Отново за кърменето на обществени места

• 78 371
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 125
  • на брега на морето
Колко пъти в бг сте виждали с на живо жена кърмеща 'неприлично'?

Един път - хубава и спретната млада циганка беше седнала на една каменна ограда и кърмеше без да се прикрива; усмихваше се и излъчваше щастие; цялата картинка беше тъй хубава и нежна Simple Smile

И вероятно си се усмихнала и ти, нали?

Ами, ако насред МОЛ-а седи напращяла от хормони и килограми, поразрошена и доволно разголена, в попреминаваща 'първа' младост повлекана българка, гледаща изпод вежди и излъчваща фанатизираност и демонстративна, провокативна матерност, каква ще е картината?
Какво ще почустваш, помислиш, направиш?
Да, усмихнах й се и ми стана слънчево на душата; още е пред очите ми.
А повлеканата ще отнесе нещо, зависи как ме хване  Crazy

# 1 126
  • Северозапада
На мен ми стана много мъчно, че майки се подиграват на кърмачките  Tired От някой постове излиза, че кърмачката е дебела, с големи, грозни и, нерядко, увиснали цици (не я харесвам тази дума) и мирише.

Не е ли така в голям процент?!

И така да е, поне жената има причина (или оправдание  Mr. Green). Аз като видя тийнейджърки с наднормено тегло, впити дрехи, с висящи паласки и деколте до пъпа, от което едва що не са изскочили огромни, пристегнати в push-up сутиен гърди (за които почти им завиждам), да ида да помоля охраната на мола да ги помоли да напуснат, защото не са ми приятни ли? Например.  Whistling

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 12:55 от ant G

# 1 127
  • Австрия
На мен ми стана много мъчно, че майки се подиграват на кърмачките  Tired От някой постове излиза, че кърмачката е дебела, с големи, грозни и, нерядко, увиснали цици (не я харесвам тази дума) и мирише.

Не е ли така в голям процент?!

И така да е, поне жената има причина (или оправдание  Mr. Green).

Ами, за мен пък не е оправдание за афиширане и навиране в хорските очи.

..тийнейджърки с наднормено тегло, впити дрехи, с висящи паласки и деколте до пъпа, от което едва що не са изскочили огромни, пристегнати в push-up сутиен гърди ...

Те също имат причина/причини  Crazy Една, от които е начинът им на живот (за разлика от няколкото месеца майчинство).. и хормони  Joy не, и при тях не е оправдание  Mr. Green

# 1 128
  • Варна
В последните дни ми е чудно кому беше нужна цялата тази истерия около кърменето? Защо се създава излишно напрежение около несъществуващ проблем?

В крайна сметка, майките могат да кърмят където и както си поискат. В някакъв конкретен случай незнаен служител учтиво е помолил да не се прави това. Въпросната майка след сума ти време решава,че е обидена и създава цялата тази истерия, обходи де що има телевизия, снощи при Слави, после там разиграха уж наистина дебат помежду си за и против кърменето на обществени места. Ама то не е забранено. Сега кой какво си мислел, гледал и т.н, ами кой каквото си иска ще си мисли, според междуушието си. Щом майката е сметнала за нужно да го прави на всепоказ и това не й пречи, значи не й пречи и това, което си мисля за нея аз, или пък някой точещ лиги ненормалник например. Сега ако иска бурни похвали или ръкопляскания, че кърми, трябва по друг начин да постави въпроса. newsm78

# 1 129
  • в кукувиче гнездо
Разговор между двама мъже в Мола.
- Всичките тези жени защо крещят така?
- Защото искат да кърмят!
- Кой не им дава да кърмят?
- Никой.
-  Тогава защо така крещят.
- Тъпи патки.

# 1 130
Ние пропускаме един факт - за кърмачето 3 мин. глад са 3 дни. Докато намери чешма да се измие, може и месец да отиде.

# 1 131
  • Северозапада

Те също имат причина/причини  Crazy Една, от които е начинът им на живот (за разлика от няколкото месеца майчинство).. и хормони  Joy не, и при тях не е оправдание  Mr. Green
Както и при кърмачките, между впрочем. Макар, че при тях избива на агресия, нерядко  Wink
Dim.S хареса ми дискусията с теб  Peace

# 1 132
Къде е Наталия Кобилкина, поканена ли е следващия понеделник?

# 1 133
http://www.blitz.bg/news/article/327439

Тая е за диагностициране!!!!!!
Веднага да се призове Закрила на дедето!!!!!!!

# 1 134
http://www.blitz.bg/news/article/327439

Тая е за диагностициране!!!!!!
Веднага да се призове Закрила на дедето!!!!!!!
И какво скандално видя в тази статия?
От написаното оставам с впечатление, че и двамата родители са интелигентни и доста далеч от описаните тук фанатизирани прости разплути жени.

# 1 135
  • Пловдив
Ние пропускаме един факт - за кърмачето 3 мин. глад са 3 дни. Докато намери чешма да се измие, може и месец да отиде.
Ама то бебето не е било кърмаче. В Стандарт пише, че е на 1.4 години. Даже това с мола да е станало преди няколко месеца, бебето спокойно е можело да бъде нахранено по друг начин.

# 1 136
Станало е преди една година, доколкото прочетох.

# 1 137
  • Пловдив
Станало е преди една година, доколкото прочетох.
Ехеее и защо точно сега започна да се раздухва темата? Много подозрително....

# 1 138
Защото е завела дело и сега му е дошло редът. Сега видях, че бебето е било на 7-8 месеца. Проблемът е бил, че е пред ЗАРА, а не пред ескалатора. Направили са й забележка охранителите на Зара.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 13:35 от Пролетен дъждец

# 1 139
Да бе! Първо пишеше, че редовно кърмила в мола, пък сега било последното място, което посещавала. Жал ми е за децата на подобни жени.  Tired

И за какво е завела дело срещу мола, като охраната на магазина, няма нищо общо с мола?
Дали ако беше дошла някоя баба или дядо да и направят забележка, щеше да скача толкова?
Това са пълни глупости. Тази жена има една единствена цел и тя е пари. Наистина жалко за детето.

Общи условия

Активация на акаунт