Кауфланд / Kaufland- тема 12

• 96 519
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Лоша работа- да си вземеш брошурата от пощата, да излезе и тук, а да не си харесаш нищо   Crazy
http://katalogkaufland.blogspot.com/2012/11/blog-post.html

# 691
  • оттам, откъдето започва България
Май и при мен се получи така. Нищо, ще спестим някой лев.  Laughing

# 692
И аз нищо не харесах  Crazy (сори за спама)

# 693
ще се позапасим с кисело мляко Елена, много го харесваме
и май това ще е   Laughing

# 694
  • Sunshine state
Аз се нареждам за свинско каре, но май дотук ще съм.  Peace

# 695
Наистина, много безинтересна брошура като цяло. Mr. Green Заинтригува ме сьомговата пъстърва, козметичните кърпички в кутия, чувалите за смет.....т.е. мога да мина без всичко. Laughing Единствено е сигурно, че ще се разпиша с кроасани на 0,25 ст от петък до неделя- те са ни сред любимите (с пълнеж какао и ванилия, ягодите с шампанско не ни допадат много), а редовно не ги консумираме, само по промоции.  Grinning
Днес си взех намален спортен сутиен- малко странно стоят чашките, отвътре материята не е разтеглива, а външния плат на чашките е някакво трико и малко се нагърчва... newsm78 И чашките леко "заострено" стоят... Laughing Обаче като за спортуване вкъщи е много добър сутиенът, защото поддържа добре, има материя с дупки и презрамките са подсилени, т.е. всичко си стои на място дори при скачане. Peace Взех и една синя етажерка-органайзер за майка ми, много е хубава и побра всичкире козметични джунджурии. Grinning

# 696
И аз си харесах кроасаните само и бейк ролса разбира се.

# 697
  • Sunshine state
Аз и каймата "Народна" си харесах- екстра е за руло "Стефани".

# 698
какви са тези толкова хубави кроасани за 0,25 лв ?

# 699
  • София
Това си е направо реторичен въпрос!  Joy

# 700
Това си е направо реторичен въпрос!  Joy
Аааа, хубави са си кроасаните! Wink 22 Carats Duet са. Много мекички и приятни на вкус, особено варианта с ванилия/шоколад. Heart Eyes В друга верига в момента има кроасани на 0,25 ст и са си направо ужасни.... Sick

# 701
  • Sunshine state
Кроасаните наистина са хубави. И аз ще се запася. Peace

# 702
Мдаа, наистина - нищо интересно .... Ще пробвам домашната "наливна" лютеница, а също така и от петък - микса: пилешки дробчета и сърца ....

Дами, имам питанка: аз ли не виждам  Embarassed или в Кауфланд няма БАХАР по стелажите с подправките? Привършва ми, миналата седмица два пъти се разхождах покрай тези стелажи и ... не видях .....

# 703

Дами, имам питанка: аз ли не виждам  Embarassed или в Кауфланд няма БАХАР по стелажите с подправките? Привършва ми, миналата седмица два пъти се разхождах покрай тези стелажи и ... не видях .....
Последния път когато проверявах за подправки имаше бахар- търсех друго, но забелязах, че имаше бахар. Обаче тогава голямо взиране беше, за да намеря друга подправка... Mr. Green

# 704
@бах му ...... явно аз недовиждам ..... или все пак в местният магазин го няма ....... ще гледам пак, извинете за off-a ...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт