Смешки от форума - 18

• 84 049
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
Честно казано, не възприемам спермата като нещо гадно, напротив, приемам я за подарък, който мъжът ми е направил, един вид признание за "труда"  Laughing  значи добре съм си свършила "работата".

Егати и "работата", и "труда", и "подаръците" на края  rotfImbo

# 646
  • Бургас
Цитат
Честно казано, не възприемам спермата като нещо гадно, напротив, приемам я за подарък, който мъжът ми е направил, един вид признание за "труда"  Laughing  значи добре съм си свършила "работата".

Тя "работата" я е свършила природата, че се е родила жена със съответните атрибути  Whistling
Хайде няма нужда от такива подаръци  Stop По-добре да заложат на добрите, стари бижута и почивки  Mr. Green

# 647
 hahaha
Малко гадничко....но дали си пази подаръка за спомен  Whistling

# 648
Цитат

Тя "работата" я е свършила природата, че се е родила жена със съответните атрибути  Whistling
Хайде няма нужда от такива подаръци  Stop По-добре да заложат на добрите, стари бижута и почивки  Mr. Green

Забравих да уточня, че постът касае орална любов  Whistling

# 649
Това е важно уточнение Laughing , а споделилата се е избъзикала яко, де hahaha .

# 650
  • София
Забравих да уточня, че постът касае орална любов  Whistling
Я, така си и помислих. Понеже говори за положен "труд"...  Mr. Green

# 651
  • Бургас
Забравих да уточня, че постът касае орална любов  Whistling
Я, така си и помислих. Понеже говори за положен "труд"...  Mr. Green
E, ако е стояла само облещена и с отворена уста какъв труд е това.

# 652
Ми явно не е... Laughing

# 653
  • София
Джулка, стига де, нали малко трябва и да се потрудиш, за да бликне фонтанчето.  Embarassed То всяка може да зее.

# 654
  • София
Цитат
и в двата случая от мен нищо не изтича,а даже ставам веднага след като свърши в мен,и аз като съм отгоре и свърши в мен,пак нищо не изтича,и часове като минат след това и дни да минат няма и следа от спермата..незнам къде отива,като всички момичета пишат че от тях изтича..чудя се да не би да зависи от разположението на половите органи (наклон на влагалището и т.н)

# 655
  • София
Ще почина, не мога...  Joy
Я дайте темата с тия шедьоври насам.

# 656
Подкрепям  Twisted Evil

# 657
  • на кого му пука
Младежа сигурно свършва в себе си.Нали имаше такива "случаи" преди време. hahaha

# 658
  • Бургас
Джулка, стига де, нали малко трябва и да се потрудиш, за да бликне фонтанчето.  Embarassed То всяка може да зее.
Една приятелка казва "мъжа и в една дупка в стената да си го сложи, пак ще му е хубаво". Така, че нищо чудно въпросната да се е ограничила само до блещене и зеене........Ама сега като се замисля, жената очаква подарък. Значи ще да се е потрудила  Thinking

П.П. Егати, отвсякъде извира сперма. Започна размножителния период

# 659
  • София
Подкрепям  Twisted Evil
И аз не мога бе! Хората ме гледат как се хиля и ме мислят за душевно болна.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт