Смешки от форума - 18

• 84 215
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Заглавие: Раничка м/у срамните устни

Цитат
P.S. Нова съм тук и не съм наясно дали мога да кача снимка, до крайност съм я изрязала да не си личи, къде е направена....

# 316
  • Бургас
Заглавие: Раничка м/у срамните устни

Цитат
P.S. Нова съм тук и не съм наясно дали мога да кача снимка, до крайност съм я изрязала да не си личи, къде е направена....
Дано продължи да не е наясно, че иначе пази Боже  newsm43

# 317
Много сте лоши  Crossing Arms  Момичето има предвид в хола ли на дивана, в банята ли на тоалетната чиния, в кухнята ли на бар стол  Crossing Arms  Иначе, естествено, че на снимката се кипри Минка  Crossing Arms

# 318
[quote  link=topic=843964.msg30762503#msg30762503 date=1431005992]
Тук , в този форум,  потребителка няма да си признае някои няколко неща - че  има  силиконови устни,  че се е случвало да  слуша чалга и че обича плескане по дупето от мускулеста  ръка. Laughing
 Само Шекспир се слуша, пие се розе, съпрузите са високо интелигентни, нещо между пораснал Хари Потър и д-р Хаус.
[/quote]

Laughing само анцугът е забравен

# 319
А как обичам да слушам Шекспир... Laughing

# 320
  • HH

Докато ядеш розе, нали  Mr. Green

# 321
Ама в превод на Валери Петров. В оригинал ми е страшно дървен, а преводите на Валери Петров звучат направо като музика.

# 322
Само да уточня, че в цитата " слушам '' иглежда странно, но в контекста на другите изречения идеята е да ти го рецитират  Flutter

# 323
Само да уточня, че в цитата " слушам '' иглежда странно, но в контекста на другите изречения идеята е да ти го рецитират  Flutter

Ами да каже "Шекспиров сонет". Иначе, аз съвсем сериозно слушам често Шекспир напоследък.  Laughing Дъщеря ми учи Ромео и Жулиета и от време на време ми чете по някой абзац, който не може да разбере. В оригинал. да не си помисли нчкой нещо друго. И розе обичам. И мъжът ми е интелектуалец. Ех, колко съм по-по-най! bowuu

# 324
Аз за аудиокнига си помислих, докато четях цитата, а вие - рецитация. (жива музика - Шекспир  Mr. Green) Ех, сноби.  hahaha

# 325
  • София
Цитат
Нищо немога да разбера от БТ .Два дни беше 37.4 а днес 37 означава ли че пада

# 326
  • София
Цитат
Аааа, нцъ. Покачва се! Със сигурност. При БТ важат други природни закони.

# 327
Цитат
Аааа, нцъ. Покачва се! Със сигурност. При БТ важат други природни закони.
Joy  разбира се, че се покачва!

# 328
Цитат
Преди да осмисля въпроса се зачудих какво общо имат Бюрото по труда и температурата навън.  ooooh! Joy

# 329
Ода за ранното лягане:

Цитат
Именно това е интересното - през месеците, в които лягах рано се радвах най-много на живота. Не седях до късно да пиша по форуми или по купони, живеех пенсионерски както тук го наричате. Но за разлика от колегите, които идваха намусени на работа, а аз бях като на меден месец. Беше наистина странно - сякаш се върнах в детството и вървях в облак от щастие, започнах да виждам колко прекрасен е животът и светът и как хората, които все се оплакват не виждат красотата. "Времето на пълно щастие", ама не като дете, а сега като възрастен. Някаква Нирвана без никакви медитации, визуализации и прочее селф хелп неща. Без антидепресанти или стимуланти. Без алкохол, дрога или марихуана.

Все едно някой щракна с пръсти и вече виждах света като място пълно с чудеса и възможности, какъвто го виждат децата, а не с пречки и проблеми какъвто бях свикнал да го виждам от годините на гимназията (когато започнах да седя до късно - случайност?). Бях радостен, че съм жив, дори най-баналните и обикновени неща ми доставяха удоволствие и радост от живота. И да ти кажа за първи път от както бях дете зареждах и околните с усмивки. Grinning Където вървях генерирах радост, аз не вярвам в аури, но явно има някаква истина. Липсата на настроение се върна със все сила като се подадох на мнението на околните и започнах да вися отново до късно в университета. И резултатите са налице - влошено настроение, песимизъм, не зареждам околните с ведрост, защото нямам такава. Блъскам се с триптофан, тренирам и ям здравословно, но като го няма ранното лягане ми я няма ведростта.

Общи условия

Активация на акаунт