Отговори
# 90
Аууууууууу....абу Shocked Shocked Shocked
Моя ашкъм се оказа копелдак #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Систърче Heart Eyes Hug Heart Eyes

Жозефино, яз ше одим къде ЛондУнЯ и сакям да ме посрещаш...у вас  Grinning Grinning Grinning
вИднъгЪ ,мятай са на крилото на самолетЯ и пристигай  Laughing ама преди туй съ напуши убаво у бг-то че тука не се пуши  Joy най вече у кръчмите
Значи и за мене не е  Naughty
Бай дъ уей - тръгнах си от Женева  newsm44
пуууу,таз Гера обиколи света значи  Mr. Green
тя надмина и Зиз с обиколките Joy Joy Joy Зизуна барем сънува, ми Гери, будна hahaha hahaha hahaha

# 91
тя надмина и Зиз с обиколките Joy Joy Joy Зизуна барем сънува, ми Гери, будна hahaha hahaha hahaha
Шизофренията ше си каже думата  Mr. Green
Добре че са двамката ми мъжорляци да ме разведряват малко с тъпотията си  Mr. Green

# 92
ooooh! егати сериала ...не знам Дързост и красота колко години го излъчват ама тука има един вече напрай юбилей  #Crazy цели 30 г.
Еми ако си имат и те канал като Бтв  Joy Joy Joy няма се учудя 30г сериал  Joy Joy Joy

Дързост минаха 20 вече но в Щатите още го дават (снимат де) помня че бях в детската градина и покрай майчето съм го гледала и се кефех на Каралайн ма тя умря преди 100 години и Брук се намърда Joy Joy
е те наскоро нал прайха  юбилей  на  7000 еп . Crazy
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
аз па Тейлър аресвах  Laughing
И она умре  hahaha Joy Joy
Представи си ние сме някъде на 3000-ния епизод  Joy Joy Joy

# 93
  • Още у мъглата ...
Габун4и Hug Heart Eyes Абе тоя път се изложих със сделката Joy Joy Предната кола, кабриото, го взех за 10.500, а го продадох за 12.000, та сега не съм много доволна Joy Joy Joy

Мимчо  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ай ся пък и ти, не бъди алчна Laughing, за 14-годишна си е дУбре Hug Hug

# 94
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох беееееееееее...яз ше си прайм КС на ОС Mr. Green

# 95
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох, бе!  #Crazy Що сте в нова тема? doh
Едва ви намерих.
Айде, че Емко почна.   Grinning После ще се връщам да чета амнайсе страници в старата тема и още толкова в новата.

# 96
Добре че са двамката ми мъжорляци да ме разведряват малко с тъпотията си  Mr. Green
па се дърпаше преди  Mr. Green таквиз левенти ,инглиш говорят ,пеят ,танцуват  Joy

# 97
Е после нали възкръсна ма, беше при некъФ шейх и имаше амнезия та Ричмънда се кри зад некфи колони да я гледа  hahaha hahaha

# 98
# 99
  • Още у мъглата ...

Е тва е, виде ли кви са усвестни мъжорляците ти Mr. Green, а ти се дърпаше  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 100
Ей го бе, ей го изрода!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Скивай къв гаден поглед има. Sick

# 101
Е после нали възкръсна ма, беше при некъФ шейх и имаше амнезия та Ричмънда се кри зад некфи колони да я гледа  hahaha hahaha
ма туй беше отдавна  Mr. Green у 1000еп . Joy

# 102
  • Още у мъглата ...
Аййй, почвам по Чепика гнусен  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 103
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 104
  • Още у мъглата ...

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт