АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 697
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Рози, добре. Аз от гледна точка на това да си следим коя колко по-рано е родила, коя е преносила или пък около термина. Нали все анализирам Simple Smile щот ме е шубе моя да не излезе по-рано...

Та..както прецениш.

# 61
  • София
За болничните смс-и получихте ли или видяхте че има превод? Че мен явно и днес няма да ме огрее. Те май вторник и четвъртък изплащат?

Пакрис мисля че беше към 13 епизоди.

Ро3и супер е така Simple Smile

# 62
VenTanA - давай, пиши ми на ЛС Simple Smile
Готово!!! Ама забравих да напиша ,че живея в София  Confused

# 63
  • Бургас
Маце,аз още вчера видях, че ми са изплатени парите. Това в сайта на НОИ. Днес получих и смс от банката. Ти нали си взе ПИК. Виж какво ти пише

# 64
Маце аз получавам смс, даже 2  Laughing един от банката и един от НОИ.
Аз мисля, че е по добре с термини, че да се вижда кой по рано, кой по късно от термин. Но не е нещо важно, така че както го направите.
"Такъв е животът" къде го има? Вие от къде го гледате?

# 65
И аз днес се опаричих от НОИ - сутринта ми бяха пратили смс, но от вчера си излизаше на сайта им, че днес ще има превод.
 Разбира се всички парички заминаха вече Mr. Green. Отпуснах му края и напазарувах кажи речи всичко дето ни трябваше. Остана ми само да взема един прах за пране, че не ми се носеше нищо повече и още един пакет памперси да имаме за вкъщи. Утре пускам пералня и приключвам с приготовленията Party.
И смятам реда на раждане да не е по първите букви, че не ме устройва Joy. Предлагам по ред на термините, за да са всички доволни и щастливи bowuu Laughing

# 66
  • София
ПИК ще ми е активен от утре. Ще видим какво става утре, ако не пак ще пращам от работа до НОИ.

Напишете Такъв е животът Шейново в google и чрез сайта на btv ги има всичките епизоди. Wink

# 67
Момичета, тези от вас, които са ги огряли от НОИ  Grinning, за кой месец ви изплащат болничните?
Моя за края на февруари-началото на март още го няма никакъв, май от фирмата ми още не са го подали  Sad Ще си чакам пак края на март вероятно. То утре отивам да си взимам и 45-дневния, та до края на седмицата и него ще им връча, та да видим кога ще се задействат.

П.С. Иначе, принципно си получавам смс от НОИ като ми ги преведат.

# 68
  • Бургас
аз сега взимам за януари/февруари

# 69
И аз си купих подложки/подплънки за кърмене. Някакви на НУК. Првия път не ми трявбаха, ама сега съм взела за всеки случай да имам.

Взех и и контейнери за курма пак на Нук, които да стават за помпата за кърма.

Някои мисли ли да съхранява кърма в тези пликове, които се продават специално за целта...
 newsm78

Heart Eyes

# 70
Аз да ви питам за болничните(45 дневния), моя има един ден прекъсване, който ден се пада събота. Дали ще е проблем? Освен това от фирмата ми казаха, че бил пуснат първичен. Тези, от вас които са си взели 45-дневния дали са обърнали внимание какви са им? Че вече няколко дни чакам счетоводителката да ми каже, дали са го върнали от НОИ. Интересното е, че вече мина една седмица от както е издаден, а все още не излиза в сайта на НОИ.

# 71
  • Бургас
И моя е първичен. Те нямат нищо общо с предишните,които са за общо заболяване.

# 72
Потвърждавам - 45-дневният е първичен.

# 73
Потвърждавам - 45-дневният е първичен.
я и аз да питам сега. Какво значи това,моят 45 дневен е от вчера  newsm78

# 74
Изплатиха ми януари/февруари болничен. Следващия ми е 45 дневния от 13 февруари, но той още не е стигнал в НОИ. И да, 45 дневния е първичен, защото се води майчинство и се изчислява на 90%. Не бива обаче да има прекъсване, било то събота или неделя Peace

Общи условия

Активация на акаунт