WIZZ AIR 17

• 69 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • софия
Привет и от мен. Страхотна тема Simple Smile
Изправена съм пред следната ситуация:
Аз и съпруга ми си ходим в България през лятната отпуска. Купихме си билетите за отиване и връщане. Нашето момиченце ще е вече там (пращам я при бабите с една приятелка малко по-рано).
Сега обаче се чудя как да си взема детето с нас на връщане. Трябва да й купим отделен билет, но как? Като тръгна да правя резервация и при избор на пътник за 1 възрастен нестава, защото трябва да е над 14 години. При избор на дете е ок, но няма как да я букна сама. Иска и един възрастен. Нещо незная как да го направя.
Ако някой може да помогне с инфо ще съм много благодарна.
За съжаление няма как да се свържа с WIZZ AIR БГ от Англия Sad
А ако звънна на Английския номер не съм сигурна, че ще се разберем на 100%

Час по-късно:
И след малка игра с телефоните новото е, че успях да се свържа с Wizz в БГ и стана очудващо лесно Simple Smile
Купихме билет като за голям човек, звъннахме отново и те просто промениха резервацията от възрастен на дете и добавиха коментар, че ще пътува с придружители с друга резервация и това беше.

Последна редакция: сб, 02 май 2015, 15:32 от magdamir

# 301
Здравейте,

Трябват ми самолетни билети до Милано за 6 юни тази година. В момента има такива на прилична цена, но мислите ли че мога да си позволя (за да не свършат местата) да изчакам до РД на УИЗ за да хвана и някакво намаление?

# 302
Кога е РД на Уиз и какви отстъпки правят? Моя приятелка трябва да си идва от Лондон август месец и в момента билетите са доста скъпи...

# 303
Кога е РД на Уиз и какви отстъпки правят? Моя приятелка трябва да си идва от Лондон август месец и в момента билетите са доста скъпи...
16-19 май е рожденденната отстъпка. Варира в годините често, но е все в тия дни.

Но...

Няма гаранция, че ще я има.
Не се знае и колко ще е.
Не се знае и дали няма да вдигнат цените, за да ги намалят с 20% с маркетингова цел.

Мин. година беше 50%. По много дестинации обаче цените бяха увеличени предварително Simple Smile Факт е обаче, че по някои не бяха увеличени и тези 50% водеха до уникално ниски цени. Аз се възползвах за два билета.

Приятно дебнене!

# 304
  • Луната
Здравейте,

Трябват ми самолетни билети до Милано за 6 юни тази година. В момента има такива на прилична цена, но мислите ли че мога да си позволя (за да не свършат местата) да изчакам до РД на УИЗ за да хвана и някакво намаление?

Датата Ви е фиксирана и близка. Дали ще има промоция (може би да) и дали цената ще е същата или по-ниска дори с промоцията от тази каквато е в момента (по-вероятно не). Ако ви устройва цената моят съвет е да купувате и да не чакате промоции.

# 305
около 6 седмици преди полет цените падат ...това е моето наблюдение Wink

# 306
Здравейте,

Щом цената е прилична, по-добре да вземеш. Ако обичаш хазарта, може и да чакаш. Помисли си дали ще те заболи повече, ако цената се качи, отколкото ще се зарадваш ако падне. Гаранция никой не може да ти даде какво ще стане.

ПП. Ако датата не е твърда е по-лесно, защото ако изчакаш, с +- 3 дена винаги можеш да намериш нещо ако не по-евтино, то на същата цена като сега. Ако датата е твърда и цената стане тройна какво правим?

# 307
Аз като видя за дестинацията, за която съм се запътила цена от 59,99 лв. или 79,99 лв. в посока , не се замислям изобщо. Купувам. Още повече ако ме устройва и като дати, време,и т.н. И в магазин съм така. Хареса ли ми нещо- взимам го. Принципно предпочитам на мига. Човек после съжалява.

# 308
  • York
Наложи се да  отложа полета с един месец, билетите станаха не златни, а направо платинени....  ooooh!

# 309
  • Пловдив
Момичета, ще пътуваме до Дубай с дете на 3 години. От wizz air имат ли практика да пускат семейства с малки деца първи да се качат или трябва да платя тази услуга? Яд ме е да плащам на 3 годишно дете (даже  няма и толкова) приоритетно качване, а се притеснявам може ли да стане така, че да трябва да стоим на различни редове.

# 310
Пътувах сама с двете деца съвсем скоро, дори тук в темата питах като теб  Laughing.

Да имат практика още като отворят гишето първо извикват приорити и тези пътуващи с деца. Качват Ви на първия автобус и съответно се качвате от първите в самолета и си избирате места  Peace

Няма проблем не плащай нищо. Peace

Даже на връщане стюардесите направиха тотално разместване на няколко човека за да съберат едно семейство да пътуват заедно, че бяха закъснели и се качиха от последните (макар и децата им да бяха към 8-10 годишни)  Peace

# 311
  • Пловдив
Пътувах сама с двете деца съвсем скоро, дори тук в темата питах като теб  Laughing.

Да имат практика още като отворят гишето първо извикват приорити и тези пътуващи с деца. Качват Ви на първия автобус и съответно се качвате от първите в самолета и си избирате места  Peace

Даже на връщане стюардесите направиха тотално разместване на няколко човека за да съберат едно семейство да пътуват заедно, че бяха закъснели и се качиха от последните (макар и децата им да бяха към 8-10 годишни)  Peace
Много ти благодаря за информацията  Hug
А на коя дата е рождения ден на wizz?

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 15:58 от ican

# 312
Пътувах сама с двете деца съвсем скоро, дори тук в темата питах като теб  Laughing.

Да имат практика още като отворят гишето първо извикват приорити и тези пътуващи с деца. Качват Ви на първия автобус и съответно се качвате от първите в самолета и си избирате места  Peace

Даже на връщане стюардесите направиха тотално разместване на няколко човека за да съберат едно семейство да пътуват заедно, че бяха закъснели и се качиха от последните (макар и децата им да бяха към 8-10 годишни)  Peace
Отстъпката по повод РД на Уиз в различни години е била в различни периоди и с различно времетраене и % отстъпки - но все между 16 и 19 май е била.

# 313

Наскоро като пътувах върнаха семейство с дете на 2г и половина, защото само до 2г ги качвали с приорити, ако не е заплатено такова. Не знам дали оттогава не са променили нещо, но със сигурност не качват всички с деца приоритетно.

# 314
  • софия
Пътувах сама с двете деца съвсем скоро, дори тук в темата питах като теб  Laughing.

Да имат практика още като отворят гишето първо извикват приорити и тези пътуващи с деца. Качват Ви на първия автобус и съответно се качвате от първите в самолета и си избирате места  Peace

Даже на връщане стюардесите направиха тотално разместване на няколко човека за да съберат едно семейство да пътуват заедно, че бяха закъснели и се качиха от последните (макар и децата им да бяха към 8-10 годишни)  Peace
Много ти благодаря за информацията  Hug
Наскоро като пътувах върнаха семейство с дете на 2г и половина, защото само до 2г ги качвали с приорити, ако не е заплатено такова. Не знам дали оттогава не са променили нещо, но със сигурност не качват всички с деца приоритетно.
Зависи от кефа на летищния персонал. Понякога викат хората с по-малки деца, но в повечето случаи се редят наравно с другите.
След въвеждане избор на места, полза от прайорити няма. Повярвай ми, ако съм си запазила места и ти седнеш на тях, няма да съм склонна да ти отстъпя. Нищо, че ще си се качила и седнала преди мен.

Общи условия

Активация на акаунт