Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 21*

• 18 258
  • 730
  •   1
Отговори
# 345

А тоз Нихат нема му простим дето ми причини тоз побой на Йиитко... Crossing Arms

Тихо, че направо не знам ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Време е да пратим Сейхан при него, за компания ... hahaha
Ша пият чай и ша чоплат семки заедно... Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Остави, накрая да не стане на финала и Йиит да пратят при тях ... Crossing Arms ooooh!

# 346
# 347
# 348
Абе, понякога си мисля, че аз нещо съм побъркана.. Наистина! Много ми харесва ШМ и това е.. Динамиката, с която се развиват събитията, напрежението, което ме държи във всеки епизод, страхотната музика, добрата актьорска игра.. На моменти сценария вярно, че доста изглупява, но пък в кой сериал всичко си върви като по вода.. Ето Пойраза много го харесват, но оня ден случайно попаднах на повторението на последния епизод, та там почти цели 30 минути висяха в един китойски ресторант и приказваха едни глупости.
Сигурно на мен ШМ ми харесва много, защото нито веднъж не съм гледала на него като сериал за любовта и никога не съм търсила двойка в него.. На мен ми беше интересно да следя за съдбата на двамата братя, да се опитам да разбера и Йиит и Емир.. Да се опитам да не ги съдя прекалено строго. Да виждам как в Йиит бавно се разбужда бащинското чувство и как целият му свят става само дъщеря му..
Нали казвам, аз не съм наред..Ето и на мен като Мимчето не ми харесва някой да оплюва даден актьор или актриса..Винаги съм казвала, че Ясемин не ми харесва до Керем, но никога не съм си позволявала да я оплювам или да ръся негативи по неин адрес..
Ханде я харесвам, наистина я харесвам.. Но пък от друга страна ми омръзна непрекъснато да чета колко красива била, колко добра актриса била,че после пък нейните фенки по всякакъв начин да оплюват новите партньорки на Керем.. Отначало следвах безразборно профили в туитър, които харесват и Ханде и Керем..Сега повечето от тях престанах да ги следвам, защото ми омръзна да чета простащината на едни недорасли тинейджърки..В момента следвам почти само профили, които обичат и уважават Керем като актьор и личност. Но пак на моменти пък когато те отговарят на някои туити, пак чета сума ти негативи и за партньорките на Керем и за ШМ.
Сега вече нали разбраха, че ШМ ще прави финал, никой не може да ги спре..
Ами живот и здраве актьорите от ШМ в нови проекти ще участват, такъв е животът.Едно нещо си отива, пък друго нещо идва на мястото му..
Но както казах, дано Керем да реши да си почива.. И вече за новия му сериал да му намерят някоя свястна актриса, че нали Ясемин и Бурджу за нищо не ги бива.. Боже, разни хора, разни идеали.Но защо ми се струва, че пак ще се намерят хора, които да оплюват и новия му сериал и новата му партьорка..А аз ще си го гледам винаги с кеф, дори ако играе и с баба Яга.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лили, с всичко което си написала съм съгласна! Peace Hug Hug
Ако ти мислиш, че си объркана - значи и аз съм ... Mr. Green

Аз съм от тази възраст, която ти описваш като "недорасли тинейджърки" - да, но пък явно интересите ни и мислите се разминават с описаните фенки по-горе. Да, нормално е да харесваш много даден актьор, но не мога да приема факта, че трябва да оплюваш всички освен него ... ooooh! ooooh! ooooh!

Hug Hug Hug
Лили подкрепям!
А за Пойраз много го харесвам аз него ,а уж не харесвах Бурчин взех ,че и нея захаресах... Joy
Аз не се пиша много в тази група ама не мога да кажа,че съм и далече много тъй,че...но наистина е тъпо  ние завчера с няколко момичета водихме една дискусия относно един колаж ами направо писва на човек...Колкото до плюенето нека де ама то се вижда всичко... Stop
Мен ми беше изключително противно като се гавреха всички с Ясемин когато героинята и умря честно... Особено онзи простак Серкан ли беше там какъв айде моля ти се! И пише и се чуди що не му отговаряла...Плюенето по Керем дори не искам да го коментирам наистина не искам!   Stop Защото ми иде да взема автомат и да приключа с всичките му "фенки" не може до вчера да умираш за някой и днес да пишеш едва ли не,че трябва да умре на мен ми се случи само един път това доста хора знаят случаят актрисата няма да я коментирам! И аз не харесвам много актриси и актьори,но обичам да си държа езика зад зъбите може срещният пред мене да го харесва!  ooooh!

# 349
# 350
# 351
# 352
# 353
# 354
# 355
Момичета, аз вече наистина се махам ... Mr. Green Съжалявам за досаждането ... Mr. Green
Спокойна нощ! Hug Hug Hug Hug

# 356
# 357

Габи и аз лягам джанъм!  Hug
Хайде лека нощ на всички! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 358
Добро утро. Hug Hug Hug

ЛилиHeart Eyes радвам се, че се появи, бяхме се притеснили.  Hug Благодаря на теб и Ринка.   bouquet  bouquet

Скъпички,  Hug мерси за всички клипчета, снимки, гифчета.   bouquet Няма да ви изреждам, да не пропусна някого, но за всички има прегръдки и цунки. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet 

Laughing  Само да не ми го умориш, та на кахвалта да ми е сънен. Машината ми не може да прави късо кафе и няма как да го свестявам.     Sunglasses Joy

Всичко е наред.  Wink Свеж и отпочинал е. Mr. Green Запарвай чая. Wink Hug

-За разлика от италианският вариант в турският вариант Йиит не беше толкова безпощаден сърцето му се обаждаше доста често!

За мен точно това е един от минусите.  Peace Трябваше да е по-суров, като Тонио.  Peace  Досега не бях се замислила за минуси и плюсове, но ще помисля още. Hug Иначе мнението ми е близко до това на Дороти, както и за Бурджу и Ясемин. Wink

Значи ШМ ще приключва след няколко еп-а ... Whistling Дано целия екип си намери много хубави и по-успешни проекти за напред ... Praynig

И аз това им желая, успех на Керем на първо място, както и на всички други! Praynig Praynig Praynig

Но пък от друга страна ми омръзна непрекъснато да чета колко красива била, колко добра актриса била,че после пък нейните фенки по всякакъв начин да оплюват новите партньорки на Керем.. Отначало следвах безразборно профили в туитър, които харесват и Ханде и Керем..Сега повечето от тях престанах да ги следвам, защото ми омръзна да чета простащината на едни недорасли тинейджърки..В момента следвам почти само профили, които обичат и уважават Керем като актьор и личност. Но пак на моменти пък когато те отговарят на някои туити, пак чета сума ти негативи и за партньорките на Керем и за ШМ.

Напълно подкрепям.  Hug Същото стана с Хазал, когато спря АФК, и много ме е яд точно на такива "фенове".  ooooh! Оттогава момичето не може да стъпи на краката си, макар че извън граница един от сериалите й жъне успехи. Wink То не бяха обиди към партньорите, не бе чудо... че и Серенай го отнесе... Същото сега с ШМ.  ooooh! И аз мисля, че трябва малко да почине, макар че ще ми е мъчно да не го виждам всяка седмица. Wink Sad

Приятен ден ви желая.  bouquet

# 359
  • близо до брега на морето
Абе, понякога си мисля, че аз нещо съм побъркана.. Наистина! Много ми харесва ШМ и това е.. Динамиката, с която се развиват събитията, напрежението, което ме държи във всеки епизод, страхотната музика, добрата актьорска игра.. На моменти сценария вярно, че доста изглупява, но пък в кой сериал всичко си върви като по вода.. Ето Пойраза много го харесват, но оня ден случайно попаднах на повторението на последния епизод, та там почти цели 30 минути висяха в един китойски ресторант и приказваха едни глупости.
Сигурно на мен ШМ ми харесва много, защото нито веднъж не съм гледала на него като сериал за любовта и никога не съм търсила двойка в него.. На мен ми беше интересно да следя за съдбата на двамата братя, да се опитам да разбера и Йиит и Емир.. Да се опитам да не ги съдя прекалено строго. Да виждам как в Йиит бавно се разбужда бащинското чувство и как целият му свят става само дъщеря му..
Нали казвам, аз не съм наред..Ето и на мен като Мимчето Hug Hug Peace Peaceне ми харесва някой да оплюва даден актьор или актриса..Винаги съм казвала, че Ясемин не ми харесва до Керем, но никога не съм си позволявала да я оплювам или да ръся негативи по неин адрес..
Ханде я харесвам, наистина я харесвам.. Но пък от друга страна ми омръзна непрекъснато да чета колко красива била, колко добра актриса била,че после пък нейните фенки по всякакъв начин да оплюват новите партньорки на Керем.. Отначало следвах безразборно профили в туитър, които харесват и Ханде и Керем..Сега повечето от тях престанах да ги следвам, защото ми омръзна да чета простащината на едни недорасли тинейджърки..В момента следвам почти само профили, които обичат и уважават Керем като актьор и личност. Но пак на моменти пък когато те отговарят на някои туити, пак чета сума ти негативи и за партньорките на Керем и за ШМ.
Ами живот и здраве актьорите от ШМ в нови проекти ще участват, такъв е животът.Едно нещо си отива, пък друго нещо идва на мястото му..
Но както казах, дано Керем да реши да си почива.. И вече за новия му сериал да му намерят някоя свястна актриса, че нали Ясемин и Бурджу за нищо не ги бива.. Боже, разни хора, разни идеали.Но защо ми се струва, че пак ще се намерят хора, които да оплюват и новия му сериал и новата му партьорка..А аз ще си го гледам винаги с кеф, дори ако играе и с баба Яга.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добро утро Hug Hug Hug
Лили Heart Eyes Hug Hug Hug,като те чета -ми ти си писала вместо мен бе.  И аз точно в това дизи не търся любовната двойка,защото още в началото ме грабнаха двамата братя.И така е-до сега.Коренно различни,борещи се даже със себе си-но и при двамата ,,Кръвта вода не става,,.Макар и на моменти да се опитват да покажат обратното-действията и погледите им са ми достатъчни -не съм кино критик Laughingнито някакъв експерт Laughing.Започнах да гледам ШМ заради Керем,но сега съм очарована и от Шюкрю.Страшни са бееееееееее-евалла.А относно екранните им половинки-като свърши даденото дизи и стопирам.Мога само да се възхищавам на професионализма на актьорите-невероятни.Това тяхното темпо не го издържам ич Laughing.Те сега са във вихъра си-но имат нужда от почивка.Еле Керем-от едно дизи в друго,филм,реклама и т.н и навсякъде различен-нищо общо с предна роля.Кефя му се и то много.Талантлив,чаровен и земен-така ми се струва.Дано има успех момчето-а и другите-заслужават го Peace
Лек ви ден
Лили Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт