Препоръчайте ми книга като ...

• 155 214
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
"Джейн Еър", "Мадам Бовари", на Мопасан - "Един живот" и "Бел Ами".

# 106
  • Ямбол
Дамата с камелиите

# 107
Благодаря вии Simple Smile

# 108
  • София
Бихте ли ми препоръчали книга подобна на Забравената градина от Кейт Мортън.

# 109
Здравейте,чете ми се книга подобна на ,,Да дойдеш на света,, ,не е задължително сюжета да е свързан с войната в Босна и  Херцеговина.Някой с предложение?

# 110
Здравейте,чете ми се книга подобна на ,,Да дойдеш на света,, ,не е задължително сюжета да е свързан с войната в Босна и  Херцеговина.Някой с предложение?
Непозната ми е тази книга, но погледнах анотацията и ми напомни на скоро прочетена от мен - Ключът на Сара. Може да я погледнеш. Увлекателна е, има няколко стягащи гърлото момента, започва силно, но честно казано бе малко повърхностна, особено за такава тежка тематика. Peace
Твоята ме заинтригува.

# 111
Книгата е въздействаща,след прочита и,никоя книга не ме е развълнувала така.А стилът на писане -лек ,прекрасен носи те като ласкава река през бруталността на действието,иска ти се да спреш,а не успяваш да му се наситиш.
Благодаря за предложената книга,ще погледна анотацията.

# 112
Здравейте, бихте ли ми предложили книги за Юга, подобни на "Отнесени от вихъра"? Прочетох някои от книгите на Ал. Рипли, "Слугинята" също.

# 113
Здравейте,наскоро приключих поредицата "Лукс" на Дженифър Л. Aрментраут и много ми хареса.Ако може някой да ми препоръча подобна на нея или просто някое хубаво и интересно фентъзи.
Благодаря предварително!  Simple Smile   bouquet

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 21:56 от weronikaa

# 114
  • София
Здравейте,наскоро приключих поредицата "Лукс" на Дженифър Л. Ерментраут и много ми хареса.Ако може някой да ми препоръча подобна на нея или просто някое хубаво и интересно фентъзи.
Благодаря предварително!  Simple Smile   bouquet

Можеш да търсиш и четеш всички книги на едновремешната Библиотека "Галактика" - до една са добри - имат много книжки, не само тези на картинката, навремето ги колекционирах.

# 115
  • Ямбол
Аз не намирам нищо общо с питането на weronikaa и препоръката за Библиотека "Галактика", още повече, че и там книгите не са еднотипни. Фентъзи не е равно на научна фантастика.

# 116
  • София
Аз не намирам нищо общо с питането на weronikaa и препоръката за Библиотека "Галактика", още повече, че и там книгите не са еднотипни. Фентъзи не е равно на научна фантастика.

Фентъзи, както и научната фантастика, са подразделения от литературния жанр, наречен "спекулативна фикция". Имат доста общо, имат и разлики. Библиотека "Галактика" има доста интересни издания, затова ги препоръчвам. Човек, който харесва фентъзи, със сигурност ще намери изданията от тази поредица за интригуващи. Peace

# 117
Чете ми се нещо от сорта на "Птиците умират сами".
За невъзможна любов поради някакви причини....голяма възрастова разлика, или друго.

# 118
Чете ми се нещо от сорта на "Птиците умират сами".
За невъзможна любов поради някакви причини....голяма възрастова разлика, или друго.

Чела ли си "Осъдени души" ?  Thinking
Тези дни ще започна "Последна любов" от Уилям Уортън, там също става въпрос за различна любов, но все пак още не мога да препоръчам.

# 119
"Стая" Ема Донахю Hug

Общи условия

Активация на акаунт