На море в Гърция 2015 - II

• 100 061
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добра е тази цена за Крусо. Все пак зависи за кой период става дума и дали е за студио или за апартамент. Нали знаеш, че там плажът е на около 500м. от хотела?

Знам за плажа, иначе цената е за апартамент. Ще го помислим още.

# 241
Joy Joy Joy

А на Тасос има ли летище, че ми е спешно ...
 hahaha

има  ама кацат с двуместни самолети направо в водата

# 242
И аз в темичката с голямо желание за Гърция това лято, дано стане.

# 243
  • София
Честити ви новите толове, но дано са оправили пътя поне
http://www.grreporter.info/grtsiya-vvezhda-ptni-taksi-pri-promak … n-i-nimfeya/17104

И аз се надявам да са оправили пътя,нямам нищо против да си платя Mr. Green

# 244
  • София
Честити ви новите толове, но дано са оправили пътя поне
http://www.grreporter.info/grtsiya-vvezhda-ptni-taksi-pri-promak … n-i-nimfeya/17104

И аз се надявам да са оправили пътя,нямам нищо против да си платя Mr. Green

Аз също предпочитам да платя,но да е хубав пътя.Пък и слагането на толове не винаги означава,че ще почнат да събират такса.Първата година /2009/ когато отвориха Солун-Игуменица минахме на път за Корфу, имаше толове и не събираха такси доколкото помня.

# 245
  • София
От автората рейс 12 и слизаш на Венизелу, това е една спирка преди площад Аристотелис (и на него да слезеш, не ви е много далече от хотела). Не е за пеша, десетина спирки е.
78 и 78А са за летището, можеш сигурно и с тях да минеш през центъра - гледам спират на същото място, но май са доста по-нарядко.

По-подробно за 12-тицата: http://oasth.gr/#en/routeinfo/list/71/32/1/

Мерси!   bouquet

# 246
Здравейте,
Аз да помоля за съвет от по-знаещите и пътувалите: през миналата година ходихме на море със семейната кола на о-в Лефкада и ни хареса адски много - уникалните плажове, приключенското обикаляне на острова, страхотната природа и гледки, транспортната достъпност. Търсим нещо подобно и за тази година. Ще ми бъдат много полезни идеи и предложения от вас  Hug

# 247
   aniru, от местата,  на които съм бил най-много ми хареса о-в Скиатос така, че ти го препоръчвам. Доста по-малък е от Лефкада, но също има много плажове за обикаляне плюс възможност за екскурзии до съседните острови. Всеки има различен вкус, но съм почти сигурен, че няма до останете разочаровани.
   Bubble79,  направо ми се къса сърцето, когато чета, че някой търси хотел в Гърция с включена храна. Отбелязвано е и назад в темите от други и аз го потвърждавам  Simple Smile, че храненето в таверните е половината удоволствие от почивката,  не се лишавайте от него. Имам предвид обяда и вечерята, закуската не е лошо да е включена.

# 248
  • София
Здравейте,
Аз да помоля за съвет от по-знаещите и пътувалите: през миналата година ходихме на море със семейната кола на о-в Лефкада и ни хареса адски много - уникалните плажове, приключенското обикаляне на острова, страхотната природа и гледки, транспортната достъпност. Търсим нещо подобно и за тази година. Ще ми бъдат много полезни идеи и предложения от вас  Hug

Пилион

# 249
По въпроса за офертите в Гърция с включена храна - първото ми ходене на Халкидики беше в х-л с ол инклузив (тогава нямах идея за какво става въпрос) и едва не се отказах завинаги от почивка в тази страна  Sick
Добре, че бяхме много близо до Афитос и видях, че има и друга страна на монетата... Simple Smile

# 250
Здравейте,
отново аз с моите гръцки терзания.Мисля,че намерих подходящото хотелче в Сарти.
Ето за това става дума : http://www.booking.com/searchresults.en-gb.html?aid=318615;label … 3RoCL87w_wcB&
Мисля,че малко няма да ми се получи със спокойствието, което търсех в Каламици но май съм готова да направя компромис. Моля Ви за мнения от посещавалите Сарти.Става дума за Frau Irenes House.
Благодаря предварително!

# 251
  • ...
Здравейте,

И аз съм за съвет. От години си ходя на Неа Перамос и плажовете Амолофи. Сега съм се зачудила за Тасос. Има ли толкова хубав плаж на Тасос? Ако може изобщо да се сравнят...
Благодаря предварително!

# 252
  • София
Голдън бийч и Парадайс на Тасос най-много се доближават до Амолофи. Последният път като бях на Парадайс преди 2 год. беше претъпкан с народ в средата на юни. Плажът в Керамоти, откъдето се взема ферибота до Тасос е дори по-добър от Амолофи.

# 253
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми подходящ хотел на Хлакидики за почивка с малко дете.

# 254
Здравейте,включвам се в тази темичка с молба към Вас.
Началото на септември плануваме море в Гърция-4 семейства с по 1 дете.Нямаме никаква идея на къде да се насочим и никой от нас не е ходил по техните плажове.Аз лично търся  местенце с хубав плаж/вода и пясък/,занимания за децата и добри места за хапване.Предпочитаме хотел -чист с добра храна.Много моля ако някой може да предложи нещо да пише.Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт