Отново за кърменето на обществени места

• 78 169
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 1 785
Не врат, ам шия!

# 1 786
Относно миенето на гърдите при новородено бебето се прави преди всяко кърмене. Като е по-голямо след 6тия месец например, не мисля, че е нужно. Бебета започват да ядат и друга храна, някои започват да лазят, да лапат играчки. Нищо няма да му стане ако майката не се е измила преди това. А и нали уж не сме в Средновековието. Предполага се, че жените се позамиват под душа вечер  Mr. Green

Малко за потта :
"По физиологичен състав тя прилича на урината, съдържа същите компоненти.
Съществената разлика е в концентрацията на компонентите, които в потта са 10 пъти по-малко, отколкото в урината. "
Ако това е вярно, благодаря за имунитета  Mr. Green.
И какво общо има това с това, което съм написала?
Да го обясня пак с прости думи. Нищо няма да му стане на бебето, ако се случи да суче от неизмита преди това гърда.

# 1 787
преписвам един виц от друг форум

"Вървял един грузински художник по улицата, увесил нос..
Среща го приятел:
- Гога, какво си се разстроил...?
- Ами, знаеш ли, Юра, 3 години рисувах една картина... голяма.. 4х3 метра.. "ЖИВОТ" я нарекох... но вчера художествения съвет я бракува..
- Така ли? И какво имаше нарисувано?
- Ами лежи едно момченце до една жена и суче от гръдта...
- Че нормално, защо са я бракували?
- Ами казаха, че трябва момченцето да го обръсна и да му облека панталон..."

# 1 788
сега ще дават ли по ТВ днешните кърмачки в мола?  да видим дали ще показват цицки или камерите ще ги дават в гръб  Laughing

# 1 789
  • Варна
сега ще дават ли по ТВ днешните кърмачки в мола?  да видим дали ще показват цицки или камерите ще ги дават в гръб  Laughing
След обяд ги гледах,отделиха им около 30 секунди.Цици не видях,но не се и заглеждах де,не ми бяха много интересни.

# 1 790

След обяд ги гледах,отделиха им около 30 секунди.Цици не видях,но не се и заглеждах де,не ми бяха много интересни.
аз гледах снимки в нета. ами всичките цицки бяха грозни. не можаха ли да се покажат някой с по-убави  newsm78

# 1 791
Абе Бонго, какви са тези тийнейджърски страсти?! Sunglasses
Все едно си нямал жена! Crazy

# 1 792
Все едно си нямал жена! Crazy
позна  hahaha

мисля си ,че тия ако бяха отишли да протестират пред парламента или някой затвор щяха да бъдат оценени подобаващо.

# 1 793
преписвам един виц от друг форум
..............................

Герри Joy Joy Joy  Peace Wink Laughing

# 1 794
По въпроса за пафкането, до определен брой цигари, изпушени до определено време преди кърмене (поне час и половина преди храненето) се счита, че ползите от кърменето надвишават вредите от пушенето. Това съм чела по въпроса. Лично аз не бих пушила нито бременна, нито близо до детето си.

Какъв час и половина, нали на 15 мин суче.

# 1 795
Моля ви,качете линк на днешния млеконадой.Обърнах страниците,но не го намирам. Ще ми се да се разтоваря в края на деня!

# 1 796
Да, какво ново с кърмОлниците? Дават ли ги по ТВ?

# 1 797
Гледах снимки. Към всяка една цица има насочени поне по два фотоапарата.

# 1 798
Нищо интересно, отделиха им 2 минути.
Основното на което наблегнаха беше, че ги възприемали като сексуални обекти.
Не могат ли да проумеят, че думата е резил , не сексуалност?!
От репортажа ми направи впечатление, че интервюираните мъже бяха категорично против.
И стаята за кърмене показаха, добре беше, със столче, чисто.

# 1 799
Гледах снимки. Към всяка една цица има насочени поне по два фотоапарата.
Аз си чакам укоризнените погледи от телевизора Crossing Arms .

Общи условия

Активация на акаунт