Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 30

• 84 821
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Някаде там
Ще го потърся в аптеките при нас.
А след като го нанесеш на лицето измиваш ли го?

# 646
  • Варна
Виждали ли сте тези продукти на Шаума по магазините?

Скрит текст:

# 647
Ще го потърся в аптеките при нас.
А след като го нанесеш на лицето измиваш ли го?
Не, няма нужда. Ползвам го като крем за лице. Важно е да не се слага повече от количество с размер на лешник. Около минутка се втрива, към края се потупва и после попива без остатък. Не се усеща, че си слагал нещо, а всъщност овлажнява много добре и регулира омазняването.
Приятен е за ползване, защото леко охлажда.

# 648
Виждали ли сте тези продукти на Шаума по магазините?

Скрит текст:
да доколкото помня опаковката беше бяло шише със синя капачка с лека формула срещу омазняването.много рядко обаче намирам точно този шампоан ползвах го 1-2 пъти и ми правеше косата много хубава.май по-често се срещала сухият шампоан,но не съм го ползвала (на снимката дето прилича на дезодорант)

# 649
  • Варна
Да, аз точно заради формулата им ги търся. Някъде четох, че шампоана няма силикон.

# 650
Момичета, кажете нещо ефективно против косопад? По принцип имам страхотна коса, много гъста. От два месеца се сипе направо, не мога да я спра, просто е страшно. Не ме интересува цената, важното е да е нещо, което действа. Направо откачам  ooooh!

# 651
  • Сливен
момичета,предложете ми спирала,която добре да извива и да не се размазва под очите до 10лв.

# 652
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, кажете нещо ефективно против косопад? По принцип имам страхотна коса, много гъста. От два месеца се сипе направо, не мога да я спра, просто е страшно. Не ме интересува цената, важното е да е нещо, което действа. Направо откачам  ooooh!

Аз ползвам ампули, които има из фризьорските салони и само те ми действаха, но не знам дали ще ги намериш. тези

# 653
  • Варна
Hope, този шампоан са ми го хвалили: http://renefurterer.bg/line.aspx?id=3 . Но нямам лични наблюдения, не съм се сблъсквала с такъв проблем. Хубаво е да идеш на лекар, моя колежка имаше твоя проблем, посети дерматолог, който ѝ предписа някакви витамини и специален шампоан.

# 654
Първо се консултирай с дерматолог - може да е вътрешен, например хормонален проблем  Peace
Ако смяташ, че не е такъв, пиши в темата за професионалната козметика за коса - попрочети малко там или питай, ще те насочат към марка, серии и т.н.  Peace

# 655
Благодаря!   bouquet

# 656
Марсала мисля че пишеше че е без силикон и наистина много хубава ми правеше косата,но за съжаление се изгуби някъде този шампоан  Confused
оеси аз си взимам тази спирала някъде около 6 лв.е сега съм с Римел оранжева ама не ми харесва

# 657
Аз пък изненадващо, тъй като е най-малко хвалената тук, съм доволна от зелената на ГР. Разделя ми ги много хубаво, не напластява, не се размазва и стои много естествено. В пъти по-доволна съм от нея, отколкото от Дебора, ХХХЛ на Импала, оранжевата ГР, Кейт Мос-ките и дори от една две от високият клас, които съм ползвала. На оранжевата ГР туша е много течен и не ми харесва как стои на долните мигли.

Да попитам виждали ли сте някъде по магазините този фдт на Лореал или да сте ползвали

Скрит текст:

Чуда се между него Fit me на Мейбълин и пак на Лореал матиращият Infallible

# 658
Цитат
Момичета, кажете нещо ефективно против косопад? По принцип имам страхотна коса, много гъста. От два месеца се сипе направо, не мога да я спра, просто е страшно. Не ме интересува цената, важното е да е нещо, което действа. Направо откачам  ooooh!

Цинк и биотин, Приорин, Ревалит-това са хапчета.Приорина и Цинк и биотин са много ефикасни и двете съм ги пила. Също може да пиеш комбинирани витамини от А до З на Абофарма.Шампоан Здраве Форте с таурин и кофеин, фолиева киселина, витамин Б комплекс, отвара от коприва-за пиене и обливане на косата много помага. Храни се добре, не пази диети.
Дюкре-шампоани Анафаз, таблетки и цялата серия също помагат. Ампули за растеж, спри пресите и сешоарите  Simple Smile
И не се шашкай, пролетно време си е нормално  Simple Smile

# 659
Минавам да ви се оплача, днес направих алергична реакция, най-вероятно от крем за лице според алерголога. Заподозрян е един Ейвънски крем, сега седя червена и подута като узрял домат в градина и се чудя, след като се оправя(ох, дано да е скоро) с какъв крем да се мажа.  Sad Sick

Общи условия

Активация на акаунт