Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 641
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 30
Одри, не казвам, защото няма какво. Не пристигна.  Mr. Green Трябваше да ни го докарат миналия вторник. След това - в четвъртък. После - в събота. Сега го чакаме утре на обяд. Аз съм нон стоп в състояние "Ооммммм", че иначе ще избуша.
И на мен ми се стори, че онзи ден каза, че го чакаш. Та затова попитах.

# 31
На всички ни пожелавам да е лека и по-слънчева Великата седмица!

# 32
  • Ямбол
...Някой знае ли какво да взема от аптеката за спиране на цигари? Да не е табекс.
...
Вземи си силна воля, мотивът си го имаш.
Не е трудно, само няколко дни ще ги мислиш, но после ще ти е добре.
Сега видях, че не е за теб, но това пак важи.

И тук вали дъжд, проливен дъжд.

# 33
Какъв е тоя подпис,  Лиляна, да не си пропушила нещо  ooooh! Laughing

# 34
  • югозапад, под "Марков камък"
След две седмици почивка от днес отново на работа.
Трудно си влязох в профила  newsm78
Сняг се сипе и при нас.
Лека, усмихната и спокойна седмица на всички Simple Smile

# 35
  • Ямбол
Какъв е тоя подпис,  Лиляна, да не си пропушила нещо  ooooh! Laughing
Не съм бе мацко, не виждаш ли, че е цитат.
Тия дни съм на магазина и зад мен са цигарите. Ако знаете колко пъти ми мина мисълта да си взема една кутия и да си паля понякога. Това пушенето наистина е до гроб, обаче волята ми е по-силна. Знам, че по-добре без една, щото с една рядко ми се случва да остана.

# 36
Лиляна, щом ти, която си не пушач от по-вече от две години ти се пуши, се успокоих. Мислех си, че не е нормално да ми се пуши неистово след няколко месеца въздържание. Нямам воля, никаква. Инат съм, но воля нямам.

# 37
  • София
От 5 години и половина не пуша и пак от време на време се изкушавам с мисълта дали пък да не си взема една кутия и да си палвам от време на време. Tired

# 38
  • на североизток от Рая
Ееее, и аз да мога да пиша сутрин във форума.  Mr. Green

Искам да кажа Добро утро и да допълня, че съм във ваканция. И ми е хубаво, въпреки смотаното и мокро време. Ама к`во ми пука.  Whistling

Хубав ден на всички!  Hug

# 39
Ванини, не съм пушила вече 10 месеца. И няма да пуша докато кърмя. Това не ми пречи да ми се пуши постоянно.  Laughing

# 40
Нали уж  беше спортистка, а си пушила . И защо ще го правиш отново, егати тъпотията.

# 41
Нямало нищо по-хубаво от лошото време.
Пожелавам на всички да успеят да открият красотата му Simple Smile
Аз искам слънце Simple Smile

# 42
Нали уж  беше спортистка, а си пушила . И защо ще го правиш отново, егати тъпотията.
Щото искам!

# 43
Щото искам!
Е, блазе на бебето ти тогава.

# 44
Не пуша малко повече от пет години. В нито един момент не ми се е искало да запаля, дори в много кризисни и тежки моменти.
Случвало ми се е, някой или нещо да ми напомни за мен като пушачка, и винаги се изумявам защо, по дяволите, изобщо съм го правила, и не съм ли могла да се погледна отстрани...
Няма сила, която да ме накара да престоя в затворено помещение, където има пушач. Хубавото е, че повечето ни познати и приятели ги отказаха също, а единиците, които все още пушат, се съобразяват и пушат навън.

Но със сигурност отказването не става насила, и без дълбока вътрешна убеденост.

Общи условия

Активация на акаунт