилика като две чаши мастика Joy Joy Joy

Дребни душици, мързеливци с претенции. Пък почнаха да смятат  богатството на Съла и да клатят одобрително глава, замисляйки се за изгодите, та и по-голяма нива си “купиха“ и трактор също.... Joy Joy Joy Големи плужеци.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 23:11 от dimana-nova

# 141
ТО МАЛКО НАХАЛНО, НО ДА ПОПИТАМ КОГА СЕ ОЧАКВА ДА СЕ КАЧАТ ДРУГИ ЕПИЗОДИ?
И ДА СПОДЕЛЯ, ЧЕ АГАТА ХУБАВ ТА ХУБАВ, НО АКО МЕН МЕ БЯХА ЗАТВОРИЛИ НАСИЛА ТАМ С НЕГО
ТАМАН ДЕВЕТ ДЕНА ЩЯХА ДА МИ СТРУВАТ ДНЕС Simple Smile

# 142
Скрит текст:
на мен ми е много чудно как такъв простак като Азад по-нататък ще започне работа във фирмата в Истанбул. То щом той може, значи всеки го може. Тука не са го измислили много добре

# 143
ТО МАЛКО НАХАЛНО, НО ДА ПОПИТАМ КОГА СЕ ОЧАКВА ДА СЕ КАЧАТ ДРУГИ ЕПИЗОДИ?
И ДА СПОДЕЛЯ, ЧЕ АГАТА ХУБАВ ТА ХУБАВ, НО АКО МЕН МЕ БЯХА ЗАТВОРИЛИ НАСИЛА ТАМ С НЕГО
ТАМАН ДЕВЕТ ДЕНА ЩЯХА ДА МИ СТРУВАТ ДНЕС Simple Smile

о, това хем ме разсмя, ама много, хем...

# 144
Здравейте Hug
 Не пиша много,много в темата,но ви следя.
Благодаря за новата тема  bouquet
Относно днешния епизод:
Съла-Държи се много по детски,но е разбираемо все пак е на 18 години.
Боран-Как само се ядоса като разбра за Съла и Емре...
Азад-Копие на баща си.Точно като него е.
Бедар-Преди малко я мразех,но май ще си оправя мнението за нея.
Спирам толкова да пиша,че отивам да гледам следващите епизоди.

# 145
  • Разград
Скрит текст:
на мен ми е много чудно как такъв простак като Азад по-нататък ще започне работа във фирмата в Истанбул. То щом той може, значи всеки го може. Тука не са го измислили много добре

Е, видяхме и каква я свърши - направи се на важен и се оака.

# 146
Скрит текст:

Е, видяхме и каква я свърши - направи се на важен и се оака.

да де

# 147
Скрит текст:
Скрит текст:
Много добре са го измислили даже.... Той и Джелил  тръгна управител на фирма да става - аз се забавлявах много с тях- ще видиш и от двамата какви бизнесмени става- много добре са показали простотията им- при нас такива като тях с лопата да ги ринеш- всеки се напъва шеф да става

# 148
сетих се от къде ми е позната Дилян, след Перла имаше един сериал с Айча Върлаер и там и беше дъщеря...

# 149
Скрит текст:
Скрит текст:
Много добре са го измислили даже.... Той и Джелил  тръгна управител на фирма да става - аз се забавлявах много с тях- ще видиш и от двамата какви бизнесмени става- много добре са показали простотията им- при нас такива като тях с лопата да ги ринеш- всеки се напъва шеф да става

Мари, пак мислим еднакво! Споделям написаното в спойлера дори добавям, че бяха необходими като образи.

Общи условия

Активация на акаунт