Ние в последния ден от почивката като си тръгвахме, зълва ми се оказа, че се разболява по същия начин, беше легнала с лека Т и нямаше сили да стане. Снощи ММ се оплака, че май и той се разболява, а днес трябва да сложат на Миа противохепатитната ваксина, май ще я отложим...Mrs.Petrova, сподели отзиви за Дентокинда, че ми писна от това неспане вече.
fiona, билков чай може да се вкисне, ако в него има нещо подслаждащо (според мен). Аз всяка сутрин правя на големите чай с мед и им го слагам за училище вместо вода, че на водата се мръщят. Даже късен следобед, като се приберат на чая нищо му няма, пробвала съм го. Този, плодовият, може и да се вкисне при топло време, защото все пак си е от сладки плодове. Аз лично няма да експериментирам с чайовете, защото единствената алергия, която са ми проявявали до момента е при една гадна кашлица, когато дадох на Жорко чай от джоджен (май беше)... Направи уртикария, спрях чая и мина. Оттогава не е имало прояви, но си имам обица на ухото и не смея да експериментирам с бебето.
Приятен и слънчев ден от мен! Днес ще се отдадем на разходки, че вчера ни се размина.

. Добре, че свършиха, засега. И едни сополи се точат, ужассс
Някой беше споделил за тиква с пуешко, което се харесвало на всички бебета- е не, и това не беше одобрено. Иначе същите пюрета без месо си се излапват доволно.