Ако съпругът ви изневерява, какво ще направите?

• 44 296
  • 905
  •   1
Отговори
# 705
Де еба маа му начи ... да бех учил за параджия ..  smile3555

# 706
каквото и да отговори човек  knit... няма да го направи по щастлив....щом нещо е сбъркано... knit

много глупости може да направи човек, ако няма стабилност около себе си. Едни бягат, други водят мъчителни борби, други войни, други с овчедушие преглъщат  нещастието.

Какво ще направите, ако децата ви не ви слушат? newsm78
Какво ще направите, ако шефа ви ви кара да правите неща , които не ви се нравят...? newsm78
Какво ще направите, ако света не е този, за който сте мечтали?  newsm78

Няма победители, няма победени ....остава лъжата Outta Joint- в нас, около нас!

---------------------------------

Отговора на всички тези въпроси се крие в думите-  СЪВЕСТ/ЧЕСТ/ДОСТОЙНСТВО
ако "нахраниш" съвестта си - ще се освободиш от нещастието около теб!

и живота ти ще е ЩАСТЛИВ!   loveuuu

# 707

ако "нахраниш" съвестта си - ще се освободиш от нещастието около теб!

Я кажи как се храни съвест ?  newsm78

# 708
Цитат
Разликата е че когато вие не сте доволни ви ,,боли главата,, а ние изпускаме парата при друга.
Аа, виж,  тук не си познал.....      Joy   Аз лекувам главоболието и недоволството си със секс.   Mr. Green  И понеже страдам от хронично главоболие, а и често намирам поводи да недоволствам, да му мисли мъжа ми.     Laughing       
Когато аз получа каквото искам, да изпуска парата където ще....ако още има сили.     Twisted Evil

Mъж се изпраща на работа с празни джобове и празни топки Simple Smile

# 709
Да ви кажа и аз моята гледна точка като жена, без да злобея нещо или да ви нападам. Значи съгласна съм че има много меркантилни жени. Това е до възпитание според мен. Така са им набили в канчето майките им или други жени, че каквото и да правиш трябва да хванеш някой по-заможен да те обгрижва. От друга страна самите мъже корумпират жените като сами предлагат разни неща и го обвързват това с определени очаквания. Така че това е като подкупа - шофьора дава, но полицая не отказва, нали така?

И хубаво, като иска мъжа да е необвързан да каже: не искам брак, не ща да поемам отговорност и толкова. Орете си там колкото на брой ви пуснат. Аз мисля, че така е честно и мъжа нека е женкар, щом не се прави на палячо значи е пич. Бракът не е на сила, нали така? Но ако сте влезли в играта вече има два варианта: или се отказвате щом сте видели, че не е за вас това, или я играете. Ако сте решили да лъжете системно, ами отворихте кутията на Пандора. Добре дошли! Никой няма да слуша оправдания. Първо, жената ако ви е обичала, ще спре да ви обича и съответно започва да си гони нейните интереси и... гледали сте "Семейство Роуз". Другият вариант е съпругата вече толкова да е безразлична към вас, че даже любовницата и е добре дошла - тя е спасение да не се прави секс със вас.

И освен това замислете се как е от другата страна. Като сте вие с рогата не сте толкова отворени, друга песен пеете. Също ако нивата има много кандидат-земеделци пак повечето от вас са заети да пазят нивата, защото ако се разсеят...
И да ви кажа такива еднодневни мъже за малко секс и някакви почерпки винаги се намират, даже са под път и над път и самите жени не гледат толкова сериозно на тях, колкото вие си вярвате. Както се казва Easy come, easy go.

# 710
Цитат
Разликата е че когато вие не сте доволни ви ,,боли главата,, а ние изпускаме парата при друга.
Аа, виж,  тук не си познал.....      Joy   Аз лекувам главоболието и недоволството си със секс.   Mr. Green  И понеже страдам от хронично главоболие, а и често намирам поводи да недоволствам, да му мисли мъжа ми.     Laughing       
Когато аз получа каквото искам, да изпуска парата където ще....ако още има сили.     Twisted Evil

Mъж се изпраща на работа с празни джобове и празни топки Simple Smile
Виж как знаеш ......   Joy     

# 711
От друга страна самите мъже корумпират жените като сами предлагат разни неща и го обвързват това с определени очаквания. Така че това е като подкупа - шофьора дава, но полицая не отказва, нали така?
Поста ти е силен , но не е особено точен примера , който даваш ..
Имаш право да твърдиш това , но в общия случай нещата не стоят по този начин .. поне според мен .
За да си по точна трябваше да използваш репликата, която ползва полицая , а именно ...
Сега какво ще правим ? Ще пишем или .... ? И остава на шофьора да се сети и да реши ..
Тоест инициативата за коропцията не идва от шофьора респективно мъжа ! Идва от полицая, респективно жената ! Защото ако нямаш намерение да даваш .. се сещаш какво следва , нали ?

Другият вариант е съпругата вече толкова да е безразлична към вас, че даже любовницата и е добре дошла - тя е спасение да не се прави секс със вас.

Това също е силно , но пък изниква въпроса ..
Що като ти е безразличен тоз твоя мъж .. образно нали .. като иде при друга ..
ще му създаваш пречки да си живее живота така както той намери за добре .. (виж възможните отговори в анкетата)
и какво търсиш при същия , при положение, че нямаш никакви трепети свързани с него

# 712
Значи за меркантилните жени, не ги знам точно как им протича дипломацията, просто съм била в компанията на такива и са споделяли техните виждания пред мен и други жени. И да ти кажа те никога не разчитат на един ресурс. Имат поне два, направо си е цял менаджмент тяхното.
Хаха, относно полицайте, познавам и такива хора, дето вадят директно двайсетака и даже покана не чакат от полицая, мен обикновенно започват да ме плашат и като видят, че не поддавам, даже се отказват и ми хвърлят документите, така че случаи различни, хора различни.

# 713
https://www.youtube.com/watch?v=AUovGLdse9w
Сетих се за това клипче по темата Laughing

# 714
А аз за това клипче се сетих .... много е добро, ако не сте го гледали, гледайте го  tooth

https://www.youtube.com/watch?v=jmQpNeWApNY

# 715

Еовин,
  bouquet Гениално. Слага край на дискусията.

# 716
Като не щеш да даваш, Марсо, отново стои на дневен ред въпроса - защо си се обвързал, по дяволите? В нашето семейство финансите са общи и общо взето сме равнопоставени, като приходи. То вярно, че понякога единият може и да печели в пъти, но това не означава, че другият е гол, като пушка и чака наготово. Щом жената постоянно иска или мъжът е много стиснат или тя е супер меркантилна (такива жени не познавам, не ти знам средата). Ноо, слава богу в нашите отношения парите са на последно място, така че, дори и да ме боли главата - ботуши пак ще има!

# 717
Като не щеш да даваш, Марсо, отново стои на дневен ред въпроса - защо си се обвързал, по дяволите? В нашето семейство финансите са общи и общо взето сме равнопоставени, като приходи. То вярно, че понякога единият може и да печели в пъти, но това не означава, че другият е гол, като пушка и чака наготово. Щом жената постоянно иска или мъжът е много стиснат или тя е супер меркантилна (такива жени не познавам, не ти знам средата). Ноо, слава богу в нашите отношения парите са на последно място, така че, дори и да ме боли главата - ботуши пак ще има!

Нямам възражения по основното което казваш ..
За питанията ти .. вярвам, ако идеш малко назад в темата ще намериш отговорите .
Само искам да ти кажа, че ваше наше .. в случая не е интересно ..
Аз говоря за общия случай тук .. и не съм казал как е при мен .. вие или ти , може да си правите някакви заключения , но колко те кореспондират с реалността е друго .

Равенство между мъж и жена няма ... за мен това е химера някаква .
Както няма равенство и при мъжете .. не си мислете, че равенството е по презумпция или защото вие така искате ..
Аз ако чувствам една жена , че е наравно с мен .. то това значи , че тя действително е на моето ниво ..
а не ми е равна, защото е жена .Моя чужда няма значение . Позицията на човек е там където му е мястото реално .. а това кой колко е толерантен .. колко е склонен да отстъпва поради една или друга позиция .. или приема мнението ви въпреки , че то е грешно да кажем , е съвсем друго нещо .

# 718
Аз пък не се считам за толкова велика, че да определям, че другите са по-малко равни от мен.
Говоря за елементарното право един човек да може да взема свободни решения, касаещи собствения му живот.
Когато става дума за двойка - нещата са общи. Както и решенията за тях. Отношения роб-господар не ми се връзват със семейните.
Това в общия случай. Но когато единият не работи, независимо кой, а другият седи и чака, тогава няма как да се избегне това усещане за неравенство, без значение какво говоря двамата. Изключвам случаите, в които някой от тях остава вкъщи по принуда, за да работи друга професия временно, например като детегледачка (на децата им) или болногледач (ако има човек, за когото трябва да се грижи). Тези професии са тежки и ако не някой от двойката, то трябва да дадат заплата на друг човек, така я спестяват. И щом толкова финансите са им тема номер едно в отношенията, би следвало да се счита, че този, който си зарязва всичко и отива вкъщи да работи това, "получава" заплата в размер на средната за тази дейност към момента.

Но независимо от всичко, няма причина да лъжеш и мамиш един човек. Това съвсем няма връзка с темата.

# 719
На мен пък не ми е интересен някой, който да ми се фука с парите си. Меркантилните жени са си баш за богати мъже, да си се използват взаимно.

Общи условия

Активация на акаунт