Отново за кърменето на обществени места

• 77 963
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Ми, сериозно, да.
Обикновено тялото е съразмерно.
Жена с фина структура и голям бюст аз не съм виждала.
Тц. Господ не дава всекиму справедливо.
Голям бюст е когато разликата между подгръдната и гръдната обиколка е значителна...не мога да преценя точно колко.
Майка ми е била така - италиански тип. Сега е с размер 100Е. Ами Е си е Е, нищо че е на 79 години.

# 2 101
Хубаво бе-на едни им идва на други не. На мен година не ми дойде-колкото и кърмих и кво? Явно като се съчетае кърмене с ПМС и се получава фанатичен кърмачески синдром...

# 2 102
  • София
Проблемът е, че хуманитарната помощ за Африка, включваща АМ за полумъртвото бебе и 35-килограмовата му майка, не е никаква помощ, защото в същата тази Африка вероятността да умреи от глад и от болест, причинена от заразена/негодна за консумация вода е еднаква.
И поне първо, АМ се разтравя в таз живителна тежност, второ, помощта често е временна, а нуждата на кърмачето по-продължителна, даването на АМ на масовите жени в страни от третия свят- абсолютно престъпна немърливост и порочна практика.

Мисля, че би следвало тук да се доверим на "патило". Момичето е видяло, все пак, с очите си. И в най-затънтената Африка огън могат да правят и вода да преваряват. Едва ли Нестле - или който и да било - очаква да смъкне пари от тези точно същества. Вероятността да ги изцеди от Африкански маймуни е по-висока. А ако се притесняват от стихване на собственото мляко, винаги могат те самите да изядат млякото - майките, де. Пак ще е по-добре - и за тях, и за бебетата - отколкото да бъдат оставени и без него.

Така, до тук със сериозностите, по' ме кефеше докато беше само забавно.

По отношение на снимките, отвратителни са.Първата е гнусна, третата предизвиква позиви за повръщане. А все пак е преди обяд тъкмо...

# 2 103
  • София
Четох за някакви екопревръзки, които държиш седмица във вода, докато се съберат достатъчно за пералня. Само не разбрах с другото пране ли ги пускаш.
Трещи, А баш. И аз за тях четох   Mr. Green

# 2 104
  • София
Ми с другото та, вие пък! Какво еко има в това да пускаш отделно пералня, само заради едни превръзки, киснати във вода и сдобили се с население.

# 2 105
Те не се пускат отделно. Tired

# 2 106

Те се мариноват просто. Ква пералня?

А  онези чашки не ми дават мира значи.... newsm78-ами ако някоя изпадне насред мола и се разлее?

# 2 107
Ако ти е по размер-невъзможно.

# 2 108
  • София
Те не се пускат отделно. Tired
Защо?

# 2 109
А ако е по-голям и се заклещи кво прайш?
Тичаш в Пирогов? Ако можеш да тичаш с такова нещо де... Mr. Green

# 2 110

А  онези чашки не ми дават мира значи.... newsm78-ами ако някоя изпадне насред мола и се разлее?

Гащи не носиш ли Twisted Evil Laughing? Как ще ти падне Laughing

Какви са пък тези сега модерни мариновани превръзки Rolling Eyes. Вие сериозно ли си пъхате чашки и престояли превръзки там?

От показаните снимки ми лъха огромна тъга и печал. Сигурно не ме бива да оценявам фотоизкуство.

# 2 111
Нито е възможно тази чашка да ти изпадне, нито да се заклещи и това е заради спецификата на женската анатомия. Както не тичате до АГ да ви вади тампон със скъсан конец, така и за чашката няма да тичате. Нямам такова нещо, де, само разсъждавам защо е безопасно да си я носиш. Но не виждам защо в 21-ви век не се работи по въпроса превръзките и тампоните да са от разградими материали, вместо да се връщаме на вълнените парацалки от военно време.

# 2 112
  • София
А ако е по-голям и се заклещи кво прайш?
Тичаш в Пирогов? Ако можеш да тичаш с такова нещо де... Mr. Green
Ако е добре заклещено - защо да не припкаш? Или от тичането ще се отклещи, или в Пирогов ще помогнат.
Когато започнах да ползвам тампони, през половин час проверявах дали не е излязъл, докато не хванах цаката. Тогава нямаше бг-мамма да ме просвети, както с инфото за чашките.

# 2 113
Един път ми се скъса конеца и повече не ща да чувам за неща дето се пъхат! Twisted Evil

# 2 114
  • София

Е какво пък толкова - то кръвта си е еко, ако и дамата е еко, де, и не е, не дай Боже, яла лимонена киселина и витамин Ц - ще покани мравките ли, мравоядите ли, все някоя гадинка - да я "поеме"... кръвта, де.

Общи условия

Активация на акаунт