Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~120

• 30 303
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Керодиспансера
Ани  Hug Дилаханъм Hug благодаря за снимките Heart Eyes много са хубави тримата  Heart Eyes но какво ли е изживяла Елиф, че толкова изтощена и изстрадан вид има на първите ooooh!
Мера с бебето ме оставя в потрес ooooh! не може мозъкът ми да приеме и допусне, че може да има такава жестокост ooooh! ако и след това Кахраман не я натири през девет села в десето, много ще ме разочарова  Naughty

Ани, много красиви колажи си направила Hug Heart Eyes

# 511
Тия змии Шукрян и Якуб какво се кефят  Stop

# 512
Ели те колажите сами стават, когато героите са ми влязли в душата...

Тери и аз това се чудя...Тези хора нямат срам, нямат никакво себеуважение...Всички са лицемери, като започнеш от Къймет и стигнеш до Шюкран...Че на всичкото отгоре и злобни....

Ели
Скрит текст:
загубила съм много скъп човек за мен...човек с който съм изживяла 2/3 от живота си...и то поради поредната лекарска грешка. Мъката е неописуема, но....дори и не съм си помисляла да се саморазправям с виновника за тази загуба, а знам кой е. Да, минаваше ми през ума да го съдя, за да не причинява повече смърт....но се отказах...защото гарван, гарвану око не вади....Нека Бог да го съди....
Но това, което направи Мера до сега и това, което виждаме на снимката е ужасяващо...Това не е мъка, не е скръб...Това си е злоба, прикрита зад тъгата....След като може да причини смърт на новородено, то това означава, че не е трябвало да става майка и затова Всевишния й отне сина....
Точно сега върви по телевизията случая с акушерката, която е малтретирала новородено в болницата....
Така, че това, което ни показват в сериалите  има аналог и в реала...

# 513
Дилаханъм за теб мила...

Двамата нямат много общи снимки, които да стават за колажи. Ако имаш време да изрязваш ги качвай във фейса, аз ще си ги вземам от там, но снимките да са jpg

# 514
Няма ли да пуснат фрагман  ooooh!

# 515
  • Керодиспансера
Ани, много съжалявам за това ,което си преживяла  Hug рано или късно всеки се среща с оная с косата , но всеки по различен начин изживява болката и мъката си  Peace
Но Мера толкова е обсебена от омразата си към Елиф , че изобщо не мисли , че това дете е и на Кахраман - брата ,който винаги се е грижил за нея и сина и , изобщо не мисли колко ще нарани него и детето му  Naughty Това е висша форма на егоизъм , граничеща със шизофрения , обсебена от една мисъл в главата - да отмъсти , без да мисли на кого, защо и дали някой е виновен  ooooh!

# 516
Ани Благодаря  Hug   bouquet е хубаво колаж  newsm51

има новини в Интернет, които казват c Alina Boz(Hazal) напусне шоуто "Paramparca".
Hazal и Dilara  сега са на почивка. В ozet пише, че Hazal Gulseren и се качи в такси и отидете някъде, нещо се случи да напусне шоуто ?  newsm78

# 517

Щастливия татко.... newsm68 smile3521 newsm10
а аз щастливата баба....
Ако изчезна, да знаете, че съм отишла да гледам Топрак  Joy Joy Joy Joy Joy

# 518
Ани Благодаря  Hug   bouquet е хубаво колаж  newsm51

има новини в Интернет, които казват c Alina Boz(Hazal) напусне шоуто "Paramparca".
Hazal и Dilara  сега са на почивка. В ozet пише, че Hazal Gulseren и се качи в такси и отидете някъде, нещо се случи да напусне шоуто ?  newsm78

Мамашите отдавна пишат, че Алина Боз - Хазал ще напуска сериала, но аз не повярвах. Причината била - родителите й се връщали в Русия.
В последния епизод, нали Дилара и Хазал заминаха на почивка. Може би след това няма повече да се върне...
Дори и да не заминават, може би Алина и родителите й не приемат Хазал да бъде толкова отрицателен образ. Все пак, тя е младо момиче и може би извън сериала си е имала проблеми. Според мен сценаристите трябва да внимават, колко  жестоки да бъдат  героите на деца....Заради рейтинга те направиха Хазал една вещица, а в същото време Джансу издигнаха на пиедестал...Ако аз съм майка на Алина, не бих допуснала сценаристите така да се заигарават с детето ми....Участието в този сериал, може да нанесе жестоки травми на момичето....

# 519
  • Керодиспансера
Една от рускините пише , че всичко съвпада с пилотния фрагман- т.е. Топрак ще умре, Дафка ще роди и Ках ще се върне при нея заради детето, затова Елиф така целувала детето в ръцете на Дафка и побягвала  newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy
Изобщо не искам да си помислям за такъв сценарий  ooooh!

# 520
Точно така, директорът трябвало да се грижи, защото той се отразява на нейната Alina.
и най-вероятно ще напусне получите шоуто да не се отрази на имиджа по-силно

# 521

Hatice surprinsă de Paparazzi într-o zi obişnuită. Lucrul care mă bucură, este că deşi nu e îmbrăcată "la patru ace" nu se ascunde ca alte vedete, şi nu evită să zâmbească

Превод от румънски през преводача...

Хатидже уловен от папараци в един типичен ден. Нещото, което ме радва е, че макар и да не е облечена "с деветки", не се крие, като другите звезди, и не е избягала, а се  усмихва

# 522
Една от рускините пише , че всичко съвпада с пилотния фрагман- т.е. Топрак ще умре, Дафка ще роди и Ках ще се върне при нея заради детето, затова Елиф така целувала детето в ръцете на Дафка и побягвала  newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

Ели изпаднах в шок !    Shocked Shocked Shocked
Ако направят тъй то  сценаристите  са мазохисти !!!!!!  #Cussing out
Все пак се надявам здравия разум да надделее …

# 523
О не...изобщо не искам да се случва това...Радостта ми от днес направо отиде по дяволите.....
Не мога да приема, че Кахраман отново ще бъде с Дафка.....Няма да му го простя......

# 524

Ели изпаднах в шок !    Shocked Shocked Shocked
Ако направят тъй то  сценаристите  са мазохисти !!!!!!  #Cussing out
Все пак се надявам здравия разум да надделее …

Значи, ако направят това, злото ще победи доброто, лъжата истината...това ли им е ценностната система на комшиите...Дори да се случи нещо с Топрак, любовта на Кахраман до там ли е...Вместо да бъде до Елиф в такъв труден момент, той ще избяга...Дори не искам да си го мисля...

Общи условия

Активация на акаунт