А тоз Нихат нема му простим дето ми причини тоз побой на Йиитко...

Тихо, че направо не знам ...
Време е да пратим Сейхан при него, за компания ... 

Остави, накрая да не стане на финала и Йиит да пратят при тях ...

Време е да пратим Сейхан при него, за компания ... 

Защото ми иде да взема автомат и да приключа с всичките му "фенки" не може до вчера да умираш за някой и днес да пишеш едва ли не,че трябва да умре на мен ми се случи само един път това доста хора знаят случаят актрисата няма да я коментирам! И аз не харесвам много актриси и актьори,но обичам да си държа езика зад зъбите може срещният пред мене да го харесва!

радвам се, че се появи, бяхме се притеснили.
Благодаря на теб и Ринка.

мерси за всички клипчета, снимки, гифчета.
Няма да ви изреждам, да не пропусна някого, но за всички има прегръдки и цунки.
Свеж и отпочинал е.

Трябваше да е по-суров, като Тонио.
Досега не бях се замислила за минуси и плюсове, но ще помисля още.
Иначе мнението ми е близко до това на Дороти, както и за Бурджу и Ясемин. 
Дано целия екип си намери много хубави и по-успешни проекти за напред ...

Същото стана с Хазал, когато спря АФК, и много ме е яд точно на такива "фенове".
Оттогава момичето не може да стъпи на краката си, макар че извън граница един от сериалите й жъне успехи.
То не бяха обиди към партньорите, не бе чудо... че и Серенай го отнесе... Същото сега с ШМ.
И аз мисля, че трябва малко да почине, макар че ще ми е мъчно да не го виждам всяка седмица.

не ми харесва някой да оплюва даден актьор или актриса..Винаги съм казвала, че Ясемин не ми харесва до Керем, но никога не съм си позволявала да я оплювам или да ръся негативи по неин адрес..

,като те чета -ми ти си писала вместо мен бе. И аз точно в това дизи не търся любовната двойка,защото още в началото ме грабнаха двамата братя.И така е-до сега.Коренно различни,борещи се даже със себе си-но и при двамата ,,Кръвта вода не става,,.Макар и на моменти да се опитват да покажат обратното-действията и погледите им са ми достатъчни -не съм кино критик 

Препоръчани теми