За свободата на словото и себеизразяването – модно издание

• 25 846
  • 965
  •   1
Отговори
# 810

Моя работа е, защото се вълнувам от заобикалящия ме свят и какво се случва с него. И мисля за децата, внуците и правнуците си. Колкото и да не ти се вярва. Wink Всеки трябва да го прави.

Това е чудесно, че се вълнуваш. Как децата на двойка жени биха били проблем за твоите внуци, както и това дали и двете са майки или не са?

Ти май наистина не четеш?
Казах вече, светът е достатъчно пренаселен. Скоро това ще стане огромен проблем. Затова раждаемостта трябва да се ограничава, вместо да се увеличава. Защото иначе нашите поколения ще страдат и то много ще страдат. Затова съм против всякакви противоестествени начини за продължаване на рода.

Ох, само да кажа, че постоянно се дописваш и изглежда така, че аз отговарям само на част от аргументите ти.

Като е достатъчно пренаселен света - съвсем свободна си да протестираш пред Индийското посолство, примерно. Не е пренаселен, защото гейовете искат да имат деца, а защото в някои страни хората имат между 5 - 10, че и повече деца. Така че "противоестествените" по твое разбиране начини изобщо не натоварват планетата, предвид че и гей хората не са голям процент. Да не говорим пък, че не всички от тях имат дете или искат да имат.

# 811
Казах вече, светът е достатъчно пренаселен. Скоро това ще стане огромен проблем. Затова раждаемостта трябва да се ограничава, вместо да се увеличава. Защото иначе нашите поколения ще страдат и то много ще страдат. Затова съм против всякакви противоестествени начини за продължаване на рода.
Предполагам ходиш на лекар, щото и това е противоестественно. newsm78

# 812
  • София
Ох, само да кажа, че постоянно се дописваш и изглежда така, че аз отговарям само на част от аргументите ти.

Като е достатъчно пренаселен света - съвсем свободна си да протестираш пред Индийското посолство, примерно. Не е пренаселен, защото гейовете искат да имат деца, а защото в някои страни хората имат между 5 - 10, че и повече деца. Така че "противоестествените" по твое разбиране начини изобщо не натоварват планетата, предвид че и гей хората не са голям процент. Да не говорим пък, че не всички от тях имат дете или искат да имат.

Нещо става с форума, затова така дописвам. Пет пъти поствам едно мнение и не го приема. Както и да е.

По въпроса - все отнякъде трябва да се започне. Стъпка по стъпка, раждаемостта трябва да се ограничи. Надявам се да се въведат съответните рестрикции.

Дописвам за буквалистите - в Китай вече го направиха.

# 813

Моя работа е, защото се вълнувам от заобикалящия ме свят и какво се случва с него. И мисля за децата, внуците и правнуците си. Колкото и да не ти се вярва. Wink Всеки трябва да го прави.

Това е чудесно, че се вълнуваш. Как децата на двойка жени биха били проблем за твоите внуци, както и това дали и двете са майки или не са?

Има ли изобщо някакъв смисъл от този спор? Питам само.... Аз не виждам смисъл, но щом имаш ентусиазъм, давай.  Аз абдикирах.  Mr. Green

# 814

Нещо става с форума, затова така дописвам. Пет пъти поствам едно мнение и не го приема. Както и да е.

По въпроса - все отнякъде трябва да се започне. Стъпка по стъпка, раждаемостта трябва да се ограничи. Надявам се да се въведат съответните рестрикции.

И трябва да се започне първо с гейовете, които статистически най-малко деца имат, сравнено с традиционните семейства в някои развиващи се страни?

Защото ако е за наследството вече казах, нямат проблеми да завещаят или да прехвърлят приживе, ако желаят. Значи, не е в това проблемът им, а е именно, че искат да създават заедно деца. А аз, пак казвам, съм против.

Значи няма проблем да отпаднат тия излишности като Семеен кодекс и изобщо закони. Аз се чудя защо има такива заплетени дела за разводи и имоти, пък те били някакви пълни простотии.

# 815

Има ли изобщо някакъв смисъл от този спор? Питам само.... Аз не виждам смисъл, но щом имаш ентусиазъм, давай.  Аз абдикирах.  Mr. Green

Има смисъл. Само защото може да прочете някой друг, сега или след време, и да се чуди дали някой друг изобщо би го подкрепил, ако не пишеха тези, които пишат, като мен. И това да му даде увереност да погледне по един по-различен начин на живота си. Иначе нямам особен проблем с аргументите, те са долу горе ясни, дори нападките и откровените тъпотии Simple Smile А бих казала, че точно тази тема е светлинни години над същите теми, които се дискутираха преди 5 години.

# 816
Предлагам да се върнем към естествения си хабитат и да спрем да използваме всички удобства, които удължават живота.
Обратните са последните виновници за пренаселването на света Peace (а това впрочем е мит, донякъде).

# 817
Аз не разбирам защо трябва да ограничаваме раждаемостта? Всъщност, ако е редно да правим секс само за размножаване, това значи ли че ще трябва и да се въздържаме, тук на Земята?
Защото аз тогава отивам на Марс.

Популе предлагам друго решение - една мъъъничка термоядрена война между Пакистан и Индия, направо ще ти реши 2/7 от проблема с пренаселенността. Хем и хора с подходящ цвят ще се преселят в обятията Му. Wink
Работи в тази насока. Остави бедните гейове на съдбата им.

# 818
  • София
Аз не разбирам защо трябва да ограничаваме раждаемостта? Всъщност, ако е редно да правим секс само за размножаване, това значи ли че ще трябва и да се въздържаме, тук на Земята?
Защото аз тогава отивам на Марс.

Популе предлагам друго решение - една мъъъничка термоядрена война между Пакистан и Индия, направо ще ти реши 2/7 от проблема с пренаселенността. Хем и хора с подходящ цвят ще се преселят в обятията Му. Wink
Работи в тази насока. Остави бедните гейове на съдбата им.

Ами ако имаш подобна идея - ти работи по нея.
Аз си работя по своите. Wink

П.С. А гейовете съм ги оставила на съдбата им, надявам се те да я осъзнаят (защото явно не могат) и да започнат да живеят в мир със себе си.

# 819
Там е въпроса, че те са ок със себе си. Проблемчето са хора като теб, които все държат да им обясняват колко не са.
Вербална агресия се нарича.

Бту като споменахте лекарите се сетих, че още преди 20-30 страници те питах теб лично след като сурогацията е неприродна какво правим с ваксините? Те отговарят ли на природния стандарт?

# 820
  • София
Там е въпроса, че те са ок със себе си. Проблемчето са хора като теб, които все държат да им обясняват колко не са.
Вербална агресия се нарича.

Бту като споменахте лекарите се сетих, че още преди 20-30 страници те питах теб лично след като сурогацията е неприродна какво правим с ваксините? Те отговарят ли на природния стандарт?

Ваксините са ок за мен, както и лекарствата. Те служат да пазят, а не да създават живот.

Колкото и да не ти се вярва и ти и аз имаме нещо общо - имаме си каузи. Независимо колко противоположни ти се струват, то те са каузи. И твоята кауза не е по-благородна от моята. Wink Както изискваш от другите да те разбират, така и ти трябва да проявяваш разбиране към другите. Колкото и да ти е трудно да приемеш този факт, толерантността е двупосочна улица. Ама другите били повече от вас, ами сори, но трябва да приемеш този факт и да живееш с него.

# 821
Да двупосочна е, но аз не размахвам евангелието и не настоявам другите хора да живеят по моите правила.

# 822
  • София
Да двупосочна е, но аз не размахвам евангелието и не настоявам другите хора да живеят по моите правила.

Нито пък аз. Правилата на живота ги е измислила природата (някои я наричат Бог) и трябва да се съобразяваме с тях, щем нещем.  Wink

# 823
Интересна избирателност.
IVF от коя страна на границата ти е?

# 824
  • София
Polule, и защо се надяваш да няма, теб това какво те грее, нали не са ти в къщата нито гейовете, нито другите не-бели хора. Как точно те удоволетворява факта, че някой не може да е щастлив ? И като гледам какви ги дрънкаш не си никакъв критерий да раздаваш табелки с оценки кой колко е свестен. Сега до педофилите ли стигнахте.
В медиите се намекна, че детенцето намерено в куфара може да е убито от жена, по твоята логика и жените не трябва да имат деца вече. Хайде мисли преди да пишеш, стига с тия плоски разсъждения.

Мога ли да те попитам с какво един подпис в брачно отделение прави човекът по-щастлив?

В България е пълно с хетеросексуални двойки, които живеят без брак. Ако им е до това да са щастливи заедно, никой не им пречи не гейовете. Да си живеят заедно, а за целта може и да минат без подпис. Grinning

Абе кой говори за подписа?? Като имаш дете от мъж, то той ще го припознае. Дори и по съдебен ред. При две жени едната фактически не се води никой на това дете. Дори и да има огромното желание.

Защо трябва да се води някой, след като фактически му е никой? Откъде-накъде? Това че има някакви отношения с майката, няма никакво отношение към детето.

Общи условия

Активация на акаунт