Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~116

• 28 753
  • 740
  •   1
Отговори
# 660

Дано да оживее момчето.... Praynig Praynig Praynig

Не пуснаха трети фрагман за Съдбата - излъчиха пак втория.....

# 661
# 662
  • в подножието на планината

А, ще повтарят Съдбата след малко... Shocked

# 663
Този епизод спасяваха Хазал,другия-Озан! Peace

От споровете на Джихан и Дилара страдат само децата!Джансу и Хазал непрекъснато ги местят! Peace

Ани HugИлда Hug благодаря! Hug Hug

# 664
Момичета свърши епизода - никакво напрежение не ми създават епизодите на Парченцата, ще мисля само какво се е случило с Озан - както казва Злати в следващия епизод ще спасяват него - дано да не е нещо сериозно, но ще видим - през седмицата дано да излезе инфо или снимки.

Джихан се развежда от втория епизод, но едва сега вече става сериозно. Не разбрах, защо Джихан се вбеси, когато видя Дилара, че пристигна с Озкан. Значи той може да тича след Гюлсерен, дори да преспива в къщата, а Дилара не може да се появява на обществени места с Озкан....
Какво, нима появяването на Дилара в обществото с Озкан вбеси Джихан...Та той пусна съобщение във всички медии, какво остана още да се крие.....Като ще се развеждат да се развеждат....

# 665

Тук изражението на Джихан малко ме обърка - мислех, че Дилара е казала нещо повече от думите във фрагмана...но сега като видях цялата сцена не видях притеснение у Джихан....

# 666
MAMA-AN, Hug не мисля, че Джихан ревнува Дилара от Озкан...според мен просто знае, че Дилара прави всичко нарочно, за да го дразни, а пък знае и Озкан що за човек е и не би искал да е в обкръжението на момичетата... Peace

# 667
# 668
Епизода с известни пропуски..изгледах го..не ме изненадаха с ..нищо, вече няколко епизода..
Явно, това ще гледаме...и вторият сезон..ако има такъв, разбира се..
Филмът се гледа....защото, според мен дава размисли...зависи за кого, кой как го гледа...но има какво да каже..
Като се почне от различните им светове и сега и преди...изтърканото богати и бедни..преплитането и трагедиите, после от това...
Джихан как се оженили с Дилара, как тя никога не е станала...Жената за него в живота му!
Тя, дори и сега като се разделиха..се усеща, как цял живот е търсела и се е стремяла...единствено, това да стане за него...той, някога да види това...в нея!
Уви, разбрала го...през годините, че никога това няма да се случи..мисълтта да го няма до себе си....е по-плашеща за нея!
Всичката й ревност, дори и вече да не го обича...както и многократно го повтаря, пак си противоречи...защото, ако  не е той..Дилара няма да е толкова силна и "богата", дори и сега...най-вече!
След толкова пазарлъци да се разведат и страхове за бизнеса им...тя, определено за друго вече й трябваше Джихан...особено след историята с момичетата...тя, абсолютно бе сигурна..че жихан, няма да си ходи....ще е все при нея...
Затова, умната й главица си втълпи, че толкова години е останал с нея...заради децата, прибягна до толкова похвати....манипулирана от баща му Рахми бей, който пък...си има своите причини да е такъв...и да остане до нея, защото тя е неговото спасение..в момента..
Та, повече й вреди, отколкото й помага...ама тя в огорчението и "сляпата" си любов ...до къде я докара!
Разбира се вина имат всички..за другите ще пиша ..друг път! newsm78
Ще допълня ...да отговоря на въпросите ви...
Защо се е вбесил Джихан, еми заради същото както и Алпер..тя го докара у фирмата им, забравяйки..че, така нареченият й полу-брат и усилията му колко му струваше да го отстранят, преди това...и най-вече, Алпер се опита ..дори да го убие...
Та и Озкан, нали току-що ..това вбеси Джихан, особено като научи и истината кой го е докарал и платил разноските му..и най-вече..защо са си направили, тези усилия....и пари....
Джихан е умен мъж....събра две и две..и си отговори.... newsm78
Та, едва ли ще да е от ревност...вбесяването му....там! hahaha
Просто е доста опасно....да си играе, отново на тези игрички.....Диларата!
Ама приятелката й...Джанан й ги дава тези съвети..да си държи враговете..близо до себе си...
И за Озкан и за Алпер...така я посъветва... newsm78

# 669
Илда далеч съм от мисилъта, че Джихан ревнува от Озкан. Може би не би я ревнувал от нито един мъж, защото сърцето му е заето с Гюлсерен. Момичетата също не могат да бъдат причина за реакцията на Джихан, защото както той многократно е казвал, че Дилара не може да вземе двете момичета, а Гюлсерен да остане без дете. Същото важи и за Озкан, ако трябва да бъдем справедливи. Но видяхме в по-предните епизоди, че Джихан мисли малко егоистично. Той каза на Джансу, когато се срещна с Озкан, че той, Джихан е единствения й баща....Тоест, Джансу не може да има двама бащи, но две майки може.
В случая може би Джихан се подразни, че Дилара се появи пред всички с Озкан. Разбира се, че Дилара го направи нарочно - тя му го обеща още в офиса, когато излязоха публикациите за развода.
Но според мен, независимо каква е причината, Джихан трябваше да се въздържи и да не показва, че Дилара го е подразнила. Това е мое мнение.

Злати, Илда благодаря ви за компанията тази вечер  Hug беше ми приятно  Hug

# 670

MAMA-AN,  Hug значи съм разбрала погрешно поста ти... Peace

И аз благодаря за приятната компания тази вечер и ви пожелавам лека нощ... Hug

# 671
Илда  Hug

Кралице - да сериала дава възможности за много размисли, но при гледане на чужд език за хората, като мен, които не го разбират, размислите са малко като фантазии.
Тази вечер най-интересния момент беше, че когато Хазал се почувства застрашена се обади на Гюлсерен и не се обръщаше към нея по име а я наричаше мамо. Пак според мен тук има място за много размисли. Инстинкта за самосъхранение отключи у Хазал връзката й с жената, която я е отгледала и е била 15 години от живота й нейна майка.
След това, когато опасността премина, Хазал отново сложи маската. И това ме кара да мисля, коя е истинската Хазал.
И следващия момент, когато Джихан научи, че е предаден от Дилара и Рахми.
Според мен Джандан като адвокат на Дилара й дава правилен съвет да държи врага близо до себе си. Това от гледна точка на Джандан е добре за нейната клиентка.... Тоест котката ще знае във всеки момент какво правят мишките.

# 672
И още нещо си мисля....Може би Дилара иска да отмъсти на Джихан с Джансу. Тя видя момичето колко е разстроено, когато беше прочела писмото на Озкан. Дилара разбра, че Джансу няма лоши чувства към Озкан. И може би затова взе Озкан за шофьор и бодигард - така Джансу може да контактува с биологичния си баща и по този начин малко ще се отдалечи от Джихан. А това ще вбеси Джихан до краен предел. Той не ревнува Дилара, но ревнува Джансу от другия баща.
Може и да не съм права, но това ми идва като идея за отмъщението на Дилара.....

# 673
Така е, Мамче..права си за директното гледане и липсата на превод..по-скоро, моментният превод... ooooh!
Да, интересното беше.. точно тези два момента в епизода...
Хазал, отново го направи...освен, навярно и заради това най-вече...че, потърси Гюлсерен,..го направи и от страх, че отново ще разочарова ...Дилара...
Разбрахме, че е излязла без да се обади и другото, също излезе наяве..че го е направила...за да засегне и нарани Джансу...
Сложила си маската, казваш...малко не ми е точната дума, по-скоро ..неудържимо й бе желанието..след опасността да се върне в мечтаният ...си рай, колко й било домъчняло за стаята й...в онази къща...ще го оставя, без коментар...просто.. ooooh!
Поръчала си портокалов сок...бавеха се да й го донесат...взе телефона и се разкрещя, сега ли ги берат..портокалите за него и защо не й го носят..
Гюлсерен я наблюдаваше и я попита...защо е така груба с хората и защо така се държи, не може ли да е любезна....
Те, това им е работата...ти, сега прислугата ли ще защитаваш..
Не, само се питам ..кога, стана толкова невъзпитана..аз, не съм те възпитавала..ти, преди не беше..такава, демек!
Не ми казвай, как да се държа с прислугата..аз съм Хазал Гюлпънар...
Демек, трябва да ми се изпълняват желанията..веднага..прислугата е за това!
А, аз съм ти майка...
Ти не си ми майка, ти си жената..която ме е отгледала...
Гюлсерен..помръкна, за кой ли път й го казваше...особено, след случилото се...много я заболя!
Защо..тогава не потърси ..майка си, а се обади на мен...
И Хазал..не отговори, влезе Джихан...баща й! Тя, разцъфна...така се преструва това момиче...
После..Джихан ще я попита...че през деня, когато говорихапо телефона е била добре..сега, какво ти е Гюлсерен..тъжна си...
Тя ще му каже, но не точно ..какво се е случило..а, само страховете си...за бъдещето на Хазал...когато ще разбере, че парите ..не са всичко на този свят!
Не сподели за истинското огорчение, което..получи..отново

# 674

Общи условия

Активация на акаунт