Инвитро в Истанбул-тема 12

• 90 453
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря ви момичета  Hug
Дай Боже повече хубави новини и сбъднати мечти!

Благодарение на моя ангел-хранител, на вас и този форум прогледнах и стигнахме дотук. Благодарение на помощта, подкрепата и присъствието макар и от разстояние на тези две мили и прекрасни момичета - Flowerlily и Carambol. Благодарна съм, че животът ме срещна с вас  Heart Eyes  Hug

Нека тази помощ и подкрепа се предават и препредават.

# 691
Здравейте! В изследванията, които Севда ми написа да си направим за първичен преглед е отбелязан само АМН, без инхибин Б. И съответно аз пуснах само АМН.
А и ФСХ също не е отбелязан. Възможно ли е да е пропуск? Не искам да я притеснявам, че и без това нахалствам често Embarassed Моля за мнение  Praynig

# 692
И аз при първоначалния преглед не съм пускала инхибин Б, но доколкото съм запозната, той също определя яйчниковия резерв като АМХ. ФСХ се прави на 2-3 ден от цикъла, ако искаш си го направи, но той ще е нужен при започване на стимулация. Не се притеснявай, всичко ще е наред. Успех и чакаме да  разкажеш след прегледа

# 693
Благодаря ти, Edilucky!Мааалко кротнах нервата. За ФСХ - проблема е, че то не се знае дали изобщо ще имам цикъл скоро. Пложението е плачевно. Ама да се надяваме...Много благодаря!

# 694
  • При вещиците
Спокойно Мими, каквото ти е казала го направи. Ако имаш стари резултати си ги вземи за всеки случай. Успех имда се върнеш с хубави новини!

# 695
Здравейте момичета!След всичко прочетено във форума,реших и аз да се насоча към клиниките в Истанбул.На 40 години съм ,но имам Хашимото.Има ли някоя от вас с автоимунен тиреоидит...мисля бях срещала,но неможах да намеря поста.Ще се радвам да споделите,защото свен това имам и ИЯР,та се чудя къде ще е най- добре.Да ви поздравя всички за това ,че  се включвате и давате така необходимата ни информация..бъдете все така активни..Стискам на всички палци да осъществят своята мечта и да бъдат много,много щастливи

# 696
Хашимото..почти винаги е свързано с ИЯР. В клиника Мемориал ще ви изискат ТСХ до 2,5. Предлагат среща с ендокринолог,но ако имате читав в БГ-няма смисъл. Иначе в Турция темата се дискутира спокойно-без познатите драматизации от БГ. Никой не е показал подценяване на Хашимото,но и никой не го смята за проблем.ИЯР е етикет от България! Смело напред!!!

# 697
И аз съм с Хашимото и то го разбрах когато Севда ми каза да си пусна изследвания преди първичния преглед и резултата излезе 4 ,95 веднага и писах и тя каза незабавно на ендокринолог и каквото ми изпишат да го пия. Тука нашите доктори никога не са ми го пускали . Сега го намалихме на 3,7  с Л тироксин, но много бавно падат тия стойности. Не ми казаха че искат да е 2,5 просто казаха да си пия хапчетата до ин витрото през август. За справка Амх то ми е 7,20 , явно при мен едното с другото няма връзка.

# 698

Благодарение на моя ангел-хранител, на вас и този форум прогледнах и стигнахме дотук. Благодарение на помощта, подкрепата и присъствието макар и от разстояние на тези две мили и прекрасни момичета - Flowerlily и Carambol. Благодарна съм, че животът ме срещна с вас  Heart Eyes  Hug

Hug Hug Ние сме тук с тази цел - да си помагаме.  Heart Eyes Heart Eyes

# 699

Hug Hug Ние сме тук с тази цел - да си помагаме.  Heart Eyes Heart Eyes

smile3501 smile3521 newsm51 newsm30 Hug

# 700
Момичета,знаете ли дали има Циклопрогинова в България? Търсих днес в няколко аптеки в Пловдив,не са и чували.

# 701
Момичета,знаете ли дали има Циклопрогинова в България? Търсих днес в няколко аптеки в Пловдив,не са и чували.

не. Peace

# 702
В Бг няма. Ако искаш ще проверя.Мисля че имам две нови. Simple Smile

# 703
Здравейте, Сладурки.
Аз продължавам да си ви следя и записвам разни неща във "вълшебния" тефтер, та като се сетя за нещо да не ровя във форума.
При мен (да припомня) нещата са Истанбул се поотлагат. В смисъл, че на втора цветна снимка се оказа, че тръбите са ок и първата снимка нищо общо нямала с действителното състояние...... Както и да е - да не изпадам в подробности. Насочиха ме първо да опитам с инсеминация тук и ако не стане самият ми лекар каза Истанбул (евала на човека). Може би не е мястото тук, но да попитам миналите тази процедура как е....може и на лични да ми пишете да не разводняваме темата. И ако някой има впечатления от д-р Йосиф Димитров или д-р Ибрям в София?
Извинете ме за отклонението, но кого друг да питам? Тук има толкова добронамерено споделен опит. Отново казвам - ако искате пишете на лични

# 704
  • София
Момичета, извинявайте за офтопика. Подарявам 18 ампули Прогестерон от турския (Progestan 50 mg/ml LM) От тях 13 бр.  са със срок на годност до м. Юли 2015г.и 5 бр. със срок на годност до м. Октомври 2015г. Ако има нуждаещи се нека ми пишат на лични.
Между другото проф. Кахраман отново доказа, че е добър диагностик. Предположи, че проблемът ми досега е бил в неправилната стимулация и лошите ембриони. За радост последния път отгледахме перфектни бластоцисти и резултата е налице -бременност в 18 г.с.  Опита направихме в БГ, затова не бях споделила и на вас. Успех на всички!!!

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 23:20 от pipolinas

Общи условия

Активация на акаунт