Професионални серии за коса - тема 77

• 66 621
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря Илли, преди три дена на фризьор ходих за обичайните връхчета,  и с дифузера ми изсушиха косата, като ми сложи преди това от крема за къдрици на LaBiostitique Simple Smile

# 556
  • София
Дели, чудесни къдрици, много харесвам такива.  Heart Eyes

# 557
Ох, Дели, страхотен цвят и невероятни къдрички наистина! Heart Eyes Споделяй веднага какво си ползвала Simple Smile  bouquet

Аз моят Бохо спрей почти ги приключих и достигнах до извода, че ми харесва повече като го напръскам на втория ден след измиване, много хубаво ми оформя чупките, но е страшно неикономичен продукт. Crossing Arms
Благодаря Лаури, цвета да не го пипам ли Laughing Simple SmileС продуктите на La Biostetique съм тук, все се каня да купя шампоана ,маската и крема за къдрици за домашно ползване Grinning

Михаела   Hug

# 558
Наистина според мен не си пипай цвета, много е красив! Simple Smile
La Biostetique само от салон ли се купуваха или мога да ги разгледам и в някой от сайтовете? Simple Smile

# 559
Лаури, мисля само от салон, незнам за сайт да се продават, ето тук  може да се разгледат продуктите Simple Smile
http://www.labiosthetique.eu/products.html

# 560
  • Belgium

Аз моят Бохо спрей почти ги приключих и достигнах до извода, че ми харесва повече като го напръскам на втория ден след измиване, много хубаво ми оформя чупките, но е страшно неикономичен продукт. Crossing Arms

И аз го предпочитам така и наистина заминава светкавично сякаш  Laughing

# 561
  • гр. София
http://www.fragrancedirect.co.uk/matrix/matrix-biolage-cera-repa … 10ml/invt/0058017
Здравейте, някой ползвал ли е Matrix Biolage Cera Repair For Colour Treated Hair, искам да запитам как точно се използват ?  bouquet

Аз си ги взех съвсем наскоро от същия сайт, но още не съм ги използвала. На кутията пише: след измиване с шампоан и леко подсушаване с кърпа сложете върху косата и оставете 5-10 мин. Изплакнете.  Peace

# 562
Фрея , ти ли беше пуснала ревю на хидратиращата маска на Мороканойл?

Вече наистина не знам какво да ползвам! Уж имам опит с много продукти и знам какво да правя,ама тази моя коса е суха като ланшна чубрица! Наското имах хубави комбинации,но ето пак-суха,суха,ще се изрони,а и с плътен косъм. Освен да пробвам тая маска на Мороканойл.

# 563
А някой ползвал ли е тази серия на Редкен Redken Diamond Oil High Shine Shampoo and Conditioner?

И ако някой има отзиви за Redken Clear Moisture Simple Smile

От 30 минути не мога да се реша кой продукт да оставя в количката в ЛФ, колебая се между Джойко K-Pak и тези на Редкен.  Thinking

# 564
Препоръчайте шанпоан за много чуствителен скалп?Никога не съм имала проблеми с косата,но явнп направих алергия към един шанпоан,смених го с 2 други,но положението е същото-сърбяща и лющеща се кожа,като се среша дрехите ми стават бели!

# 565
Shokolad, имаш прекрасна коса!

vv88, къде е това намаление на Лакме? Аз съм фен на марката и харесвам всичко, което съм си взимала до момента. От оцветяващите имам лилавите, но ги ползвах на боядисана виолетова коса, така че не мога да кажа как ще се отразят на небоядисана. Но пък моя позната имаше тези за руса коса, ползваше ги на естествена тъмно руса коса и имаше пепелен оттенък от маската и шампоана. Видях намалението ♥ ще се поръчва няма как Grinning

Lollaa*, защо реши да смесваш 9% и 12% оксидант?

Holly Pink, за мен маската Иноа и маската Митик Ойл нямат нищо общо. Първата изобщо не ми харесва, нито хидратация, нито нищо след нея, напълно недостатъчна. Втората преди много ми харесваше, мекота, овлажняване, блясък, гладкост, разкош. Но след като косата ми стана малко по-суха и тя идваше твърде недостатъчна за нуждите и.
Питаш за олиото Лис, за него нищо не мога да кажа, но виж маската от серията е разкошна, хидратира много добре косата. Ох, сега те дочетох, че търсиш нещо по-леко. Значи в описанието си съм ги степенувала от първото, което е най-леко, маската Иноа. Дано да ти допадне в такъв случай.

DELI22, страхотна коса! На мен ли ми се струва или има доста голяма разлика с това, което до сега си показвала? Изглежда ми много по-подредена и плътна, а къдриците са станали невероятни. И мен ако питаш не си пипай цвета, много е хубав и естествен. Ако все пак искаш някаква промяна, то мисля че кичури тип омбре в естествена преливка биха стояли много добре на формата и цветът ти. Нещо такова  Heart Eyes
Скрит текст:

Laurii, пропуснах след като ми отговори, че се боядисваш с боята на Кюн да ти кажа, че цветът ти изглежда супер естествен, а в тази гама точно това досега не съм го виждала, честно. Търсих в нета, но не можах да намеря каталог, дали не знаеш някъде да има онлайн, където мога да разгледам цветовете?

sladurka, аз пусках, да. За мен маската е най-силно хидратиращата ми до момента, много съм доволна. Ако не ти е много тънък и фин косъма, предполагам ще ти допадне. Тя е точно за ударна доза хидратиране.

# 566
Може ли да ми кажете коя серия е за хидратация Lakme K. Therapy repair или TEKNIA Deep Care . И двете имат доволно количество масла , така че се чудя?

# 567
soniapro, Дийп Кеър я обсъждахме малко по-назад. Балансирана серия е, ако се ползва няколко поредни пъти, може да доведе до пресушаване на косъма. Другата не съм я ползвала.

# 568
Тя темата почти е към края си, докато ми остане време да се включа Simple Smile

1. Коя е вашата "уау" комбинация? - Нямам такава все още, предвид че не съм натрупала все още достатъчно продукти за различни комбинации...
2. От кой продукт/продукти забелязвате видимо намаляване на цъфтежа на косата? - Косата ми едва наскоро започна лееко да цъфти, след като на дължина стига вече до средата на гърба и не е виждала ножица от октомври месец някъде. Та този въпрос не ми е бил на дневен ред.
3. Кои продукти/серии използвате най-често? А спомняте ли си кой беше първият професионален продукт, който си купихте? - Шампоан Kerastase Densifique с маска Discipline. Първият професионален продукт беше ДПШ на ЛП, доколкото си спомням.

Трябва спешно да си купя свястна термозащита, която да ползвам с преса и маша. Затова си мисля, че ще е по-добре, ако термозащитата няма фиксация. Какво бихте ми препоръчали, което да не утежнява и бездруго тънката ми косица? Чудя се за термокрема или спрея Discipline, крема с кимион Mythic Oil, някоя термозащита на Alterna (май повечето тук бяхте доволни от спрея с бамбук?) или TIGI S-Factor. Най-вече ме е страх да не се объркам и да взема нещо, което е само за преса и да има изправящ ефект, защото TIGI-то по описание точно така ми звучи  Rolling Eyes  А аз искам да мога все пак и с маша да го ползвам. Вие какво бихте ми препоръчали? Отворена съм и за други предложения.

Освен това имам нужда и от някакъв подхранващ финиш за краищата/връхчетата, че са ми доста сухи. И там също се чудя - Kerastase Elixir Ultime за фина коса, Mythic Oil (само че не знам кое), коприната на CHI с червената капачка, Shu Uemura Essence Absolue или Essence Absolue Cream Camelia, също и Satin Design, Wella Luxeoil...  newsm78 newsm78 newsm78  Или пък нещо съвсем друго... Досега имах някакви кристали на някаква абсолютно неизвестна марка, вършеха работа, колкото да замажат малко положението. Но имам като за още 2-3 пъти и ми трябва заместител.

И стилизант ми трябва за машата, да държи буклите, но не знам дали някой подходящ финиш няма и такива функции. Все още се уча, та ще съм ви много благодарна да ме насочите. Ще ми се да се облажа от великденската промоция в ЛФ  Mr. Green  Но ще трябва да се огранича само до по един продукт от тези категории. А и като знам по колко време ги ползвам... Макар че сега съм по-редовна, хаха.  Embarassed Току-виж съм успяла по някое време да превърна израстъците по главата си в коси като вашите.

# 569
Freya, сега търсих в google, намерих това http://www.mybathandi.com/Keune-So-Pure-Natural-p/keu1052.htm
Не знам до колко се вижда добре, но самата им гама цветове са много естествени и наистина няма друга боя, която да ми се е отразявала толкова добре на косата.
И на мен като теб маската на Иноа изобщо не ми хареса, помня, че се бях боядисала с Иноа и си бях купила шампоан и маска, беше пълен ужас. Пратих ги на Feeling, тя пък все че хи гареса, а на мен изобщо не успяха даже косъмът ми да омекотят.  Crossing Arms

В крайна сметка май реших да си остана с K-pak Joico, с кода за намаление в ЛФ излиза много изгодно да се вземе Керастаз. Чудих се за този Дисциплин, но не знам и аз, защо така избягвам Керастаз в последната една година.

Общи условия

Активация на акаунт