Приятели за секс?

• 48 403
  • 373
  •   1
Отговори
# 165
Срещат се двама човека, физически се привличат, прекарват си времето добре - вечеря, разговори за... нещо си, купон, дискотека, след това секс, който допада и на двамата... Това са пак вид чувства, просто са неангажиращи и някак си по-леки. Няма ревност, няма трепетно очакване, просто приятно изкарване на времето. Не е казано, че във всеки мъж трябва непремено да виждаш "мъжа на живота си".

А тогава, какво е определението за "гаджета".
Всичко това, което описвате в темата - хем приятели, хем секс, за мене си е чиста връзка. От най-хубавите. Като всички хубави връзки, в които двамата още не са си разменили пръстените или не са го планували.
Значи всички тийнейджъри поддържат приятелства "просто секс".
Аз не мога да се отдавам до наслада на някой, без да го харесвам като човек, без да изпитвам чувства. Не съм животно.
Ако няма мисъл в това, което правя, няма да се получи нищо. Или поне нищо от това, което желая.
Какво означава да имам чувства? Съществува чувство на привличане, харесване, "тръпка"... Даден човек можеш да го харесваш като характер, възпитание, интелигентност и много други неща, но... просто да липсва онова "специално" усещане, че искаш да бъдеше непрекъснато с този човек.

# 166
Моето мнение е, че е до човек. Имам приятелка- не и дреме, получава и се това. Аз се опитах, ама не ми се получи, накрая хлътнах здраво и се оттеглих  с подвита опашка, защото от отсрещната страна не беше очакваното от мен  Tired Иначе хубав секс и добър приятел......което беше най- кофтито, не беше трудно да хлътне човек.

# 167
  • SF

Какво означава да имам чувства? Съществува чувство на привличане, харесване, "тръпка"... Даден човек можеш да го харесваш като характер, възпитание, интелигентност и много други неща, но... просто да липсва онова "специално" усещане, че искаш да бъдеше непрекъснато с този човек.

Това, което ти си описала след това.
Онова специалното усещане не е тръпка, така ли? Питам. Не се заяждам. Може би още не съм го изпитала, знам ли...
 За мен специалното усещане е нещото, което ме праща в обятията му. Ако го няма - кафета, мол, разходки на чист въздух, музика на места за музика... Приятели!

# 168
Еsmee,, според мен е трудно да се дават определения за чувства, защото сме хора различни по характер, манталитет, усещания... За едни "тръпка" означава едно, за други - друго... "Пеперудите в стомаха" са нещо трето /за мен май това е "специалното чувство"/. Просто хора, ситуции, етап от живота - нещо се случва, но не може да прерастне в друго,поне аз така си обяснявам нещата. Когато се казва "приятели за секс", аз не разбирам нещата така - "от вратата за краката" и така да бъде всеки път. Както и приятно време прекарано с някой от време на време, не може да се нарече точно приятелство...

# 169
"Мамасита, смешна си когато се изказваш категорично за неща, които не си пробвала никога. "

Да кажем, че знам достатъчно за тоя тип връзки. Знам достатъчно и за много други неща.

Не мога да си представя да си разваля магията, която имам с приятели от детинство, заради единия секс.

Знаеш, дръжки Mr. Green Ако знаеше, щеше да знаеш и най-важното - че думата приятел в израза не означава наистина приятел, и че в тая тема става въпрос за съвсем друго нещо.

# 170
Секса може да е разменна монета за някои, но не и за всички.
Според мен хора с този начин на мислене спокойно биха си легнали с шефа за да получат повишение. Или биха преспали с някой друг за друга облага. Жалка картинка като цяло ...
Аз не бих си плащала за нещо със секс Naughty Не бих легнала и с човек, с когото не искам, защото видиш ли е направил нещо за мен ... Не мога дори да си представя как ще го правя без да изпитвам удоволствие от него.
Разбира се, всеки има своите разбирания Peace За мен за или със секс не се плаща.

Mr. Green Mr. Green В случая сексът е разменна монета срещу секс. Нищо по-различно от това, което правиш с твоя мъж вечер под чаршафите Laughing
Значи действай спокойно с твоя шеф тогава, щом си такава жалка картинка Laughing

# 171
  • където ми харесва
Приятели за секс са двама приятели, познати, непознати мъж и жена- които се разбират да се срещат само с уговорката да правят хубав секс и да си задоволяват нуждите! Там няма чувства или поне не такива като в стандартните връзки, няма очаквания, няма ревност могат да се срещат с други хора, ако започнат сериозна връзка с някой спират да се виждат(ако така са се разбрали) и след като връзката им приключи започват пак!

Какво е мнението ви за този вид връзки и бихте ли се съгласили на такава?
Между раздялата с БНД-то ми и започването на връзката с мъжа ми, имах приятел, с който имахме и сексуални отношения. Тоест, ние сме приятели от деца, много близки. Но, след като се разделих с първия  ми мъж, започнаха и сексуални контакти. Бяхме се разбрали нищо да не се задълбочава и ако единия има връзка с друг човек, сексуалните ни контакти да престанат.  И така стана. Сега аз имам мъж и две деца, той има жена и дете, все още сме приятели, но без секс.
Отрази ни се ползотворно и на двамата, защото в онзи момент бяхме сами, имахме нужда от задоволяване на "нагона си", а самите ни отношения бяха прекрасни и необвързващи.

# 172
Срещат се двама човека, физически се привличат, прекарват си времето добре - вечеря, разговори за... нещо си, купон, дискотека, след това секс, който допада и на двамата... Това са пак вид чувства, просто са неангажиращи и някак си по-леки. Няма ревност, няма трепетно очакване, просто приятно изкарване на времето. Не е казано, че във всеки мъж трябва непремено да виждаш "мъжа на живота си".
В този коментар много добре може да се илюстрират различните виждания на двата пола за "само секс".

За мъжете "само секс" значи "само секс". Поне за мен "само секс" това значи.

За жените "само секс" значи - цитирам - Срещат се двама човека, физически се привличат, прекарват си времето добре - вечеря, разговори за... нещо си, купон, дискотека, след това секс, който допада и на двамата...

Хм, това не е "само секс". Това си е "връзка без обещания", без ангажименти.

Между "връзка без обещания" и "само секс" има Балкан разлика. Първото е много често срещано и много рядко свършва добре и за двамата. Второто е много рядко срещано, но накрая доволни са и двете страни.

Не слагай всичките жени под един знаменател. Както виждаш, тук има дървени философки, които идея нямат за реалния живот, има и всякакви други разновидности, има и такива за които "само секс" значи "само секс".

# 173
Desss, по нашите по-развратни щати, има и друго - booty call, много подобно на friends with benefits.

# 174
също така всеки има комплекси ..

Неее, Марсо ти имаш комплекси. Неее не вярвам  Mr. Green

# 175
  • Tам през Атлантическия океан
Desss, по нашите по-развратни щати, има и друго - booty call, много подобно на friends with benefits.
Тези неща са платени  Mr. Green

# 176
също така всеки има комплекси ..

Неее, Марсо ти имаш комплекси. Неее не вярвам  Mr. Green

златни пясъци и слънчев бряг са мои .. признавам  tooth

# 177
  • София
Не мога да кажа за приятели за секс, но вариантът, в който приятелите ти са ти и секс-партньори от време на време не е чак толкова лош. Разбира се, не всички, а само тези, с които можеш да си го позволиш.
Сексът с приятел е неангажиращ, разтоварващ, отпускащ /или понякога ободряващ/ и от емоционална гледна точка е доста по-добър вариант от този да си легнеш с непознат, малко познат и такъв, на който си си платил, примерно.

# 178
Не мога да кажа за приятели за секс, но вариантът, в който приятелите ти са ти и секс-партньори от време на време не е чак толкова лош. Разбира се, не всички, а само тези, с които можеш да си го позволиш.
Сексът с приятел е неангажиращ, разтоварващ, отпускащ /или понякога ободряващ/ и от емоционална гледна точка е доста по-добър вариант от този да си легнеш с непознат, малко познат и такъв, на който си си платил, примерно.

бравос .. такова мислене предполага зрялост и аналитични способности ..
малко жени имат такова последователно и логично мислене ..

# 179
  • Tам през Атлантическия океан
Приятели за сехС  Laughing

А после има теми - може ли да има приятелство м/у мъж и жена  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт