Приятели за секс?

• 48 405
  • 373
  •   1
Отговори
# 225
О, любимата ми форумска дума- етикет. Или по-интелигентния синоним, "квалификация".

Не, това не е просто описание на нещата, които се виждат. Човек има животинска природа в  себе си. Ако се води от нея, значи не е човек.

Ако се води от "остарели", лексиконски правила, обещания и максими- това го прави повече човек.

А най-смешно ми е, когато се държат като животни, но се пишат извисени и еволюирали, защото не им правело впечатление.

# 226
  • София
Скрит текст:
О, любимата ми форумска дума- етикет. Или по-интелигентния синоним, "квалификация".

Не, това не е просто описание на нещата, които се виждат.
Човек има животинска природа в  себе си. Ако се води от нея, значи не е човек.

Скрит текст:
Ако се води от "остарели", лексиконски правила, обещания и максими- това го прави повече човек.

А най-смешно ми е, когато се държат като животни, но се пишат извисени и еволюирали, защото не им правело впечатление.
Продължавай да драпаш, в такъв случай.

# 227
Защо се дразните толкова от това определение "животинско"? Всички се държим като животни понякога. "Животински секс" не ми звучи обидно. Все едно си лисица, срещнала си някой лисугер в гората, поврещяли сте малко и всеки по пътя си. Grinning

# 228
  • където ми харесва
Че защо да се обиждаме?
На мен ми е пределно ясно, че секса си е животински повик. Няма нищо срамно в това.
Ама, Мамасита-ти какво повече си от другите? Аз така и не разбрах, а те питам в не знам си коя поредна тема-постигна ли Нирвана, или още се мъчиш? Ако не си я постигнала, значи ти си същата като нас-двукраките, говорещи животни. Дори факта, че си се размножила, защото така трябва, е достатъчен.
Секса е удоволствие. И може да съществува като такова и с чувства, и без чувства. И престанете, пак го казвам, да се правите на възвишени, защото не сте. Това е просто един форум и никой  не му пука, че Мамасита си е качила душичката на пиадестал, пък обобщаващата по-назад лейди прави секс само с чувства и не вярва, че съществува друг задоволителен секс. Амин!

# 229
сега е много модерно .. не да си издигаш душичката на пиедестал ,
а направо да се пишеш асексуалец   tooth
това директ дигаш два левела нагоре  tooth демек .. няма нагон , няма нищо .. ти управляваш всичко и всички .. чувства емоции туй онуй .. няма .. има само хладен ум  Mr. Green

само че не знам защо тези хора, които се навират в некви категории ..
смятат , че автоматично стават притежатели на определени качества .. които са .. да кажем характерни за тази група хора .. по техни думи нали ..

# 230
Да де, ама те искат хем животински секс, хем "етикетът" да е на възвишени и необвързани бохеми, привърженици на свободната либоффф.

Животно не звучи толкова стилно:)

# 231
  • където ми харесва
Да де, ама те искат хем животински секс, хем "етикетът" да е на възвишени и необвързани бохеми, привърженици на свободната либоффф.

Кои са тия "те"? newsm78

# 232
  • София
Мамасита ти обаче не се отказваш?
Сигурно секса ти е доста болна тема.

# 233

Животински секс може да се прави и с любимия, а страст може да има и между "приятели с привилегии".
И от пишещите в темата НИКОЙ не е казал, че иска или практикува само такъв вид секс или е привърженик на "свободната либоффф" - чети внимателно.

# 234
Това е типичното вменено разделение от времето от Средновековието, че има едни духовни, възвишени стойности, пък плътското е дяволско и долно - животинско. Щом се поддаваш на плътското значи си за бестиария. Много удобно мисловно клише, което се дъвче до откат, но което повечето народ е преодолял с времената на Просвещението и Модерността. Така че поредното предъвкване на клишето. Аз бих казала, най-големия грях е суетата, а именно да си мислиш, че си нещо много повече от другите, защото според теб духооовното е на твоя страна.

# 235
Не съм сигурна, че са хора. Може би някакъв вид двукраки говорещи животно, но чак хора...

Само да ви напомня, че няма животни, които да правят секс за удоволствие или да изпитват страст при тях е само инстинкт за размножаване и най-често се появява през пролетта! За това е абсурдно хората в секса да се сравняват с животни там си има друго определение и се нарича зоофилия! Wink

# 236
прасетата и делфините също правели секс за удоволствие ...

# 237
Това е типичното вменено разделение от времето от Средновековието, че има едни духовни, възвишени стойности, пък плътското е дяволско и долно - животинско. Щом се поддаваш на плътското значи си за бестиария. Много удобно мисловно клише, което се дъвче до откат, но което повечето народ е преодолял с времената на Просвещението и Модерността. Така че поредното предъвкване на клишето. Аз бих казала, най-големия грях е суетата, а именно да си мислиш, че си нещо много повече от другите, защото според теб духооовното е на твоя страна.
Забавното е, че тя си противоречи на доста места Peace
В коментар пише това:
Скрит текст:
"Мамасита, смешна си когато се изказваш категорично за неща, които не си пробвала никога. "

Да кажем, че знам достатъчно за тоя тип връзки. Знам достатъчно и за много други неща.
А след това обяснява как хората, правещи секс с човек, с когото нямат връзка ей така заради самия кеф са нееволюирали, животни ходещи на два крака и прочие. Да, но щом тя е наясно с този тип връзки би следвало да е била в такава, което автоматично я сваля от висините до нас, двукраките животни. Ако пък не е - то тя само може да ПРЕДПОЛАГА кое, как и защо се случва.

sladura89, какво общо има зоофилията тук?

# 238
Дали съм била или не в такава връзка въобще не е релевантно към въпроса дали са правилни, неправилни, желателни или не такива връзки. Може да съм имала и пак да не я одобрявам.

Уж сте свободомислещи, а не приемате, че човек може да си изгради стандарти и мнения.

Казах, че знам за такива връзки. Това може да включва опит от първо лице, но знание се събира и от гледане отстрани.

Това, което съм виждала отстрани: в студентска среда, тоест в период от живота, който очаквано ще отмине и ще ги раздели, като така ще спести доста драма. Връзката договорено продължи около година и по-скоро беше дълга раздяла след истинско гаджосване. Просто решиха да ползват остатъка на вече приключила връзка като friends with benefits.

А иначе между два брака е идеалното време, когато да се изкушиш от такава връзка. За мен обаче не беше достатъчно, а дори бих казала, че в моята ситуация по-скоро щеше да ми саботира живота.

Сексът не ми е болна тема, напротив, доста здравословна е.

Колкото до това какъв човек съм и дали има нирвана и такива неща- ами аз съм молив. С молив може да нарисуваш шедьовър, може и да драскаш, може и да го счупиш. Въпрос на личен избор.

# 239
"Само секс", боже какъв мит е това Simple Smile

Сещам се как завърши последният ми "само секс".

Вечер. 23 ч. Аз ставам от леглото и започвам да се обличам.
Тя: "защо не останеш да спиш тук?".

Обясних й защо. 10 мин. по-късно затворих врата отвън и никога повече не сме правили секс.

Така де....

Моят опит показа, че дори и в началото една жена да ти каже, че е ок за "само секс", това продължава... максимум до третия път.

Никоя жена не обича да бъде ползвана само за секс. Поне аз още не съм я срещал такава жена. Всъщност срещал съм. 100 лв. на час искаше.

Общи условия

Активация на акаунт