Пазаруване от Amazon - тема №43

• 75 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Купувала съм подобни, с друга картинка, според мен си отговарят на номера, евентуално маалко по големи до 1/3 от номера, което е възможно да е заблуда, защото са по широки. Купувам последователно номера, имам 30-31, но не мога да измеря, защото не са при мен.

# 196
Никога не съм купувала от тях...безопасно ли е? Embarassed

# 197
  • Wolwedans
Поръчах комплекта аксесоари за баня на GROHE от дневните сделки. Цената е направо невероятна! В БГ само единия елемент е над 200 лева!

# 198
Активна ли е сделката още?

# 199
  • Luxemburg
Дъждобран за момиченце 98 на Kamik за 18€.
Днес в сделките ще има бебешки термометър на Braun. Препоръчвам ви да си вземете и допълнително накрайници, на много изгодна цена са в момента (2.79). Аз бих поръчала 2-3 ама не ми се плаща 5 лири доставка.

# 200
Здравейте някой от вас да е мяркал из сайтовете такава кърпа http://www.offerlifeit.com/carl-ross/carl-ross-telo-mare.html
много ми допада, но немога да си намеря из сайтовете от които пазарувам.
Благодаря ви предварително!

# 201
Поръчах комплекта аксесоари за баня на GROHE от дневните сделки. Цената е направо невероятна! В БГ само единия елемент е над 200 лева!
Понеже и аз обзавеждам и се оглеждам и аз го поръчах,но гледах и в бг сайтовете-комплекта го има за 200 - 300 лева в бг. 
П.с. Сделката е активна още-в английския е.

# 202
Пък аз в немския търсих. Hug
Съжалявам леко, че нямам нужда от всички аксесоари вътре. Качествен и изгоден комплект.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 14:33 от Coma

# 203
  • София
280 лв. целия комплект  Peace, но въпреки това офертата в Амазон е по-изгодна.

# 204
Като са ви връщали пари за стоката,която се пращали обратно на амазон,такси има ли ,или получавате цяла сума?

# 205
  • София
Като са ви връщали пари за стоката,която се пращали обратно на амазон,такси има ли ,или получавате цяла сума?
Зависи от банката ти. На мен са ми правили рефънд в Уникредит- нямаше такса.

# 206
  • София

Да, някакви стотинки. Но предполагам, че зависи и от размера на сумата.

# 207
Благодаря за светкавичните отговори.  bouquet

# 208
Цитат на: genel

Може ли линк, че нещо не я намирам   bouquet

# 209
Цитат на: genel

Може ли линк, че нещо не я намирам   bouquet
http://www.amazon.co.uk/dp/B001TVBETU/ref=gb1h_img_c-2_8707_ef22 … pf_rd_p=577138707

Общи условия

Активация на акаунт