Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 560
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Виждала съм на четвъртък пазара  и на пазара до гребната база.Търси при масите с разсад.

# 121
Виждала съм на четвъртък пазара  и на пазара до гребната база.Търси при масите с разсад.
Мерси много!   bouquet

# 122
От къде мога да купя батерия за телефон Samsung?

# 123
  • Пловдив
Христос Воскресе! Peace

момичета,били открили някакъв спешен/детски център някъде по 6-ти септември или кино Фламинго Rolling Eyes

# 124
  • Майничка
Къде мога да намеря растението салвия?

На Гладстон, в цветарския магазин под китайския ресторант Азия.

# 125
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, предполагам, че може би сте го обсъждали, но няма как да ровя толкова много, за да мога да открия информация, преди година си купих кожено яке, но кожата излезе голям боклук и се нацепи. Но якето като модел много ми харесва, търсих да намеря от друго място подобен модел, но не успях и реших да си купя кожа и да намеря добра шивачка и тя да ми ушие същото яке. Тук искам да ви помоля за съдействие къде мога да открия магазин за качествена изкуствена кожа и добра шивачка. Благодаря   bouquet

# 126
За евтини детски рамки и качествени стъкла препоръчвам оптиката на бул. 6ти Септември, на доктор Лесинска е. Скоро взех рамки за 14 лв. прилични.

Много моля, ако някой има телефон на техник за перални, че я закъсах. Един банел на сутиен се е закачил някъде на барабана и дере яко.

# 127
Къде мога да намеря растението салвия?

На Гладстон, в цветарския магазин под китайския ресторант Азия.
gargamela, о мерси много   bouquet още днес ще проверя, че тъкмо имам път натам  Simple Smile

# 128
  • Пловдив
Приятелка живее до Полиграфията и си е направила очила в центъра. Аз дори и се присмях, че е до най-предпочитаната оптика (поне тук съм останала с такова впечатление), а си поръчва надалече очила, а тя ми каза, че цените били почти двойни там.
За мен е евтина оптиката на площад "Мара Малеева" - кръстовището на "Васил Левски" и "България" в близост до бившия магазин "Нева". Оттам си взема лещи по 7 лева и си направих очила за 20 - 10 лв. рамките и толкова стъклата. Вярно, че не са от най-луксозните, но не са и от тези като на пазарите, а са си истински.

# 129
  • Gotham City
Здравейте, питах и преди, но не помня - трябва ми добър шивач за корекция на рокля, къде има?
През телефона съм и не мога да открия стари постове

# 130
  • о`майна лунна нощ е
Приятелка живее до Полиграфията и си е направила очила в центъра. Аз дори и се присмях, че е до най-предпочитаната оптика (поне тук съм останала с такова впечатление), а си поръчва надалече очила, а тя ми каза, че цените били почти двойни там.
====

Навсякъде има и евтини, и скъпи стъкла. Оптиките работят с различни видове и производители, но от изискванията на клиента и качеството+характеристиките на стъклата идва значителната разлика в цената. На полиграфията съм правила очила и за 30 лева общо с монтажа, и за 170 лв. /рамка+стъкла+монтаж/. Тези от 30 лева вече са надрани много. Другите не са мръднали вече година /правихме ги април 2014 г./. Хубаво е, че вече има голям избор на всичко. Лошото е, че понякога почваме на губим в него.

# 131
  • Пловдив
Случайно да сте засичали червила на Флормар  https://www.google.bg/search?q=flormar+selection+lipstick&bi … 53BNJ7X8NwT8WXPGM или Мода  ?

# 132
  • Балчик
Здравейте, питах и преди, но не помня - трябва ми добър шивач за корекция на рокля, къде има?
от значение ли е квартала ?

# 133
  • Пловдив
Христос Воскресе! Peace

момичета,били открили някакъв спешен/детски център някъде по 6-ти септември или кино Фламинго Rolling Eyes
В сградата на училище "Европа", но е с отделен вход. " Св. Горазд" е улицата. Лесно е мястото, но е малко трудно за обяснение. Виж картата и веднага ще се ориентираш. Зависи и дали си пеша или с кола. Зависи и от коя посока идваш. С кола е малко завряно защото е доста тясна уличка с дупки.Различен е маршрутът.

# 134
  • Пловдив

Отстрани на Халите входа на сградата, ет.2 вратата вдясно. /ползвала съм им услугите и за корекция и за шиене по поръчка, много съм доволна/

Хлебозавода спирката, жената в блока срещу Тони 2000 /чула съм от други хора, не съм използвала услугите/

Изгрев блока /малкия зад интернет залата/ срещу училището /ползвала съм жената доволна съм и е малко по-евтино от други места/

Общи условия

Активация на акаунт