"Песен за огън и лед" - 18 Новата Санса

• 38 119
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
В ненужни спорове не влизам. Произнасяйте и пишете както си искате.

Това е казал и Мартин. Laughing Даже се радвал по колко различни начина можело да се произнесе едно име. Peace

# 646
Напомнихте ми за това:
http://whitebarde.blog.bg/history/2011/04/28/stark-sa-pra-bylgari.737715
Старо е, пускано е във форума, ако не се лъжа и вероятно повечето от вас са го чели, но пък някой може да е пропуснал. А не бива! Laughing

Аз не го бях чела, благодаря. Много е добро  Joy Joy

# 647
  • Вестерос
В ненужни спорове не влизам. Произнасяйте и пишете както си искате.

Ех, то все едно да спорим, че е Церсей, а много й викат Сърсий  Rolling Eyes И естествено, че както си искаме ще им казваме. Доста рязко изказване, Дези  Peace

Линкът е много добър, смях се с глас   bouquet

# 648
Но все пак да става ясно за какво иде реч  Joy

СЕР-СЕЙ Лъвицата от Скалата  Heart Eyes

# 649
  • София
Това със забавянето все повече на всяка следваща книга, според мен, е доказателство, че чичо променя сюжетите заради фен-теориите, егото му е наранено донякъде, че хората вече са предвидили развития по сламките му.
дотук се измъкваше, но вече няма накъде до стената е

И аз мисля така, но вътрешно се навивам, че обяснението е друго и че чичото иска всичко да е перфектно изпипано и да няма нито една грешка никъде, а и знаем, че последните две книги ще са над 1000 стр. Все пак дори и да е наранено егото му, то трябва да го преглътне и по-скоро да е горд, че го четат толкова начетени и интелигентни фенове и в знак на почит и уважение (и за техен личен кеф) да не променя нищо. Все пак на мен лично едно 80/90% от фен-теориите ми харесват и съм съгласен с повечето, също така ми доставя голямо удоволствие да ви чета тук. Ето такива фенове има Мартин, той си ги спечели и няма да е справедливо да им прави на пук, още повече, че ако тепърва се опита да промени всичко, което е запланувал предварително (и съзнателно е оставял следи в текста и между текста), то по-скоро ще окепази и навреди на поредицата си отколкото да постигне нещо друго...

# 650
Обаче в сериала май се очертава Станис да вземе семейството си и Мелисандра в похода към Зимен хребет. Ако Мел не е на Вала при атентата, да не вземе да гътнат Джон окончателно? Shocked

# 651
  • Варна
Обаче в сериала май се очертава Станис да вземе семейството си и Мелисандра в похода към Зимен хребет. Ако Мел не е на Вала при атентата, да не вземе да гътнат Джон окончателно? Shocked

Защо разчиташ толкова на Мелисандра? Тя не е някаква лечителка.
Предполагам ще намерят някой знахар дивак, който да се погрижи за него или нещо такова.

# 652
И да му зашие раните в кожухчето с конец от Асшай  Laughing

# 653
  • Варна
И да му зашие раните в кожухчето с конец от Асшай  Laughing

По-скоро да го заведе при Студените богове и там да му вземат душата.
После... през деня човек... през нощта Друг... newsm43

П.П. Нямам търпение за серията утре.

# 654
Ахахаха зависи двамата идиоти дали са чели приказки за таласъми и караконджули  Joy Joy Joy

# 655
  • Варна
Ахахаха зависи двамата идиоти дали са чели приказки за таласъми и караконджули  Joy Joy Joy

А, това си го има в приказките на Баба Нан за Нощния крал. Не случайно е намесен той.. Grinning

# 656
Защо разчиташ толкова на Мелисандра? Тя не е някаква лечителка.
Предполагам ще намерят някой знахар дивак, който да се погрижи за него или нещо такова.
Ами обикновено предполагаемото спасение на Джон се обвързва с нея.
Но като цяло заминаването ѝ със Станис е крайно любопитно.

# 657
За да не спамя темата на сериала: споменахме чичовците - потвърди ли се теорията за Вранско око и Даарио?

Не помня дали споделих, но ми направи впечатление че косата на Тъмна звезда (руса с един черен личур) много прилича на тази на Младия дракон Валар Таргариен (тъмна с един рус кичур).  Роднинска връзка, може би  Thinking

Мелисандра и на мен ми е много ненадеждна  Laughing

# 658
  • Варна
За да не спамя темата на сериала: споменахме чичовците - потвърди ли се теорията за Вранско око и Даарио?

Не помня дали споделих, но ми направи впечатление че косата на Тъмна звезда (руса с един черен личур) много прилича на тази на Младия дракон Валар Таргариен (тъмна с един рус кичур).  Роднинска връзка, може би  Thinking

Даарио = Юрон не е потвърдена. Аз дори съм убедена, че не е вярна. Допускам, че Даарио може да е един от синовете на Юрон, но не и самия той. Макар и това да не ми се вярва. Laughing

Относно Тъмна звезда - може би тези кичури се получават когато Валирия и Дорн се смесят.  Thinking
Иначе, да, може да е някой незнаен син на Ерис, но така или иначе е признат от баща си Дейн (който и да е той).

# 659
  • Вестерос
" може би тези кичури се получават когато Валирия и Дорн се смесят." и веднага си представих Тирион

Общи условия

Активация на акаунт