Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVI

• 94 222
  • 722
  •   3
Отговори
# 540
  • В светлината на слънцето
"Шпиони" - http://www.imdb.com/title/tt3079380/ Така не се бях смяла от доста време. Grinning Очаквах лека лятна комедия с екшън елементи. Оказа се доста свежа комедия с елементи на пародия на известни шпионски и нешпионски филми, комични и добре направени екшън сцени, 120 минути действие без минута отдих и скука, и Джейсън Стейтъм - такъв, какъвто не сте виждали. Божеее, доживях този човек да ми хареса в роля. Crazy Изобщо е едно приятно и много свежо филмче като за уикендно-лежерно време, за което няма да ви е яд за двата часа в киното.  Peace Ааа, да, спойлер...
Скрит текст:
филмът започва от Варна, на развален български... Mr. Green Но не е сниман у нас де Mr. Green

Дописвам се - трейлърът е меко казано тъп, малко маймунски хумор, филмът изглежда различно. Но явно тъпите смешки продават и вкарват масовите зрители в салоните, затова са направили такава компилация. Thinking

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 16:34 от lulumba

# 541
lulumba, благодаря за мнението. Имах известни съмнения, но ще гледам Simple Smile.
Харесвам Мелиса и я смятам в перспектива за една от потенциално големите комици.

# 542
Е, не тръгвай с твърде голяма кошница - все пак не е шедьовър, а най-обикновена комедия. Но е забавен и е точно като за разпускане през уикенда. Но нищо повече. Peace

# 543
Да, разбира се. Имах пред вид, че филма беше с единия крак извън списъка.
Мелиса има потенциал, дано да го развие (ят).

# 544
Тя се справя добре, но според мен голямата приятна изненада тук е Стейтъм. Може би, защото е в неочаквана светлина.

# 545
  • Belgium
Идвам да препоръчам две психарийки:

Every Secret Thing - криминална история за мистериозните изчезвания да две малки момиченца. На Дакота Фанинг много ѝ отива да играе проблемна тийнейджърка. Филмът е мрачен, извратен, с леко напомняне на цялостната атмосфера на един от любимите ми сериали True Detective. Ако не сте в подходящо настроение, не гледайте  Laughing

Return to Sender - също тежка психария, Розамунд Пайк пак е великолепна, обичам я тази жена  Heart Eyes Появява се и един много остарял Ник Нолти, който така фъфли, че почти не му се разбира, но не успява да развали лентата. И този филм не е за хора със слаби нерви.

# 546
  • Ямбол
Още един турски филм, който ми хареса:  
Unutursam Fisilda (2014)
http://www.imdb.com/title/tt4114744/?=nv_sr_2
Много приятен и предполага лек разлив на сълзи, но без да е твърде много драмата.  Hug

Прекрасен! Много сантиментален, много топъл и човешки филм. Силно препоръчвам и аз.  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 03:31 от DimiLoca

# 547
Стори ми се, че малко хора са коментирали все още "Вечната Аделайн" http://www.imdb.com/title/tt1655441/. Снощи го изгледах, хареса ми Heart Eyes. Сюжетът не е нещо особено, но за сметка на това прекарах чудесни два часа с тази приказка. Музиката, костюмите на Блейк бяха шеметни, Харисън Форд е изумителен в тази си роля. Въобще  "по-старото" поколение показват наистина майсторска игра!
Не можах да усетя връзката майка - дъщеря от гледна точка на Аделайн, но да кажем че съм била уморена в неделната вечер.
Препоръчвам го, красив филм. Two Hearts

# 548
  • Варна/Лондон
И аз да го похваля, че като го гледах ме мързеше да пиша в темата. Много ми хареса актрисата, самата тя, като излъчване, и колкото и да не гледам този жанр, се оказа наистина приятен филм. Peace

# 549
Лудия Макс: Пътят на яростта (Mad Max: Fury Road)
http://www.imdb.com/title/tt1392190/?=fn_al_tt_4

Гледах го отново и вече както си трябва, от-до. Много ми хареса. Като стил, визия, хореография на бойните сцени, декори, грим, звук, ефекти е на уникално ниво. Заслужава поне 5, 6 номинации за оскар в тези категории. Включително бих казал и за монтаж и за операторско майсторство. Simple Smile
Фюриоса, Нукс и Безсмъртния Джо са култови. Едно нещо не ми хареса във филма и това е решението на Милър (не мога да кажа дали съзнателно или пък несъзнателно се е получило така, ако е второто е много сериозен пропуск) да прати главния си герой в девета глуха. Ами да, така е на практика. Лудия Макс (Том Харди) е под здравия чехъл на Фюриоса (Чарлийз Терон), а Нукс изпълва останалото екранно време. Всъщност в последните 30 минути на филма, Макс най-накрая изземва водещия жезъл и за първи път в целия филм инициира нещо, а не само да кима с глава, да ръмжи и да следва решенията на останалите. В това отношение, оригиналния Луд Макс, Мел Гибсън е много, много напред с материала.

Напълно съгласна. И като изключим това, филмът си е пълна тъпня, незнайно защо наречена Лудия Макс. Поне разговорите са сведени до минимум.  Mr. Green Дано да вземе някой Оскар, доста са се потрудили откъм грим, ефекти и звук, скоро не бях гледала толкова добро изпълнение.

# 550
Гърл Пауър и Чарлийз рулззз,  Peace току виж се прежаля за кино тогава  Mr. Green

# 551
  • в морето до колене
Мда, много феминистки екшън.  Mr. Green
Рядко срещано чудо. Струва си да се види.

# 552
  • Berlin
Сан Андреас някой? Simple Smile

# 553
Гледах наскоро Зодиак. Интересен беше. Препоръчвам го на тези, които харесват мистерии Simple Smile Грабна ме това, че е по действителен случай и да, гласувам с плюсче Simple Smile

# 554
Сан Андреас някой? Simple Smile

Пропуснах го, че имам други дертове на главата в момента. Но колегите не бяха особено възхитени. Ефектите били добре, но май само това. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт