Цветята в нашия дом- Тема 70

• 56 493
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Моля кажете ми за хортензията - задължително ли трябва да се премести в двор? Може ли да се отглежда в саксия?
Трябва да се присади в двор,става много голям храст...https://www.google.bg/search?q=%D1%85%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5%D0 … =1366&bih=667

# 571
  • на североизток от Рая
 Еньовден е! Честит празник, момичета!   bouquet

# 572
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug през еньов венец минете - живи и здрави да се Simple Smile
а за да се запазите цяла година от зли очи и сили, откъснете днес жълт кантарион и го сложете над входната врата  Hug

# 573
Doli, благодаря!

# 574
  • Sofia
Честит Еньовден  bouquet
днес ще събирам липа за любимия ми чай Hug

# 575
  • Карлово
Липата не прецъфтя ли?

# 576
  • Sofia
около нас има скоро разцъфтели...

# 577
Здравейте и от мен, някой може ли да ми каже хортензията дали може да се насади сега в градината или е твърде късно, защото започнаха да ми капят листа и като подмених малко от почвата и спряха да капят.  newsm78

# 578
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте и от мен, някой може ли да ми каже хортензията дали може да се насади сега в градината или е твърде късно, защото започнаха да ми капят листа и като подмених малко от почвата и спряха да капят.  newsm78

да се премести, без да се разбутват корените, може по всяко време  Peace
важи и за всичко друго саксийно  Hug

# 579

да се премести, без да се разбутват корените, може по всяко време  Peace
важи и за всичко друго саксийно  Hug

Супер много ти благодаря st. Dobri , значи ще го преместя ведната пък дано се прихване  newsm64

# 580
  • София
Честит Еньовден на всички!

mari_eta, изкъпах драцената и наистина живна, струва ми се доста по-добре отпреди, благодаря ти!

С вашите красиви цветя тук ме мотивирахте да положа и аз някакви усилия за добруването на моите, та реших да подрежа най-високото стъбло на здравата ми драцена. Прочетох из мрежата как се прави, но оставам с впечатлението, че се реже там, където има листа. Моята обаче е много висока и тънка в тази част, та въпросът ми е - мога ли да прережа стъблото по средата, там, където е голо и няма листа? Ето това искам да постигна -

# 581
Някой чувал ли е за гръцка трева, била ниска и не се коси , стои си ниска и не разсте. Ако някой знае от къде може да се вземат семена моля да ми каже.

# 582
За драцената- даже е за предпочитане да я подрежеш по-ниско, където е по-стабилна, а отрязаното може направо да забиеш в пръстта, поокъсай му долните листа, ще се хване.

# 583
  • София
papi6,   bouquet така ще стане идеално

Просто режа и намазвам отгоре с блажна боя или восък, нали?

# 584
Идвам да ви покажа малко нови цветя,продължавам да чакам с нетърпение да разцъфтят лилиумите и бегониите.Понеже в една саксия бяха три цвята бегонии,но едната загина,та сега чакам да видя коя е жертвата.

Общи условия

Активация на акаунт