Керамична преса за коса! - 6

• 159 705
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, взех си електрическа четка,
Ето тази
http://m.emag.bg/elektricheska-chetka-za-kosa-babyliss-beliss-jo … 36e/pd/D4GNYYBBM/

Има и втора по-малка четка и се чудя с нея ефектът какъв ще е. Ако някой я има.може да сподели.

# 196
  • София
Взех си пресата подарък от Лили-Remington S9600.Нормално ли е при първо пускане на пресата, плочите й да 'изцвърчат' и да миришат странно ?След изместно време 'цвърченето ' спря.

Не искам да те притеснявам, но на Ремингтън доста дълго миришат пресите. Моята една година си миришеше, но това не ме притесняваше, после пак си взех тяхна.

# 197

И аз си взех пресата от Лили Remington 9600 .
  Първо, да нормално е при първо включване да има мирис на изгоряло и да цвърчи, с всички уреди е така в началото , след това ( ако уреда работи нормално) не би трябвало да се случват такива неща отново.
    Второ, пресата е меко казано уникална !!!  Къдрих косата си всеки ден , някога и по 2пъти дневно на 220градуса , но откакто имам 9600 я къдря на 190градуса на 3 дни 🤗🤗🤗 ДА, наистина!! Къдря я на букли и на следващия к по-следващия ден е все така красива и без нужда от дооправяне , и най-важното без горене на високи градуси !
Интересно и важно нещо е че екрана миже да се заключва със задържане на бутона минус за 3сек. , което открих случайно борейки се с натискането на копчетата постоянно при употребата на пресата, понеже са от горната страна , а не от вътрешната както на повечето преси. Но вече всичко е наред и лесно . Wink

# 198
  • Варна
Здравейте,искам да попитам някой ползвал ли е тази преса с арганово масло .
http://www.moser.bg/pokupka/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81 … iss-k2-vapour-116
Фризьорката ми много я хвали,ползва се в салона ,но ми се иска мнение тук от ползващите преси

# 199
# 200
Здравейте, малко съм извън темата, но не намерих подобна!
Бихте ли ми препоръчали, сешоар, марка, цена, какъв ползвате и сте доволни. Трябва да си купя нов. Мерси!  Hug  Simple Smile

# 201
# 202
  • София
Колко точки са необходими за пресата Ремингтън от Лили, че никъде не мога да намеря информация Simple Smile

# 203
  • София
Някой да е ползвал на Ремингтън пресата за изправяне на мокра коса - Wet2Straight? Има 2 варианта доколкото знам.
Иначе имам Shine Therapy, доволна съм.

# 204
  • София
Момичета, от месец съм с тази преса http://www.philips.bg/c-m-pe/haircare/moisture и съм просто влюбена!  Heart Eyes Изправя перфектно, прави уникални букли, изобщо за момента това е най - добрата преса, която съм ползвала. Последната ми беше на Ремингтън, която след 5-6 ползвания порадих на майка ми, защото адски много ми омазняваше косата. Явно просто не е подходяща за моя косъм - гърста коса, с тънък косъм. Но с Филипса се родих, буклите ги правя за 15 минути сутрин (а косата ми е дълга почти до кръста) и издържат два дни без проблем, което за мен е перфектно. Йонизатора работи, косата ми не се наелектризира грам. Сега съм се огледала и в сешоара от същата серия...  Laughing  Препоръчвам ви я с две ръце.  Peace

# 205
Коя беше предната, която омазняваше? За пръв път чувам за подобно оплакване, но всъщност е логично  newsm78

# 206
  • София
И аз исках на Филипс, но тя е само до 200 градуса и реших, че няма да са достатъчни. Косата ми е гъста сравнително и трябва да използвам по-високи градуси. Иначе като външен вид и дизайн много ми допада, изглежда луксозна.

# 207
Колко точки са необходими за пресата Ремингтън от Лили, че никъде не мога да намеря информация Simple Smile

Да, какви са условията, ако не е свършила вече промоцията

# 208
  • sofia
Свърши ли промоцията в Лили за пресите Ремингтон ? Ох как я изпуснах ,а сега ми трябва ...
Мисля да си купя Мултистайлър Remington S8670 като някой има ли отзиви за него .
Трябва ми преса за вафли / колкото и да са демоде / ,че косата ми е супер тънка и сплескана и ми трябва обем малко и за жалост това е единственият начин

# 209
  • Варна
Трябват Ви 8точки, за да си купите преса Ремингтон за 84.99лв.
Точки се събираха до 15.01.2017г.
Можете да закупите пресата до 15.01 или до изчерпване на количествата в магазините, та може би още имате шанс.

Аз съм от Варна и имам една книжка със 7 точки, ако някой иска.

Пресата има елегантен дизайн, тънка плаваща плоча, загрява за 30сек. ( пише за 10 и наистина става гореща за 10, но моята температура от 190 я достига за 30 ).

Продадох двете си стар преси, специално за тази.

Общи условия

Активация на акаунт