Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~119

• 31 281
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Персонажа Керем дали няма да бъде заместен от друг. Може и женски персонаж. Но за раздвижване на филма нещо ново трябва да има.

Добро утро Галя  Hug
Зависи, ако ще има втори сезон - може би, но ако ще отиват към финал няма за кога.
След като Хатидже ще прави сватбата на 29 май може би до тогава ще са свършили сезона.

# 526
  • Русе
Добро утро!  Hug

Галя, Ани Hug

ooooh! Заради другата ми ''краста'' КПА малко ви изпуснах за два дена, та трябваше да наваксам с материала тук и...  Sad никак не ми хареса това, което прочетох.  ooooh!

Надявам се да не е съвсем вярно това, което е изтекло или ако е - бързо да се разкрият някои неща, че иначе филмът наистина ще загуби доста от публиката си. Не може всички мъже в Турция да са все такива слаби, нерешителни и лесно манипулируеми  ooooh! Аз толкова се радвах, че все пак има истински мъже и... да го обърнат и него Кахраман към масата...  ooooh!

Дано не са такива нещата, иска ми се да измислят нещо по-различно, а не да гледам дълго време победоносните физиономии на вещиците.  Peace

Е, стига засега - да си изчакаме фрагмани и резюме и тогава пак ще мислим.  Peace

Хубав ден ви желая!  Hug

# 527
ERKAN PETEKKAYA VE ŞAFAK SEZER'E ÜNLÜ İŞ ADAMINDAN DESTEK

17 Nisan 2015 Cuma 07:31:47

ТУК

Игрален филм $ 5,000,000 бюджет, с участието на Шафак Сезер и Еркан Петеккая Споделяне в "Kolpaçino Трето Circuit" е изпълнителен продуцент на филма. Споразуменията бяха подписани по-рано през деня.

# 528
Добро утро!
Галя, Ани, Цвети   Hug Hug Hug

Няма да подпалвам от сутринта, че трябва да се работи, ще изчакам да излезе озета и снимките, дано да подскажат нещо, но все повече ми се струва че новината от фейса ще се окаже вярна за съжаление.
Да го видя тогава Ках как ще живее с решение взето с разума, продиктувано от дълга към змиярника, а не със сърцето. Едно е да вземеш такова решение, а съвсем друго да живееш с него.
Лек и спорен ден желая на всички.
Дано да има нещо за успокоение довечера  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 529
Цвети страхотно кафе в жълто  Peace Няма как да го пропусна  Hug
Размишлявах цяла нощ и вече алащисах....Да става каквото ще става. Ако обаче наистина тръгнат в тази посока да направят главния герой на глупак, жалко че повярвах, че комшиите имат напредък и са направили един съвременен сериал....Но явно, че  няма как да стане.
Не съм гледала много сериали, но от това, което съм гледала, главния герой никога не се е отказвал от любовта към главната героиня - дори и за миг....
Ако са вярни думите написани във фейса, за мен Кахраман казва на Елиф просто и ясно - аз се връщам при семейството си, а ти се оправяй - ще се погрижа за детето....Същото каза, след като се разведе с Дафка - че ще й помага винаги....
В Дила ханъм, Дила се ожени за Суат, въпреки това  Ръза не се отказа и за миг от нея, не я упрекна - каза, че го е направила, за да го спаси от затвора...направила го е заради него. бори се с майка си до последно за любовта си....
Тук Кахраман много неуверен, много несигурен. Остави се времето да реши проблема му.
Както и да е. Ще изгледам сериала, защото загубих много време с него, но нещо ми се счупи и вече Кахраман не е Героя, в който се "влюбих".....

# 530
Диди направи деня ми щастлив с този букет в жълто   Hug

Цитат
Да го видя тогава Ках как ще живее с решение взето с разума, продиктувано от дълга към змиярника, а не със сърцето. Едно е да вземеш такова решение, а съвсем друго да живееш с него.

На мен също ми е интересно, затова твърдо ще доизгледам сериала. Вече и грам не съжалявам Кахраман - той сам направи своя избор. Сам избра да живее в лъжа и измама. Дано да е щастлив.
Жал ми е за Елиф - повярва в невъзможното. Дано да срещне човек, който да я направи наистина щастлива  Praynig далеч от змиярника.

# 531
Ааааа не знам какво да ви правя
отново сте се яхнали на магарето без да сте сложили самаря
дур бе отписахте и Ках и любов и всичко
само черни мисли в тая тема

тургайте розовите очила и беж навън да ви огрее слънцето
майната им на лирическите герои
каквото щат да се правят

# 532
Здравейте момичета! Hug
Аз вярвам ,че любовта ще победи нали съм си романтична душа Wink .Възможно е Кахраман обзет от мъка да вземе някое грешно решение,но пък кой не греши човек е все пак.Но мисля ,че е достатъчно умен и бързо ще се опомни и ще поправи грешката си.До сега колкото филми и сериали съм изгледала с Йозджан ,той никога не се е отказвал от любовта и се е борил до края за нея.Вярвам ,че и сега ще е така!
Хубав ден на всички! newsm51

# 533
Нерви  Hug Нати  Hug

Нерви разбира се, ако сложа розовите очила сигурно ще видя нещо друго на това видео....

видео тук

Сигурно ще видя, че Кахраман носи на ръце Елиф...Да, ама не!

Дори сега като гледам 25 епизод си мисля, че ако Елиф не беше отишла в съда Кахраман нямаше да се разведе....

# 534
Гледам и не мога да повярвам........Имам излизане и по-късно ще извадя думите, които Кахраман казва на Елиф преди да запишат дата за сватбата....
По-добре да не се беше развеждал. По-добре да беше оставил Елиф да се примири със съдбата си. Достатъчно гръмки думи каза преди това...Но все пак...не беше необходимо Кахраман да й дава надежди, след като сам не е убеден в това, което казва.
Така Елиф нямаше да бъде виновна за ничия смърт. Поне това щеше да й спести Кахраман.
Сори....много съм разочарована.
Както казваше свекито "На мъж да видиш червата да му се влачат да кажеш, че поясът му се е разпасал"
А на мен ми идва на ума една друга поговорка....
"Не давай сърцето си на човек, които не знае какво да прави с него, че после ще си го търсиш на боклука"....

# 535
Олееее кошмар , що я носи на ръце може да е пияна беее

# 536
Здравейте! Hug wavey

Ани HugГаля HugЦвети HugДиде HugНерви HugНати Hug

Сутринта рано бях по задачи и сега наминавам! Laughing

Скрит текст:
Правя си годишни изследвания за кардиолога!

Ани, благодаря за преведения епизод! Hug

Каквото ни пуснат,това е! Peace Гледам толкова сериали,че ако започна да се ядосвам! Laughing Е,мога да пускам по някоя псувня,че да ми олекне... Joy

Днес очакваме снимки, озети и фрагман! Peace

Приятен слънчев ден! Hug Hug Hug

# 537
Това  зад кадър мисля че е старо , май същото го даваха и когато змията се опитваше да се отрови с хапчетата.
Злати  Hug

# 538
Диди нямам спомен тогава да е имало такова нещо...Той дори Остави Дафка да се прибере сама и отиде някъде....

Тази снимка зад кадър не знам от кога е, но пръстена на Кахраман е на лявата ръка...Може отново да се е оженил за Дафка...А тя както винаги "виси" на врата му....

Злати  Hug добре правиш като им теглиш по една майна... Peace

# 539
Маме закара я до змиярника, помогна на змията да си легне .... накара я да му обещае да не прави така и хукна при Елиф , ама във вторник къде ще го отвее вятъра  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт