Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~117

• 28 997
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Момичета добро утро
обърнахте ли внимание на думите на Къймет като се върна в къщата
за кого ги казва ???
Може да е за Елиф , че я е разкрила пред Кахраман, може и за Дафне
но може и за Шукран.

Нерви  Hug първо си мислех, че са за Дафка, но от нощес си мисля, че са за Шюкран....Когато ги посрещна, Шюкран е изненадана и като, че се стресна. Дори Кахраман има учудена физиономия. Шюкран, като снахата в семейството и жадна за власт, се е почувствала като господарката на къщата и не е очаквала, че Къймет ще се върне...Кой знае какви ги е натворила. И знае, че Къймет като е там, отново ще бъде шията и ще върти главата в каквато посока иска.
Надявам се думите да не са за Елиф, защото все пак Кахраман е този, който макар и сърдит и обиден не й е обърнал гръб.

Деси  Hug както вече съм казвала, Къймет е гьоз бояджийка - жена хитра, умееща да се преструва, да замазва нещата. До сега Къймет това правеше. Едва ли ще се промени. Но, дано този път всичко да е в интерес на Кахраман и Елиф....

# 631
Добро утро! Hug Hug Hug

Днес моята внучка има рожден ден-1 годинка! Laughing Почерпете се за нейно здраве! Heart Eyes Hug

Скрит текст:

Благодаря за всичко споделено на всички! Hug Hug Hug

Ще пътувам,така че до утре! Laughing Hug

Прекрасен ден,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 632
  • Плевен / София
Момичета добро утро
обърнахте ли внимание на думите на Къймет като се върна в къщата
за кого ги казва ???
Може да е за Елиф , че я е разкрила пред Кахраман, може и за Дафне
но може и за Шукран.

Добро утро/добър ден момичета...
както казва Нерви, не е ясно на кого се заканва Къймет....единствения светъл лъч е, че Елиф престана да се инати и си призна, че обича Кахраман....
"....много е инатлива....но каквото и да казва....очите и не могат да излъжат....."
Очите са прозорец към душата на човек....не случайно Дефне  е със студени сини очи....няма топлота в тях....да ме прощават момичета със сини очи.... Embarassed
Серията и видях с руския превод....и чакам с нетърпение бг....наистина на яхтата беше интересно....хем се ядосвах на Елиф ...хем ме караше да се усмихвам....като малко дете....пробваше Кахраман колко е загрижен за нея....а той я кандардисваше да си каже болката...по ясно Кахраман не можеше да Каже на Дефне, че всичко е свършило......но аз си мисля, че незнае какви ги е говорила Къймет на Елиф, защото в противен случай нямаше да я върне в къщи.... newsm78
хубав ден момичета.....
Честит празник на всички ....
Скрит текст:
Злати, да ти е жива и здрава внучката ....много радост да ти носи....

# 633
Злати  Hug Честит рожден ден на внучката  newsm38 bdbaloni
Да е жива и здрава и да има щастливо детство  baloni за радост на всички  Hug
Весел празник  lovekiss lovekiss lovekiss
Скрит текст:

Инцидента с Озан е приключил добре за него - момчето е на крака, а Джихан го целува....

И една снимка на Джано Петеккайа....

# 634
Добро утро и честит лазаровден и на вас ! 

Злати мерси за почерпката . Да ви  е живо и здраво вашето слънчице  newsm51 newsm51 newsm51
Скрит текст:
За съжаление служебните задължения зоват и не се съобразяват с празници и почивни дни  Cry

# 635
Злати, да ти жива и здрава внучката! Да расте спокойна и щастлива сред хората , които я обичат! newsm59 newsm59  ura  bigdance2 Tada

# 636
Гости  Hug Диди  Hug
честит празничен ден и на вас  Peace

Гости мисля, че в озета пише, при срещата на Кахраман и Къймет той я пита за фалшивите документи. А Кахраман е казал на мама, това, което му е казала Елиф, защото той не всичко знае. Предполагам, че Кахраман нищо не е спестил на майка си, но ще видим във вторник.....

Много са ми сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Знае Йдзджан кого да си избере за партньорка.... Grinning

# 637
# 638

ЛАЗАРОВДЕН Еbouquet

Бъдете здрави!
Бъдете цветни!
Бъдете безкрайно обичани
и Благословени!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК на празнуващите! Hug Hug Hug

Злати, живо и здраво внучето...голяма красавица да стане!
bowuu bowuu bowuu

# 639
Добър де, мили момичета, честит Лазаров ден. Желая ви всичкото щастие на Земята.

Злати, да ти е жива и здрава внучката. За расте за гордост на мама, тати, баба, деди и всички останали.

# 640
Кралице  Hug Сиси  Hug
Честит празник и на вас момичета  smile3525
Два дни празници на цветята и красотата  Peace

Джихан и Дилара нали щяха да се развеждат...пък или той при нея, или тя при него... Thinking

# 641

Много забавен момент  Grinning Grinning Grinning Grinning

Султан Элиф Таш - Мрънкалото

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 13:37 от MAMA-AN

# 642
Момичета нерде сте  Thinking
Едно колажче за празника....

# 643
Да ви събудя   Grinning Grinning

Kaderimin Yazıldığı Gün 20.Bölüm | Özcan Deniz'den muhteşem türkü!

# 644
Привет на всички в темата. Hug
Честит Лазаров ден на всички именници!  bouquet

Злате ЧРД на внучето ,да е живо и здраво и много да те радва!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт