Лидл ::60::

• 90 258
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Не се харесаха крилцата у нас - жилави им били, но аз ги пържих.

# 361
Благодаря на отзовалите се за розовите шлиферчета!  bouquet
Мимчони, коя американска пица ви хареса- мисля, че имаше 2 вида пица- с ананас и май друг вид с кренвирши /или подобно/? newsm78
Адреналинка, какъв ти е пасаторът? Аз имам този 3 в 1 и се държи прилично вече 2-3 години. По изчетеното тук в темата съм останала с впечатление, че от сервиза ги отремонтират бързо.  Peace
+1 за сладоледът Триколоре /поне преди така се казваше по кутия, сега на кутията пише Екорино, но на етикета в магазина пише "сладолед Трикольор"/- брат ми остана много доволен, шоколадовият пласт този път бил по-кафяв и по-хубав. Laughing
Майка ми е харесала осветителните тела със спотчета от другата седмица- отзиви?
Аз тъкмо похвалих наското подправката за пиле и.......от вчера изчезна! Crazy #Cussing out Подправката за риба я има, до нея малко празно място и после са наредени канела, куркума.....подправката за пиле липсва, свалили са и етикета с цената. Значи ли това, че няма да я зареждат повече? newsm78 Писна ми да си харесвам някой продукт и после да изчезва от асортимента! Crossing Arms

# 362
  • sofia
Преди няколко дни мернах в офертите бинокъл, сега не го виждам, някой знае ли до кога е?

# 363
  • София
Вчера отидох за кашкавала Galereux от промоцията и много ме хвана яд, защото много го харесвам. На купчината имаше сравнително малко от него омешан с кашкавал Bluedino. Погледнах етикета - Bluedino 3.69лв. И като се загледах в самия кашкавал, досега бяха правоъгълни калъпи, а сега и двата вида са елипсовидни. Иначе на касата същата цена 3.69 за Galereux, явно го подменят лекинко, а на брошурата си е сниман Galereux.  newsm78

# 364
  • Пловдив
Здравейте, от понеделник ще има обувки тип балерина (аз не бих казала, че това е точно балерина ама нищо Simple Smileт някой има впечатления от тях или подобни от минали промоции. Заслужават ли си?

# 365
  • Щастлива мама на 3 слънца
Благодаря на отзовалите се за розовите шлиферчета!  bouquet
Мимчони, коя американска пица ви хареса- мисля, че имаше 2 вида пица- с ананас и май друг вид с кренвирши /или подобно/? newsm78
Адреналинка, какъв ти е пасаторът? Аз имам този 3 в 1 и се държи прилично вече 2-3 години. По изчетеното тук в темата съм останала с впечатление, че от сервиза ги отремонтират бързо.  Peace
+1 за сладоледът Триколоре /поне преди така се казваше по кутия, сега на кутията пише Екорино, но на етикета в магазина пише "сладолед Трикольор"/- брат ми остана много доволен, шоколадовият пласт този път бил по-кафяв и по-хубав. Laughing
Майка ми е харесала осветителните тела със спотчета от другата седмица- отзиви?
Аз тъкмо похвалих наското подправката за пиле и.......от вчера изчезна! Crazy #Cussing out Подправката за риба я има, до нея малко празно място и после са наредени канела, куркума.....подправката за пиле липсва, свалили са и етикета с цената. Значи ли това, че няма да я зареждат повече? newsm78 Писна ми да си харесвам някой продукт и после да изчезва от асортимента! Crossing Arms
Да този 3 в 1 е. Аз го ползвам 3 пъти на ден горе долу за н а малкия кухнята. На слабата степен все едно превърта. На силната е добре. Сега се сетих, че на миксера им имаше пасатор представка така, че ще.издържа

# 366
  • Русе
Здравейте, от понеделник ще има обувки тип балерина (аз не бих казала, че това е точно балерина ама нищо Simple Smileт някой има впечатления от тях или подобни от минали промоции. Заслужават ли си?
Имам от преди година кораловите. Като се има предвид, че и лятото беше по-хладно и дъждовно, ги поносих доста. Здрави са все още, не са се разлепили, ама аз много се спъвам като ходя и тук там на муцуните са се обелили.

Вчера отидох за кашкавала Galereux от промоцията и много ме хвана яд, защото много го харесвам. На купчината имаше сравнително малко от него омешан с кашкавал Bluedino. Погледнах етикета - Bluedino 3.69лв. И като се загледах в самия кашкавал, досега бяха правоъгълни калъпи, а сега и двата вида са елипсовидни. Иначе на касата същата цена 3.69 за Galereux, явно го подменят лекинко, а на брошурата си е сниман Galereux.  newsm78
Вчера и аз взех кашкавал и на мен това ми направи впечатление. Де що имаше кашони беше Bluedino. Преди десетина дена, когато си купувах от 750 грамовия имаше Galereux 350 гр. и ги съпоставих. Ами, имаше разлика в производителя. Не съм го отваряла още вчерашния, тъй като имам от предния. Не знам има ли разлика и във вкуса.

# 367
Понеже ги гледах за мен, мъжките просто са два различни вида - софтшел (черно-сиво; пъстро синьо с качулка) и обикновени, с вид на дъждоустойчиви (светло синьо; зелено).
Бяха на отделни места в магазина.

Интересно, обаче - сутринта и двата вида ги имаше на сайта им, сега мъжкият софтшел е изчезнал от асортимента.

Благодаря! Та има ли някъде мъжки софтшел якета, или са ги "изтеглили"?  newsm78
+1 за Бански старец на Пикок от мен  Peace

# 368
-1 Peace за промоционалните краставички. Меки и с някакъв страничен вкус. Бих ги определила като зле.

Пилешките крила сивеят.

Единствената радост от пазара днес , че имаше от испанските домати "Рома".

# 369
Препоръчайте ми горчица .
Тази ,които са в чаша тип халба дали е хубава.?
Сивеещо месо в Лидл не съм срещала / днес или утре ще ида за крилца /.

# 370
Харесаха ми шоколадовите бонбони, които са на промоция, варената царевица също много се хареса на детето, вече няколко пъти купувам, винаги е много крехка. Бисквитиите от америланската седмица- с течен шоколад вътре не са нищо особено, тези от постоянния им асортимент с парчета шоколад са по-хубави.

# 371
  • София
Понеже ги гледах за мен, мъжките просто са два различни вида - софтшел (черно-сиво; пъстро синьо с качулка) и обикновени, с вид на дъждоустойчиви (светло синьо; зелено).
Бяха на отделни места в магазина.

Интересно, обаче - сутринта и двата вида ги имаше на сайта им, сега мъжкият софтшел е изчезнал от асортимента.

Благодаря! Та има ли някъде мъжки софтшел якета, или са ги "изтеглили"?  newsm78
+1 за Бански старец на Пикок от мен  Peace
София, Сливница има  мъжки якета

# 372
От другата седмица съм си набелязала омекотителите Коколино, светлодиодната лампа(11,99лв) Някакви отзиви? Ще преценя на място за блейзерите. Гледам, че стреч дънките започват от 38номер. Дали има вероятност и по-малки номера да пуснат?

# 373
  • МАРС
Имам един въпрос, чопърът ми се счупи преди няколко дни, след близо година употреба.
Най-неразумно, пазя бележката му в портмонето, и дясната половина, където cа цените се е изтъркала и не се вижда нищо.
Иначе отляво се вижда модела на чопъра и горе се вижда датата на закупуване, та се чудя дали ще ми направят проблем. newsm78
Освен това ме интересува, освен отремонтиране(което при чопърите отпада, защото са капсуловани и направо ти дават нов), дали има опция след толкова време да ти върнат парите(нещо не съм навита да ми дават нов, след като вече съм видяла, че се чупят).

# 374
Пак да похваля бисквитите от Лидл - марка Sondey - Shortbread Rings - 32% масло. Цената им е към 3 и 60, а вкусът - прекрасен на вкусни маслени бисквити. От постоянния асортимент са, дано да си и останат. Някой ме беше помолил за линк, но не ги намирам така в нета. Кутията е жълта с червени насписи и снимки на бисквитите.

Общи условия

Активация на акаунт