Инвитро в Истанбул-тема 12

• 90 453
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Спермограмата в мемориал, ЦС пак в турция където е 400тл. Притесняваме дали няма да има някакви разходи за преглефи или лекарства които ме сме предвидили

# 571
Спермограмата в мемориал, ЦС пак в турция където е 400тл. Притесняваме дали няма да има някакви разходи за преглефи или лекарства които ме сме предвидили

на нас миналата година за спермограма ни взеха 151 лири, но сега другите споделят по високи цени
отделно имай в предвид , че могат и на теб да ти искат нещо там на място, на мен например ми искаха АМХ, защото се усъмниха в резултата от БГ и излязоха прави
назначиха ми и лекарства, които не са скъпи, но пак са разход
така че тръгни минимум с 1000 лири за да си спокойна

# 572
  • При вещиците
Ел, колко е било АМХ от БГ клиниката?
Петяробин, успех. Има ли БГ карти, които не се приемат там  newsm78

# 573
Ел благодаря ти за отговора. Лили оказа се че има карти които не вървят там. Visa върви само ако под нея НЕ пише electron

# 574
Ел, колко е било АМХ от БГ клиниката?

в две последователни години, в клиниката на Владимиров ми е с резултат 1 Rolling Eyes
като ме прегледа проф.Кахраман и като ми видя антралните фоликули, каза че това няма как да е така,поиска да го пусна при тях и резултата ми е 4.73
преди две седмици го пуснах пак и е 3.93

Ел благодаря ти за отговора. Лили оказа се че има карти които не вървят там. Visa върви само ако под нея НЕ пише electron

стига бе  newsm78 , че тя и моята е такава ooooh! само дето не съм плащала с нея в Мемориал

# 575
  • При вещиците
Ел, вече не знам как да реагирам на случките от БГ newsm78
Петя, не знам защо мислиш така но с 3 карти с които плащахме в Истанбул-Мемориал, хотел, ресторанти са Visa Electron. Носи си пари пък пробвай.

# 576
Лили,картите ви кредитни ли са или дебитни?Мисля че това има значение,също.

Последна редакция: пт, 19 юни 2015, 02:58 от m.e.m.27

# 577
Дебитни,и понеже от хотела ни ги отхвърлиха се обадих до банката да питам. Със кредитните може би стоят по друг начин нещата.

# 578
Момичета, климара има в БГ в римедиум и в марешки

# 579
  • Живее на Луната

Клисарката в Турция е различна, с по-силно действие.

# 580
Дебитни,и понеже от хотела ни ги отхвърлиха се обадих до банката да питам. Със кредитните може би стоят по друг начин нещата.

аз плащах със виза дебитна,на всякъде ми я приеха само във един р-нт пост терминала им не ми  прие  картата ,даже не поиска и пин код , явно зависи от пост терминала или от банката им.кредитните се приемат в цял свят без отказно.

# 581
Klimara forte,изписват в Бахчечи.Тук има Климара ,но е обикновена и по-слаба.Предупредиха ме ,че в БГ форте няма.Ако са ти изписали обикновена ,действай с нашата ,но ако е форте ,няма да намериш.
Успех!
Освен Марешки да я внася нелегално !Няма да ме учуди .

# 582
По въпроса с картите мисля, че и банката издател има значение.

# 583

аз плащах със виза дебитна,на всякъде ми я приеха само във един р-нт пост терминала им не ми  прие  картата ,даже не поиска и пин код , явно зависи от пост терминала или от банката им.кредитните се приемат в цял свят без отказно.
За кредитните и аз мисля,че се приемат навсякъде,но за дебитните май зависи и не се приемат всички,макар и viza.

# 584
  • София
Къде паркирахте колата около Bahceci? По уличките ли или клиниката има паркинг?

Общи условия

Активация на акаунт