Истанбул Пролетен и Цветен [тема 36]

• 62 112
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Du, много интересна и различна разходка си си организирала! Преписах си някои неща от програмата ти. Кога ли ще ги видя newsm78
Утре заминавам за Барселона и сега чета за там...Като се върна другата седмица ще оправя снимките от Истанбул. Ако нещо по - специално си си харесала, ще ти пратя линкове с информация, откъдето съм чела:)

# 331
Много ти благодаря Hug
Весело изкарване(и от Барселона бих гледала снимки)! Пожелавам ти хубаво време, страхотни впечатления, подобаващо поляти със сангрия Laughing Може да си организирате вечер на фламенкото. За мен беше страхотно и много зареждащо изживяване!

# 332
Тази нощ се върнах от Истанбул,това ходене ми е за 3 път,но никога не съм ходил на фестивала на лалетата и тази година реших да ида,останах без думи,красота препоръчва ви го! Simple Smile Както казват в Истанбул човек не може да се загуби! Simple Smile Красив и величествен град с вековна история! Simple Smile

# 333
Тръгваме след ден!  Simple Smile
Надяваме се вече всичко да е нацъфтяло.

Leitenanta , в кой парк разгледахте лалетата?! Ние сме планирали Гюлхане. Някой с по-актуална информация?!

# 334
  • София
utro77

Според мен посетете парка Емирган в момента е много красиво и със сигурност ще ви хареса много. Peace

# 335
Лалетата са под път и над път. В Одрин видях черни и сега съм се побъркала да си търся такива.
Нещо забавно  -
https://www.facebook.com/video.php?v=354151264742605&pnref=story

# 336
  • Варна и...духом на Босфора
 CrazyЛейтенанта,така с две изречения не може!Пълен отчет веднага!И другите,вече е вторник,докладвайте немедленно,Росиварна,Аскерчето,
Бялк дали се е върнал и той?
Давайте!!

# 337
CrazyЛейтенанта,така с две изречения не може!Пълен отчет веднага!И другите,вече е вторник,докладвайте немедленно,Росиварна,Аскерчето,
Бялк дали се е върнал и той?
Давайте!!
Специално съм ти снимала стадиончето, а едно машаллах не чух. #Crazy   https://www.facebook.com/nevena.tcaneva/media_set?set=a.10204089 … 1&pnref=story

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 11:42 от ASSAMARIS

# 338
Тръгваме след ден!  Simple Smile
Надяваме се вече всичко да е нацъфтяло.

Leitenanta , в кой парк разгледахте лалетата?! Ние сме планирали Гюлхане. Някой с по-актуална информация?!

Да посетете ако можете парка Емирган,все пак той е парка на Лалетата,ще ви хареса,иначе и до др.ходихме Гюлхане(намира се до Топкапъ),хотела ни беше близко до него,но Емирган къде къде по ми хареса!!! Simple Smile Приятно изкарване на всички! Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 11:55 от Leitenanta

# 339
И нашето пътуване приключи. Искам да препоръчам хотела в които бяхме за тези който ходят без агенция и с личен автомобил и имат нужда от място с паркинг на добра локация. Stay Juno
Надявам се да не се приеме като реклама, просо найстина сме много доволни от престоя си там и реших да споделя.
Ето и малко снимки.
https://www.facebook.com/ana.todorova.165/media_set?set=a.102038 … 1&pnref=story

# 340
И ние се върнахме днес. Прекарахме четири прекрасни дни в любимия град, който е все така пленителен и великолепен. Нашествието на сирийци малко е объркало реда в града (квартал Аксарай вече прилича на арабско гето). Но скоро и това ще се поправи.

Бяхме в хотел Хюрийет в Сиркеджи - хубаво бутиково хотелче с невероятна гледка към Босфора по време на закуска:

Скрит текст:

По-късно ще пиша повече, че сега ме чака работа и после почивка след пътуването.

# 341
С коя фирма бяхте? Simple Smile

# 342
С фирма bialk са били.  Laughing
Самостоятелно пътуваха.

Много добър изглед има от хотела на bialk. Аз чакам снимки с нетърпение.  Grinning

ani12544, разкажи повече за района на хотела ви, защото рядко някой отсяда там. На мен лично ще ми бъде интересно.

# 343
Да, при мен всичко е самоорганизирано. Иначе ако питате за това, с коя фирма автобуси сме пътували - с Матпу, естествено. Ако има по-евтина от Матпу ще пътувам с нея, но засега Алпар са лидери в ценово отношение, затова си оставам с тях Party

# 344
Моля някой да сподели ако знае магазини за качествени и хубави турски обувки и чанти в Истанбул! Предварително благодаря на отзовалите се отговор! Hug

Общи условия

Активация на акаунт