Детски градини Варна - прием 2015

• 66 240
  • 580
  •   1
Отговори
# 360
Приети сме в "Христо Ботев", търся размяна с "Звездичка".

# 361
Здравейте , да се похваля , приети сме на първо желание в ЦДГ Златно зрънце.

# 362
Честито на улучилите!

Понеже от медиите пак ще замажат положението, аз ще си напиша становището тук, може някой да го прочете  Simple Smile

По данни за заявленията от морето.нет от 11. май:
Скрит текст:
201 са свободните места в детските градини след финала на кампанията за подаване на документи. За първи път от години заявленията за постъпване са по-малко от предвидените места. Можем спокойно да кажем, че за разлика от други големи градове, във Варна проблемът с местата в детските градини вече е на практика решен, заяви кметът Иван Портних.

От 1-ви април до 8-ми май в детските градини са кандидатствали родителите на 2 127 деца от общо 3 700, родени през 2012 година. За тях са предвидени 2 328 места.

Излишък има в четири района – в най-големия - „Приморски“, където са подадени 760 заявления, при наличие на 822 свободни места, в „Младост“ – 521 молби за 601 свободни места, Аспарухово“ – 143 заявления и 193 свободни места и „Вл. Варненчик“ с депозирани 170 молби при наличие на 221 места. Единствено в район „Одесос“ има подадени 520 заявления при наличието на 438 места. Свободни бройки има и в населените места – Константиново, Звездица и Тополи, където са подадени 13 заявления за детска градина при наличието на 53 свободни места.

След класирането, което ще е ясно в края на месеца, родителите на неприетите деца ще имат възможност да избират между вакантните места в целия град.

За яслените групи във Варна са подадени 924 заявления от родители на деца, родени през 2013 и 2014 година. Свободните места в Обединените детски заведения са 381. Родителите на малчуганите обаче могат да кандидатстват и за самостоятелните ясли, където приемът е целогодишен.

По мои сметки от днес  Laughing

яслени групи:
обявени места - 381
подадени заявления - 924
приети според регистъра днес - 360
неприети - 564

първа група:
обявени места в регистъра - 2286
подадени заявления - 2127
приети според регистъра днес - 1915
неприети - 212

Но пък има 71 свободни места в детското градче  Peace

# 363
  • Варна
Момичета , ами сега как се процедира от тук на татък , отиваме в детската градина където сме приети и се записваме , но трябва ли да си носим документите от другата детска градина, където сме ги подали или те ще си ги вземат по служебен път ? Че ние сме приети с второ желание и незнам как трябва да постъпя  Thinking

# 364
И аз това се чудех, не помня с каката как беше, а и може да се е променило нещо от тогава.

# 365
Здравейте ,честито на приетите и успех на останалите в другите класирания.
Ние сме приети в ЦДГ 4 Теменужка , но много искам да сме в Пушкин/ баткото е в съседното училище/
ако има желаещи за смяна  или на лични или на тел 0887 325 736 Недка

# 366
Малчо е приет в Синчец - на първо желание. Иначе не му се е паднало много хубаво число.
От тук нататък - другата седмица се записва от родител, с молба в свободен текст в канцеларията или директора на ДГ в която е приет.  Никакви документи не се носят, местят или експедират от нас. Всичко става служебно. Срокът за молбата е др седмица до петък.

# 367
  • Варна
Малчо е приет в Синчец - на първо желание. Иначе не му се е паднало много хубаво число.
От тук нататък - другата седмица се записва от родител, с молба в свободен текст в канцеларията или директора на ДГ в която е приет.  Никакви документи не се носят, мястят или експедират от нас. Всичко става служебно. Срокът за молбата е др седмица до петък.
Благодаря ти sky*   bouquet

# 368
И моята девойка е приета по първо желание. Успех на неприетите в следващото класиране.
Понеже нашите документи ги подава таткото, дали той трябва да отиде да я запише или може и аз?

# 369
Здравейте! И ние сме приети в Калина Малина, но търсим размяна за Петър Берон или Слънчева дъга. тел: 0898292389 галя

# 370
Честито на приетите!Ние сме в Карамфилче.Желая размяна с Незабравка.Тел.ми е 0883357594.

# 371
Да може и таткото да я запише. Може да занесе молба и от ваше име, може и от свое.
Г-жо директор
Моля синът ми/ дъщеря ми ....  ЕГН............. да бъде записан в поверената ви ДГ"Ясно небе". Надявам се молбата ми да бъде удоилетворена.
С поклон и благодарности: таткото/майката на детето

# 372
Ние сме приети в Синчец, ако има някой от Крилатко, който иска да се сменим да ми пише на лични.

# 373
Да може и таткото да я запише. Може да занесе молба и от ваше име, може и от свое.
Г-жо директор
Моля синът ми/ дъщеря ми ....  ЕГН............. да бъде записан в поверената ви ДГ"Ясно небе". Надявам се молбата ми да бъде удоилетворена.
С поклон и благодарности: таткото/майката на детето

Това за поклона и благодарностите много ми хареса Simple Smile

# 374
Здравейте и честито на всички приети! Моля, ако някой иска размяна от ЦДГ №14 "Успех" към  ОДЗ 13" Детска радост" /кв.Победа/ - да ми пише на лични!

Общи условия

Активация на акаунт