Моя работа е, защото се вълнувам от заобикалящия ме свят и какво се случва с него. И мисля за децата, внуците и правнуците си. Колкото и да не ти се вярва.

Това е чудесно, че се вълнуваш. Как децата на двойка жени биха били проблем за твоите внуци, както и това дали и двете са майки или не са?
Ти май наистина не четеш?
Казах вече, светът е достатъчно пренаселен. Скоро това ще стане огромен проблем. Затова раждаемостта трябва да се ограничава, вместо да се увеличава. Защото иначе нашите поколения ще страдат и то много ще страдат. Затова съм против всякакви противоестествени начини за продължаване на рода.
Ох, само да кажа, че постоянно се дописваш и изглежда така, че аз отговарям само на част от аргументите ти.
Като е достатъчно пренаселен света - съвсем свободна си да протестираш пред Индийското посолство, примерно. Не е пренаселен, защото гейовете искат да имат деца, а защото в някои страни хората имат между 5 - 10, че и повече деца. Така че "противоестествените" по твое разбиране начини изобщо не натоварват планетата, предвид че и гей хората не са голям процент. Да не говорим пък, че не всички от тях имат дете или искат да имат.