The Walking Dead - 15

• 35 231
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • Ænima/Albuquerque
Не знам... защо не се хванат да си направят сами нещо такова? Способни са да го опазят, но когато са си те вътре. Без дебили от събърбията. doh
Вярно, че е пълно с изроди навън, но при добра защита, няма и да припарят отвъд стените. Искам да си гледат морковите на спокойствие!  Crossing Arms

Фокс го сдъвкаха - ОНС: Оцелей някак си. Мерси. Tired

# 586
Ах, гледайте к'во става. Heart Eyes

Скрит текст:

Ааааах Алексчето txtloves Чуууудни артериални пръски

Замина тя Александрията, сега като цъфнат и зомбитата, и тия дето хартисаха ще заминат.
Пък нашите пак ще хванат къра.

Скрит текст:
нЕма споко  Joy

# 587
И аз се чудя що не си направят нещо. Или поне да намерят нещо и да го преустроят, да го направят крепост. Аз бих осакатила няколко дузини зомбита, както Мишон си ги  водеше и бих ги завързала отпред - хем да отблъскват хората, а и за прикритие от зомбитата, да не ги надушват, както стана със затвора... Rolling Eyes

# 588
  • Ænima/Albuquerque
Не знам, не знам...

Ох, почна АХС: Пейка. Шсъ напия.

# 589
Отчето забравихме. Искал да помага. Rolling EyesСетил се. Ниджа ще го правим.

# 590
Ахаха, верно, завалията. И отиде при детето да иска да го учи. Laughing Да беше помолил Джудит. Mr. Green

Скрит текст:
Ох, почна АХС: Пейка. Шсъ напия.

Поне Хотелът да дават, че е красив. Blush

# 591
  • Ænima/Albuquerque
Припадам на една статия.

Also, why isn’t Morgan killing everyone all the time? Is he Batman? Visualize that these people stole your last protein bar!

Thank fucking GOD that Carl was around when the oven timer went off!

Join us next week! Will Carol have a new sweater? Will Rick somehow add more bandages to the bandage farm he’s growing on his face?

tooth

# 592
  • МАРС
Ха-ха, много са яки! Joy

# 593
Страхотно епизодче. В Керъл е истината и животът  newsm20
Но Морган е мега тъпо парче. Какъв е тоя пацифизъм към хора, които колят и бесят като зверове. Как можа да ги пусне?  ooooh! Заради това му решение, ще пострада някой.
Според мен първото убийство беше рекламна кампания против тютюнопушенето  tooth
На Арън му стана тегаво като си видя раницата.

Ох, другият епизод ще  е изпълнен със сладките зомбита  Heart Eyes И ще стигнат ли до Александрия? newsm78

# 594
  • МАРС
Костенурката! hahaha

# 595
  • Ænima/Albuquerque
 smile3532

# 596
  • London
A, само мен ли ме притесни малката, JSS-рисуваща дрисла, дето Карл (damn it, Carl!) я прекъсна, а тя каза нещо от сорта на "There are too many blind spots, that's how we are able to..." YOU WERE ABLE TO WHAT??? DAMN IT, CARL! (Истеричен момент No1)
Екзакли! Ху ар Ю?

# 597
  • София
Припадам на една статия.

Also, why isn’t Morgan killing everyone all the time? Is he Batman? Visualize that these people stole your last protein bar!

Thank fucking GOD that Carl was around when the oven timer went off!

Join us next week! Will Carol have a new sweater? Will Rick somehow add more bandages to the bandage farm he’s growing on his face?

tooth

smile3532 smile3532

Начи не устисках до утре вечерта да зяпам. И седя тука в два и се кискам, а така се стреснах на няколко момента! Пу! Пу! Пу!
А толкова поетично започна всичко...  Mr. Green

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 02:23 от В@ня

# 598
РевЪ, бе!  smile3532 Даже ще ги крадна, безценни са! Laughing

# 599
  • София
Преди малко изгледах и бързам да драсна два реда  Hug
Култова серия, всяка сцена изпипана до съвършенство.
Въведението с момичето в началото, как награби костенурката, посланието JSS - Just Survive Somehow (накрая се разбра до бележката адресирана до Карл).
После Керъл в пълния и блясък (както е нарекох Сивия кардинал на групата).  Sunglasses
Сцената с часовника показващ кога започна всичко и кога приключи с барабар готовото ядене  Joy
Как Керъл и Морган дефакто сами се саморазправиха с вълците (бях сигурен, че те са виновни за сирената и така и стана) и как в края на епизода безмълвно се разминаха и минаха един покрай друг поемайки в две различни посоки, апотеоз на това колко са различни възгледите им.  bowuu Интересен ми е Морган, голям пацифист се извади. Любопитно ми е дали героят му ще претърпи трансформация в хода на сезона или ще си остане такъв. Аз нямам нищо против принципите му. Но проблемът е че когато пускаш такива хора да си отидат живи най-вероятно подписваш смъртната присъда на други такива при това невинни (нищо чудно жени и деца).

Яд ме е, че момичето напусна Александрия (и дано да няма никакъв пръст в нахлуването на вълците, честно казано не го вярвам въпреки, че има няколко подсказки за това, но това според мен са по-скоро подвеждащи 'доказателства'), такава като нея би се вписала в нашата група. Тя е оцеляваща, силна. Карл си я хареса, надявах се да се получи нещо между тях, но уви.

Но пак да се върна на Керъл. Нейния образ в хода на сериала се промени най-много. Спомняте си предполагам колко безпомощна беше в началото и как трепереше от страх пред мъжът си който я биеше. После загуби дъщеря си, не виждаше смисъл да продължава да живее, но покрай Деръл намери своето място в групата. Да, истинска машина за убиване е, но не мисля, че е психопат както я описват някои хора. Просто в този апокалипсис за да оцелееш трябва да си такъв. Видяхте как накрая като остана сама със себе си заплака. Един психопат не би плакал. Всячески се опитва да отблъсне малкото момче (синчето на новата 'любима' на Рик), което се привърза към нея. Но това е така защото я е страх да се привърже отново към дете. Всички знаем какво се случи с последите две деца към които тя се привърза силно и им беше и нещо като ментор.

Общи условия

Активация на акаунт