Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 405
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ошав на Детелина 150гр, непрозрачна опаковка. Пълен с боклуци, дръжки, мухлясало парче круша... Едва избрах няколко парченца за сурвачката на детето... за ядене не мисля че изобщо ставаше  Naughty

Не е случайно, че е в непрозрачна опаковка.

# 571
Агнешко месо от Лидъл - тлъсто и жилаво. То си беше шилешко, но беше с подобаваща "агнешка" цена.
Като цяло, не препоръчвам да се пазарува в Лидъл. И хранителните и нехранителните им стоки  са с лошо качество. Лидъл сега не е това, което беше в началото.

# 572
  • София
Papa's пица
http://www.papas-pizza.com/
Поръчах чрез Gladen.bg пилешки крилца. В Гладен са отбелязани 500гр, на техния уеб сайт 400гр, а получихме 250гр. След като се оплаках в Гладен.бг, те са се свързали с Папас пица, и те предложили да ги върна щом не съм доволна! Супер нагли. Едно че мамят с грамажите ( добре че мм си има навик всичко поръчано да премери) пък и гладна да седя.

# 573
Лютеница едросмляна Софра - скъпа и отвратителна !

# 574
Руска салата от намаленията в Кауфланд, за съжаление беше толкова отвратителна, че побързахме да я изхвърлим и не си направих труда да видя марката Sick Просто нещо отвратително, вярно, че сега почти никой продукт не го правят хубав, но този беше отвратителен. Дори ММ не я яде, а той не е злояд.

# 575
Руска салата от намаленията в Кауфланд, за съжаление беше толкова отвратителна, че побързахме да я изхвърлим и не си направих труда да видя марката Sick Просто нещо отвратително, вярно, че сега почти никой продукт не го правят хубав, но този беше отвратителен. Дори ММ не я яде, а той не е злояд.

Последният път, когато купих руска салата беше от Лидл - отвратителна Sick
Тази, която си правя аз най ми харесва. Мога да си хапна и повечко и няма да ми е тежко Mr. Green

# 576
  • Бургас
Лютеницата на Лидл. Не е гадна на вкус, но е толкова едро смляна, че постоянно се натъквах на огромни парчета чушки вътре.
Миналата седмица взех и от миш маша на Лидл. Ужасен.

# 577
  • оттам, откъдето започва България
Интересно,  newsm78, прави ми впечатление, че все повече продукти на Лидл попадат в тази тема, което определено не е добре. Както винаги - започваме добре, набираме клиенти, и после по течението.

# 578
  • София
От Лидъл купуваме само определени неща!

# 579
  • София
От Лидъл:

Кайма смес 1кг миришеше на мърша
Телешко за готвене- отвратително, гума.

# 580
  • оттам, откъдето започва България
Оооооооооо, да, за каймата съм сигурна. И аз купувам само определени неща, но тъй като чета темата за Лидл, виждам, че всичко, което се продава там, според пишещите е най-доброто.

# 581
  • Бургас
От Лидъл:

Кайма смес 1кг миришеше на мърша
Телешко за готвене- отвратително, гума.
Сестра ми купува телешко от там и казва, че е много доволна и месото е крехко.

# 582
  • София
Единия път бях доволна, даже от крехкото аламинут съм все още доволна, ама това за готвене беше ужас. И каймата единия път взехме 500гр, супер беше, после като взехме 1 кг ужас. Смърди и колко вода пусна самооо, правих болонезе което замина в боклука.

# 583
И аз купувам определени неща от Лидл. Примерно кроасаните с нуга пълнеж са много вкусни.
Скоро имаше намаление на кайма Стара планина и беше отвратителна. Каймата им не е хубава и вече не се лъжа да я купувам, дори и да е намалена.

# 584
Оооооооооо, да, за каймата съм сигурна. И аз купувам само определени неща, но тъй като чета темата за Лидл, виждам, че всичко, което се продава там, според пишещите е най-доброто.

Ами ако тези пишещи нямат база за сравнение?! За много от хората Лидл е супер. Не само за храна, но и за дрехи, срещала се мнения как се чакат с нетърпение някакви анцузи и ризи, за да могат жените да облечат мъжете си. Или подобно - да облечат децата си. И се чудя - ами то голям асортимент на дрехи не се предлага в Лидл, как може да чакаш с месеци да дебнеш, да ставаш в 6 и да чакаш в 7 вече да отворят магазина, да се (образно казано) буташ и биеш, за да купиш на детето панталонки или на мъжа си изкуствени обувки. Стигнала съм до извода, че това поведение не е само от липса на пари (да, в Лидл има много неща, които са по-евтини), но е и до манталитет. Аз се понесох малко по течението (то си е като зараза направо), когато отвориха Лидл до нас, започнах да чета темата във форума, ходех по два пъти в седмицата, следях брошурите, купувах откровено глупави неща и се ядосвах, и в крайна сметка зарязах и темата, и редовното следене на брошурите.
Сега отивам до Лидл само определено само за някои хранителни продукти (крушите им ми харесват, киселите краставички на Фрешона са супер, камембер, някои вурстове, готовите кюфтета, плодови кисели млека и ... май това е, което купувам специално от там).

Общи условия

Активация на акаунт