Пролетта настъпва вече, рита, скача ЮНСКОто човече!!! - тема 10

• 31 263
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Поля07, моята първа количка беше полска, бях изключително доволна от нея! 2 зими изкара по снежните преспи по 40-50 см, поледица и т.н. Беб си беше супер в нея, но не ставаше за лятна, защото беше 15кг, а аз обикалях всички паркове и ми трябваше лекичка количка.

Точно такава имат едно семейство близо до работата ми и почти всеки ден ги гледам, направо очите ми изтичат по количката, но освен че е супер тежка за моите изисквания за лятна количка, е и много скъпа за нашия бюджет.

Морги, да се оправяш бързо и дано няма последици за бебчо Hug . С ментолов спирт можеш ли да се мажеш?

Хубав уикенд  bouquet

# 496
Моите две ги махнаха,когато бях на три години,трета нямам. Проблем  от този миг не съм имала,абсолютно никакви.
Моя син боледува само и единствено от сливици,лекарката му казава,че това продължава до 7 г възраст,но аз много не го вярвам. Та нейния съвет е ако след тази възраст ,не се свият да ги махаме. Аз съм ЗА махането,но пък от друга страна,бих искала дане стигаме дотам

# 497
shinzou снощи до 1 през нощта все си ми беше така корема . Днес всичко е ок. Изобщо не помня какво съм яла предния ден . Много неща със сигурност  Joy сигурно е от храната .
Мойте шишета са на Авент Натурал за сега съм взела само 1 ще взема още едно за всеки случай 125мл са . От пластмасовите , но се надявам само за водичка ако се налага да ги ползвам в началото.
За навеждането още нямам проблем и преди бях писала проблем ми е само интимната прическа Simple Smile
~Mimko~ Аз съм вече в 8ми месец а доки ми кза , че ще се видим за 45дневния болничен което си е след почти месец от последния преглед , не ме вика по на често за сега . Предполагам като ида сега на 9ти да си взема 45дневния ще ме викат по-често.
bubentseto оправяй се по-бързо за сливиците знам , че ако няма проблем детето не е хубаво да се махат защото после като се разболее и изстинката отива направо в дробчетата а сливиците предпазват , но ако при всяка изстинка се подуват и имате проблем е по-добре да се махнат (нямам деца , но това е което знам по-въпроса  а и наскоро на моя приятелка на детенцото ги махнаха )
Арлина снимката е трепач голяма сладуранка

# 498
  • София
Привет момичета, днес направо съм скапана. Вчера от 16 часа някъде започнаха отчайващи киселини - от нищо не минаха... Не ми остана стомашен сок за  Sick...Към 1 часа вече хем ме гореше хранопровода, хем се задушавах, за капак и контракции получих... Заспала съм от умора по някое време, но мноо неспокойно спах. Днес цял ден лежа и нямам сили за нищо. Хапнах един варен геврек и една палачинка без нищо за ден, половин ябълка... сварила съм си две яйца, но им се чудя цял ден и явно няма да събера смелост да ги хапна.
Оплаках се... 
Пожелавам утре да е по-хубав ден за всички ни и болните бързо да се оправят.

# 499
Аз за момента само със сладолед се спасявам от киселините. Толкова сладолед съм изяла за тази зима, колкото цяло не успявам да изям Blush

# 500
Здравейте момичета!
Ако се чудите днес защо не съм писала - беше ми наложена забрана за публикуване във форума. В последствие се оказа грешка, ама голямо чудене се чудих къде може да съм сгафила и кой съм разсърдила  Laughing.
Момичетата, които чувстват дискомфорт в корема от храна бих посъветвала да си вземат прибиотик. Аз бях така първите месеци и прибиотика много ми помогна. Не се притеснявайте, не е противопоказен за бременни, дори е много полезен  Peace.
magi_sveta, пиеш ли нещо за тези киселини? При теб положението явно е много зле. Все си мисля, че е по-добре да пиеш някакви хапчета отколкото да се напъваш да повръщаш и да предизвикваш контракции по този начин. Дори не знам как издържаш, дано намериш начин да се отървеш от тях  Hug.
bubentseto, с какво се лекуваш? Моето гърло беше същото. Никога до сега не ме е боляло толкова. Сага пак ме наболява, но по-малко. За сметка на това носа ми е задръстен яко  Tired.

# 501

Арлина снимката е трепач голяма сладуранка
Снимката е от интернет, рекламна. Не е на дъщеря ми, просто палатката е същата Simple Smile

# 502
Днес сме много малко маминки, дано всичко е наред и да се оправяте по-бързо!!!!   bouquet Heart Eyes

# 503
Елле и аз имах този проблем с банна и им пращах имейл за да ми го махнат.
Теди8811 много се радвам че ти е минало.
за киселините от тия изгарящите,дето чак не можеш да заспиш ми минават най-бързо от чаша бира  beer после вече се нареждат айрян,сода и дъвката.и за сладоледа съм чувала,ама мен много лесно ме хващат в болките в гърлото и не смея още.
за сливиците по-добре да не се махат.като малка често зимата съм боледувала от ангина и гърло и въпреки това не са ми махнати.3 та ако има бих махнала не само защото се хърка много от нея  Rolling Eyes

# 504
От къде сте купували палатката? И аз търся нещо такова.

# 505
Днес ми беше много активен ден.
Скрит текст:
Първо обикалях за пердета и взех доста изгодно от една "кака" от един от ромските квартали в града. По-късно дойде моята приятелка, за да ми помогне със сортиране на багаж след ремонта. И за капак вечерта ММ викнал двама приятели да гледат мача на националите. Ей така на голата стая без пердета, а ние още не сме се нанесли. Не сме си купили всичко нужно като посуда за кухнята, нито имаме чаршафи - и без пердета. Ужас. Явно се радваше, че сме към края и няма търпение да се похвали с новостите. Та аз си бях казала, че първата вечер като се нанесем или имаме гости ще правим питка. Та направих 1 красота, за да се разнесе аромат на масло и топъл хляб. Сервиране, салатки, работи.
Направо се изтощих. Crazy Crazy Дано утре не ме събудят пак рано-рано!!

Morgy ,Пиши лично съобщение на Сладкишка.
magi_sveta Утре да си без киселини вече - квото те е тормозело да си остане в миналото вече с тия гадни сокове.

За сливиците - внимавайте много, чувала съм, че има практика да се вадят дори и да няма нужда. Като главна цел е да се точат пари от здравната каса. Така че - искайте 1-2 мнения по въпроса и належащата нужда от подобна интервенция. Naughty Naughty

# 506
Ихааааааааа.......мамчета, какво е това затишие!
Добро утро на всички!
Надявам се, че се разхождате на това хубаво време.
Още по-хубав ден Ви желая!

# 507
  • София
Къде го хубавото време?  Mr. Green В София е супер мърляво

# 508
В Благоевград!

# 509
И при нас е едно мрачно и дъждовно дано се оправи по-бързо . Утре мисля да изляза ако е хубаво времето да понапазаря някой дребни неща за бебо и лека по-лека да отхвърлям остатъка от списъка . Донесоха ми един кашон с дрешки от племенниците -всичко по 2бр.  Joy  и са си като нови защото те бързо дръпнаха и им умаляха първите дрешки страшно бързо така , че повече дрешки май няма да купувам  защото и аз накупих преди това .  Трябва да заредя и аптечката на бебо ( термометри , спирт , панадол за бебе и разни подобни които трябва да си имаме като се родят бебоците).

Общи условия

Активация на акаунт